K
kobietka22
Gość
Aniunnia- cieszę się bardzo ,że betka piękna ,a w środę zobaczysz cudne serduszko bijące jak Ci to mówię , trzymam za Was mocno kciuki&&&&&&&&&&
Anulka,Zjola,Madzia witam
Czarna- buźka
ja po tej promocji wędlin , wszystko było nie tak szkoda gadać nic nie było przygotowane dla nas , musiałyśmy same skombinować stolik tace i nóż ,a wszystko miało być na miejscu , tak miałam napisane w meilu jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję byłyśmy gołe i wesołe dobrze ,że na hurtowni mieli stolik i tackę bo byśmy chyba w zębach nosiły tą wędlinę
, potem organizatorka się mnie pytała czy chętna jestem na takie promocje ,a ja jej na to ,że promocje jak najbardziej ,ale żeby to było porządnie zorganizowane ,a nie tak na łapu capu ehhh zeźliłam się.
Anulka,Zjola,Madzia witam
Czarna- buźka
ja po tej promocji wędlin , wszystko było nie tak szkoda gadać nic nie było przygotowane dla nas , musiałyśmy same skombinować stolik tace i nóż ,a wszystko miało być na miejscu , tak miałam napisane w meilu jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję byłyśmy gołe i wesołe dobrze ,że na hurtowni mieli stolik i tackę bo byśmy chyba w zębach nosiły tą wędlinę