reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
nie jestem przyzwyczjona do ciągłej obecnosci w domu -tyle , wszystko mnie wkurza , ze oddycha ze smarka ze pierdzi ....ze mlaska - wymieniać dalej?:-D:-D:-D
oczywiscie kocham go najbardziej na swiecie:szok: ale ...

No Anulka - ja mojego mam na co dzień zaraz po pracy a nawet przychodzi przede mną. Też lubię czasem pobyć sama ale ogólnie dajemy jakoś radę :) Raczej dobrze czujemy się w swoim towarzystwie.

Anulka przed dietą ważyłam aże UWAGA ..... 76kg... Masakra... I powiem Ci, że ani grama nie cwiczyłam... Do czego Cię oczywiście nie namawiam.. Bo sport to zdrowie:-)

czesc Kasia :-)

A mój mężuś od dzis właśnie w domu na zwolnieniu az do operacji.. I ja sie ciesze, bo bez niego strasznie sie nudze.. Własnie przysmaza pierożki:-)Nie lubie jak go nie ma.. Czasem chyba nawet ma mnie dosc jak tak za nim łaze:-D

Aniunia , dobrze będzie nie martw się . A z tą służbą zdrowia to faktycznie najlepiej wszystko samemu sprawdzić , bo niewielu ludzi w tym nawet lekarzy jest zorientowanym w tym całym bajzlu.

Magda , też powinnam zacząć ćwiczyć - bo jedzenia to sobie nie potrafię odmówić
Po @ zacznę chociaż jakieś brzuszki robić , albo co...
Ja już dawno sobie obiecałam, że zacznę ćwiczyć. Nawet założyłam się z P kto w ciągu miesiąca więcej schudnie. Zaczęłam robić brzuszki ale jak zauważyłam, że on podjada to sobie odpuściłam i przegrałam z kretesem, bo schudł a ja trzymam wagę.
Daj znać jak zaczniesz ćwiczyć, będziemy się wzajemnie motywowały, może to mi pomoże :)))
nie jestem przyzwyczjona do ciągłej obecnosci w domu -tyle , wszystko mnie wkurza , ze oddycha ze smarka ze pierdzi ....ze mlaska - wymieniać dalej?:-D:-D:-D
oczywiscie kocham go najbardziej na swiecie:szok: ale ...

Stanę w twojej obronie, ja jak mam dosyć to uciekam do siebie (czasem już po 24h). Cenię sobie swoją niezależność :p

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki!

Konsultacja anestezjologiczna wypadła ok. Pani doktór powiedziała, że jestem młoda i zdrowa :szok:. Muszę uważać, żeby mnie jakieś choróbsko nie dopadło, bo muszę być zdrowa do zabiegu. Jeżeli zabieg będzie bez komplikacji, to wyjdę w ten sam dzień ze szpitala wieczorem.

Buźka dla wszystkich

reklama
Zjola- to super ,że wszystko ok na konsultacji.
a moja waga ruszyła... w dół teraz ważę 69kg :-)przekroczyłam magiczną granicę 70 tki ,ale się cieszę , a teraz pora na śniadanko serek wiejski lekki się kłania

Do góry