reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka jestem Wam bardzo wdzieczna i oczywiscie prosze o jeszcze... Nie usppkoje sie dopoki nie usłysze serduszka.. Wczoraj moja gin mowila do ordynatora, ze pasowaloby mnie uspac na cale 9 miesiecy, bo za bardzo sie denerwuje...

reklama
będziemy trzymać kciuki do samego konca , no i dobrze ta lekarka powiedziała :tak:tak by było najlepiej:tak:, oczywiscie jestem w stanie zrozumiec ze kazda wizyta w wc była stresem ..no ale kiedyś musi być juz dobrze nie?no i to dobrze jest juz teraz i tego sie trzymajmy.karmia Cię tam jakoś??:-p:-D
naucz sie moze szydełkowac czy jak to tam sie nazywa , jak As to przynajmniej będziesz miec zajęcie i będziesz mniej myśleć:-p

jedzonko jestb przepyszne.. Tylko , że po tej diecie to chyba zolądek mam skurczony, bo jak zjem zupe to juz drugiego nie mieszcze a wpycham na silę, bo dobre i zaraz zle sie czuje z przejedzenia...

Najgorsze w tym momencie jest dla mnie załatwianie sie do basenu.. to takie krepujące.. CzasemPawel mnie zaniesie do wc ,zeby zrobic cos "grubszego", ale powoli sie przyzwyczajam do robienia w basen tego, bo P. w przyszlym tyg tez idzie do szpitala na operacje kolana..

Ostatnia edycja:
kup sobie krzyżówki , jakies gazetki bo laptop oczka męczy ;-), i lez spokojnie , niczym sie nie stresuj i pomysl sobie <<co ma być to będzie>>i tego Aniu nie zmienisz...bo to nie wybór jabłek na targu , które lepsze , które gorsze , które kupie , które nie...na to nie masz wpływu , niemniej jednak dla osoby wierzącej (o sobie mówie) jest ktoś kto ten wpływ ma i ja w to wierze , więc pogadam se z nim:-D;-)na Twoj temat..

napewno jest to krępujące , a ile was leży na sali???

Ostatnia edycja:
z ta salą to było najpierw tak, że położyli mnie na 6-osobowej. Pielęgniarka mnie zrozumiala i na nastepny dzienpołożyła na 3 -os., ale tu jest roznie, raz nas bylo dwie, dzis w nocy byłam sama a dzis rano przyszla dziewczyna, ktora urodziła, ale maluszka zabrali do kielc, bo ma cos z pluckami a ona lezy tutaj...

Kochana, Beta bardzo ładna:tak: cieszę się niezmiernie. Wiem jak to jest w szpitalu na leżaco , dobrze że na 3 os. jesteś, Ja byłam najpierw na 2 os. a później nagle mnie na 6 przenieśli, po co ?:szok: na 2 os. ciężko było się załatwiać a gdzie tu przy 6 os. Mówisz że jedzonko dobre dają;-) to dobrze - pewnie catering maja, bo jakby u siebie gotowali to bleee :-p A nie możesz sobie pościagać filmy jakieś? Ja tylko tym się ratowałam, jeszcze sudoku i książki - polecam Cobena :tak: Ja jestem przez weekend sama, posprzątałam a teraz filmy oglądam, no bo co tu robić :-)

Aniunnia... słońce moje... GRATULUJĘ i trzymam kciuki bardzo mocno, żeby wszytsko było gites majonez.
Z tym laptopem to uważaj, bo mój gin, a potem i lekarze w szpitalu mówili, że trzymanie laptopa na kolanach prowadzi do obkurczania i skurczów macicy, a Tobie w tej chwili to wcale nie jest potrzebne...

Aniunia trzymam kciuki:tak:
Mnie znów dopadł pęcherz, ostatnie zapalenie miałam rok temu więc myślałam że wreszcie pozbyłam się tego cholerstwa:angry:
Na szczęście miałam 2 tabletki Nolicinu, ale dzisiaj i tak mnie czeka wizyta u lekarza.
Tak się skończył mój romantyczny weekend:baffled:

reklama
Dziewczyny moje kochane jesteście cudowne.. co ja bym bez Was zrobiła?! Dzis na dyzurze jest znowu moja pani doktor kochana.. Zarządziła kolejną bete... Ale sie ustresowałam, że nie czekalam na P. tylko w basen narobiłam:-D:zawstydzona/y:Ijuz znam wynik .. 28000.. Boże ,żeby tym razem sie udało.. W środe mam usg..
Zycze Wam cudownej i slonecznej niedzieli jak u mnie... Ale grzeje przez okno.. jak w lato...
Anastazja mnie sie wydaje, ze sami gotuja.. Zresztą nie wazne:-)Wazne,że dobre...

Do góry