reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

hej , kobitki,
Anunnia no uda sie , uda!!!
u mnie tez grzeje jak popatrzysz przez okno , gorzej jak wyjdziesz:-D:-D, zimnica straszna
mój w pracy , nudy dziś sie zapowiiadają ..nie ma co robić ,chyba zrobie obiad i poloze sie do łozka ....wstyd ...ale co tu robić...

Miłej niedzieli dla wszystkich , a Ty Anunnia wiesz?-ZERO STRESU!!!!!!

reklama
aniunnia - aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam Twój post, jest dobrze, nie będzie - tylko JEST :tak::tak: nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego pozytywnego nastroju! Oby do końca dobry humor Ci towarzyszył, bez smutków i zmartwień :happy:
A to słoneczko to specjalnie dla Ciebie - u mnie też świeci , ale wiem że zimno bo mój kot po wielkich krzykach żeby wypuścić ją na balkon - spędziła tam dokładnie 45 sek :-D
Mój samotny weekend dobiega końca, dzisiaj o 19 wraca mój małżonek - strasznie się cieszę :-)
Aha oglądałam dzisiaj program Wiem, co jem i było o ziemniakach, podobno ziemniak ma mniej kalorii niż makaron i kaszy, ma dużo witaminy C i B, i ugotowany ziemniak w mundurkach wcale nie tuczu:-) i co Wy na to ? ;-) Ja wczoraj w biedronie kupiłam kolorowy makaron za 2,99 - jak byłam mała ciężko go było dostać a go uwielbiałam :rofl2:

Cześć babeczki :)

Madzia - ja na pewno dostanę L4 za ten jeden dzień ale nie wiem, czy coś więcej. Jak mi nie dadzą, to wezmę sobie 2 dni zaległego urlopu na czwartek i piątek :)

Ewelinko - kuruj gardziołko i utul Pulpecjusza, bidulka :(

Anastazja - nie mam pojęcia jak wyglądać młodo. W mleku oślic się nie kąpię, liftingu nie robiłam a tak w ogóle ja z tych, co same o siebie dbają. Do kosmetyczki nie chodzę, do fryzjera raz na sto lat, pazurki robię sama, hmm ...

Kobietko - super, że dietka działa. Ja na razie stoję w miejscu :( Za zimno mi na odchudzanie. Cała się telepię :(

Anniunia - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do basenu, to jeżeli Cię to pocieszy, to ja musiałam się do niego załatwiać 3 miesiące jak leżałam w gipsie :(

magdalena - romantyczny jest cały tydzień :tak: nie zazdroszczę zapalenia pęcherza, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
zjola - mleko oślic :-D:-D Ty to potrafisz rozbawić :-pJa też wszystko sama, do fryzjera - raz na rok:tak: przy okazji robienia fryzury na wesela to końcówki podcinam :laugh2: a paznokcie sobie rosną i mają się dobrze, jak zaczynam o nie dbać to się łamią :-D O której masz mieć zabieg?
aniunnia - jak się dzisiaj czujesz?

Anastazja - mam być o 7.10 w szpitalu ale o której dokładnie będzie zabieg, to nie wiem. Mam nadzieję, że nie karzą mi długo czekać, bo będę głodna :baffled:
Ja paznokci dla odmiany nie zapuszczam, tylko obcinam do samego opuszka. Dostaję, jakiejś wariacji jak mam dłuższe :szok: Ale na krótkich też da się fajnie pomalować :), chociaż na co dzień tego nie robię, bo w kółko ręce do farby wsadzam, więc efekt był by marny :(

zjola będe trzymać kcuiki &&

Anunnia wzięli ci laptopka??pisaj co tam u Ciebie????

A u mnie - mój wczoraj powiedział że nie wiadomo czy nie będzie tez bezrobotny!mają likwidować poszczególne działy no i pierwsi są oni ....nie chce ani o tym myśleć...

Kobitki dostałam pracę:-) Zaczynam od środy, mam nadzieję że do tego czasu pęcherz mi odpuści, jutro idę do lekarza aby dowiedzieć się czy mogę się na tą dolegliwość zaszczepić.
Ziolu trzymam kciuki za badanie, aby wszystko poszło po twojej myśli
:-)
Anastazja tak się szykowałam na ten weekend a tu klops, jutro nie będę obchodziła walentynek bo P jest w innym mieście, zresztą nie należę do romantyczek:-p

Cześć ,
muszę Wam powiedzieć , że zmobilizowałam się i od wczoraj ćwiczę , tzn robię 20 brzuszków potem 40 wychachów nogami do tyłu , 40 wymachów ogami w bok i znów 20 brzuszków . Takie wygibasy na brzuch , biodra i uda . I zaczynam mniej jesc , pije wodę , mam nadzieję że nie odpuszcze tak szybko.
Cieszę się że u Aniuni całkiem dobrze , choć wiem jak męczące jest takie uziemienie.
Anulka , nie denerwuj się na zapas , może czarny scenariusz wcale się nie ziści
Magda , gratuluje przcy i &&&& żeby ta była sensowna i ludzie normalni.
Danula ,Kobietka ,Anastazja - buziaki
Zjola &&&& za zabieg

reklama
Do góry