reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Aniunnia- cieszę się bardzo ,że betka piękna ,a w środę zobaczysz cudne serduszko bijące jak Ci to mówię , trzymam za Was mocno kciuki&&&&&&&&&&
Anulka,Zjola,Madzia witam
Czarna- buźka
ja po tej promocji wędlin , wszystko było nie tak szkoda gadać nic nie było przygotowane dla nas , musiałyśmy same skombinować stolik tace i nóż ,a wszystko miało być na miejscu , tak miałam napisane w meilu jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję byłyśmy gołe i wesołe dobrze ,że na hurtowni mieli stolik i tackę bo byśmy chyba w zębach nosiły tą wędlinę:no::wściekła/y:, potem organizatorka się mnie pytała czy chętna jestem na takie promocje ,a ja jej na to ,że promocje jak najbardziej ,ale żeby to było porządnie zorganizowane ,a nie tak na łapu capu ehhh zeźliłam się.

reklama
Kobietko - a po co się będą wysilać, jak wy sobie same zorganizowałyście. Żyć nie umierać. Porąbany kraj :(

Zjola- no dokładnie tak jak piszesz , były dziewczyny z innych firm miały fartuszki firmowe wiadomo było jaka firma ,a my tak jak się ubrałyśmy tak stałyśmy i jeszcze na dodatek nie powiedzieli nam jaką firme promujemy co najlepsze potem się okazało ,że jest sokołów do promocji no to na miejscu się okazało dopiero no tragedia oni nas pytają jaka firma ,a my ebe dzwonimy do organizatorki jaka firma ,a ona nie wie no debilka.Przecież jak coś zleca to powinna dostarczyć materiały ,zrobić dokumentacje zdjęciową stanowiska żeby wysłać do firmy ,która zleca promocję , a my sobie same musiałyśmy robić fotki telefonem i jeszcze jej wysłać nie poważna jest ta kobieta

Witam się i Ja :-)

magda - oby ta praca okazała się lepszą od poprzednich:tak:
kobietko - jakaś lipna ta firma co organizuje promocje , jak nawet nie zapewnili podstawowych narzędzi pracy, może zgłoś się do innej firmy?:tak: a zapłacili Ci chociaż? to że ten kraj - to kraj absurdów to w tym roku ( który ma dopiero 1 miesiąc i 14 dni :szok: ) najbardziej się przekonuję. Jest kryzys, coraz mniej ludzie mają, już nie wspomnę że na wakacje w 2011 r. wyjechało o 14% mniej niż w poprzednim , ale średnia krajowa od której płacę ZUS - wzrosła:szok: i tym o to sposobem rocznie muszę zapłacić tysiaka więcej :wściekła/y:
No ale nie będziemy o smutnym - polecam wycieczkę na Syberię :-D:-D w nocy zaledwie -30 ( jeszcze 2 tyg temu było w dzień -45 :-p)
zjola - to jutro wielki dzień :tak: &&&&&&
anulka - zróbcie romantyczny wieczór dzisiaj ;-) my wczoraj byliśmy na kolacji, kupiłam na grouponie za 99 zł , jestem mega zadowolona - bo nie trzeba było gotować a później zmywać, ale się obżarłam tak że o mało nie pękłam :eek: Najlepsza była zupka szpinakowa z czosnkiem :tak: aż mi w brzuchu zaburczało na samo wspomnienie :laugh2:

Kurcze wiecie, że zapomniałam o walentynkach? Wszystko przez to, że zrobiliśmy sobie romantyczny weekend (gdyby nie pęcherz). Wczoraj P do mnie pisał, że może się dzisiaj spotkamy, w ogóle nie załapałam o co mu chodzi. Dzisiaj jednak postawił mnie do pionu i uświadomił, nie dość że dziś Walentynki to dokładnie 2 lata temu pierwszy raz się umówiliśmy. Więc mamy rocznicę:szok::-p Gapa ze mnie.

Kobietko dorabiałam sobie na promocjach podczas studiów i zawsze wszystko miałam przygotowane na magazynie.
Twoja promotorka to niepoważna kobieta.

Anastazjo Syberia powiadasz?:-D Zawsze marzyłam o polinezji francuskiej:-p

Ostatnia edycja:
a ja sobie sama kupiłam walentynke w biedronce , gożdziki , wstawiłam do wazonu i aż milej w domku jak żywe kwiatuszki są;-)
anastazja no własnie ja sie obawiam tego grouponu , warto tam coś kupić??i czy to rzeczywiście takie opłacalne jest??Wycieczka na Syberię mówisz?brrrrrrr
Madziu gratuluje podjęcia pracy;-)
kobietka normalnie jak czytałam w jaki sposób ludzie podchodzą do pracy to nie wiadomo czy sie smiać czy płakać. Mam nadzieję że chociaż ci zapłacili.Jak dietka?u mnie 4 kilo mniej ale bluzki wiszą , biodra też juz mniejsze ale wiadomo jeszcze potrzeba czasu i silnej woli.
Czarna miałas jakiś kontakt z Anunnią?buziaki

kurcze dziewczyny , Monika i Magda to jak Wy tak będziecie sie wyginać to takie dupcie będziecie że :szok:ho ho . Zresztą Czarna z czego Ty chudzinko chcesz sie3 odchudzać co??
Ewelinko pozdrawiam

jestem tak na szybko przed pracą , tzn już powinnam pracować ale mam obsuwkę lekką dzisiaj .
młodsza dzisiaj coś podejrzanie wyglądała rano , ale poszła do szkoły , wzieła telefon i jakby się gorzej czuła to będzie dzwonić
a ja dalej ćwiczę , wczoraj wolniej mi szło bo już mam chyba zakwasy , tak mnie boli brzuch .... ale nie odpuszczam , naewt uśmieszki mojego pana na mnie nie działają
do Aniuni spróbuje dzisiaj zadzwonić
anastazja , kolacja mówisz? zazdroszcze , mój to najlepiej w domu by siedział i niechętnie gdziekolwiek wychodzi-chyba już stary jest:-D
ja mojemu kupiłam krem przeciwzmarszczkowy dla mężczyzn i dla siebie też krem 35+ , te cyfry na kremie juz mnie przerażają :szok:
&&&&&&&&&&&& za Zjole , bo dzisiaj zabieg

czesc dziewczynki.. jeszcze niczego nie doczytalam, bo dopiero odzyskalam laptopa, ale błagam Was o kciuki , bo za jakas godzine mam usg.. Dopadly mnie chyba mdlosci.. Bo najpierw jestem glodna a jak juz troche zjem to strasznie mi nie dobrze..

Anastazja ja tam wole ciepłe klimaty...:-p

A czy dobrze czytalam ,że zjola dzis ma zabieg? trzymam kciuki &&&&&&&&

Czarna ja równiez wytrwalosci zycze... Swego czasu mialam caly zestaw cwiczen na brzuch i nawet sie zmobilizowalam jak na wiecej bylo.. najpierw bieganie a pozniej cwiczenia.. A teraz juz by mi sie nie chcialo...

Magda gratuluję pracy..:-)

Kobietka
, ale wtopa z tą promocją... wspólczuję...

reklama
Do góry