reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ziolu to bardzo dobrze, gorąca mamuśka z Ciebie 

Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hejhej kobietki!
WRÓCIŁAM!
Witajcie kochane moje :-)
Dawno mnie tu nie było ojj bardzo dawno.
Aniunia gratuluje i mocno trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy &&&& :-)
Zjola a co tam u Ciebie? Powtórz proszę tak w skrócie bo sporo do nadrabiania niestety
:-)
Madzia jak autko cos mi się tam o oko obiło, że jakieś problemy?? Jeżdzisz jak szalona zapewne ;-)
Vjolka jak maluch? Widziałam zdjęcia na nk. Cudny szkrabik. Co tam u Was?
Sis? Bywasz tu jeszcze?? Co tam??
Marta, Kobietka, Lila, Martyna, Czarna, Anastazja, Anulka, Kasia pozdrawiam serdecznie.
U nas spokojnie. Czekam na wiosne mam dość tych mrozów, wymarzłam teraz jak chyba jeszcze nigdy w życiu a jak z zasady zmarzluch jestem brrrr...
Witam wszystkie nowe koleżanki, wybaczcie ale jeszcze nie jestem w temacie nadrobie wkrótce :-)
Miłego dnia kochana buziaki dla wszystkich :*:*
Dawno mnie tu nie było ojj bardzo dawno.
Aniunia gratuluje i mocno trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy &&&& :-)
Zjola a co tam u Ciebie? Powtórz proszę tak w skrócie bo sporo do nadrabiania niestety

Madzia jak autko cos mi się tam o oko obiło, że jakieś problemy?? Jeżdzisz jak szalona zapewne ;-)
Vjolka jak maluch? Widziałam zdjęcia na nk. Cudny szkrabik. Co tam u Was?
Sis? Bywasz tu jeszcze?? Co tam??
Marta, Kobietka, Lila, Martyna, Czarna, Anastazja, Anulka, Kasia pozdrawiam serdecznie.
U nas spokojnie. Czekam na wiosne mam dość tych mrozów, wymarzłam teraz jak chyba jeszcze nigdy w życiu a jak z zasady zmarzluch jestem brrrr...
Witam wszystkie nowe koleżanki, wybaczcie ale jeszcze nie jestem w temacie nadrobie wkrótce :-)
Miłego dnia kochana buziaki dla wszystkich :*:*
reklama