reklama
K
kobietka22
Gość
Kasiu- ja mam dietę MŻ mniej żreć
jem to co rodzinka tylko malutkie porcje np serek wiejski dzielę na 3 posiłki dziś na śniadanie , na kolacje trochę i jutro na śniadanie , a obiadek tak jak wszyscy tylko zupka w malutkiej miseczce lub ziemniaki z mięsem na małym talerzyku i tak schudłam puki co te 3 kg.Zaczęłam od diety Konrada Gacy koleżanka tu na forum stosuje , ale to trzeba było jeść ciągle te same posiłki cały dzień a nawet tydzień np tydzień jeść karkówkę bez soli ,na śniadanie obiad i kolację bleeeeh i przerwałam tą dietkę bo się pochaftowałam 3 dnia po tej karkówce niedoprawionej ,ale fakt ,że przez te 3 dni właśnie 2kg mi spadło , jednak tutaj poszłam za radą aniunni i zmodyfikowałam sobie dietkę urozmaicam o warzywka i inne produkty.
Anulka - a jak Twoja waga?

Anulka - a jak Twoja waga?
hej kobietka no jest 68.7 więc to samo co Twoja, wiesz ja mysle ze to i tak jest duzo. jak juz pisałam daje sobie czas do konca marca.A dzis powiększe sobie zdjecie jak jestem duuuzzzaaa i powiesze na wysokosci oczu aby mnie nie kusiło.A tak wogóle jak patrze na te Grycanki co sie tak lansują to mi sie odechciewa wogole jesc. O! wpadłam na pomysł ze ich zdjęcie tez byłoby dobrze powiesić - ku przestrodze
Zjola to teraz nie pozostaje nic tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekać.

Zjola to teraz nie pozostaje nic tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekać.
K
kobietka22
Gość
Anulka- to idziemy łeb w łeb :-)ja już sobie patrzę na moje kąpielówki ,w które się mieściłam i one mnie motywują , chciałabym w nich wyjść na plażę w tym roku , są na rozmiar 38 ,a teraz mam nowe spodnie i kupiłam na rozmiar 40 i są akurat ,a poprzednie które kupowałam były na 42 więc się cieszę , to i tak dobrze nam się schudło , nie ma co za szybko chudnąć bo nam zostanie pamiątka po brzuchach jak za szybko byśmy schudły
mogłaby zostać faudka ,a tak pomału się wszystko wciągnie i będziemy laski już sobie przypominam jak się za mną oglądali faceci na ulicy i w szpitalu mnie podrywał kolega ja mówiłam o tym M i ten kolega parę dni temu zadzwonił do mnie pytał czy wszystko ok ,ale M był zły
zazdrosny jest i dobrze troszkę zazdrości nikomu nie zaszkodzi

no i pamiętaj ze na koniec wrzucamy zdjęcia;-). Ja tez nie ma co ukrywac ze lubię jak faceci sie oglądają na ulicy...oj to napewno Twój zazdrosny , no i dobrze .., zumba tańczyć chce - YouTube poszłabym na cos takiego , wydaje mi sie ze ten koleś calkiem fajny jest

A fajny ten kolega chociaż był?;-)

A fajny ten kolega chociaż był?;-)

K
kobietka22
Gość
Anulka- całkiem do rzeczy ;-) mój M go widział jak mnie odwiedzał i stwierdził ,że jest przystojny dlatego taki zazdrosny
.
Ja trzymam cały czas fotki z obecnej wagi i ze starej też mam tak sobie porównuje je właśnie otworzyłam album i się oglądam .
Fajny ten taniec całkiem dobrze się ruszają

Ja trzymam cały czas fotki z obecnej wagi i ze starej też mam tak sobie porównuje je właśnie otworzyłam album i się oglądam .
Fajny ten taniec całkiem dobrze się ruszają
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wogóle lubie patrzec jak facet fajnie tanczy..
;-)tylko raz byłam na takiej imprezie gdzie byli faceci co sie rozbierali ...takie ciacha.. 
, dobra ide lepiej do garów bo mi sie wyobraznia niebezpiecznie kierunkuje....

K
kobietka22
Gość
ja też uciekam robić zupkę jarzynową warzywka zdrowe są , sobie odleję bez zaklepki i taką sobie zjem 

A ja się dawno nie warzyłam. Jutro może?
Co do podrywania, to do mnie wydzwania nasz zarządca budynku, bo jestem w zarządzie wspólnoty i jak ma sprawę, to dzwoni zawsze do mnie
Młodszy ode mnie o 8 lat! Dzisiaj pozdrawiał mnie cieplutko przez telefon
. Mój M warczy tylko, że czemu nie dzwoni do innych z zarządu? Ale jak pisze Kobietka - trochę zazdrości nie zaszkodzi 
A tak nawiasem mówiąc byłam dzisiaj z młodym po odbiór jego wyników ze szpitala i pani się go pyta, kto go ubezpiecza? Ja stoję obok a młody mówi, że mama. Na to babka, to powiedz mamie, że potrzebna jest podbita książeczka ubezpieczeniowa
Zdziwiona trochę była gdy się okazało, że mama to ja
Chyba powinnam się cieszyć?
Co do podrywania, to do mnie wydzwania nasz zarządca budynku, bo jestem w zarządzie wspólnoty i jak ma sprawę, to dzwoni zawsze do mnie

A tak nawiasem mówiąc byłam dzisiaj z młodym po odbiór jego wyników ze szpitala i pani się go pyta, kto go ubezpiecza? Ja stoję obok a młody mówi, że mama. Na to babka, to powiedz mamie, że potrzebna jest podbita książeczka ubezpieczeniowa

reklama
K
kobietka22
Gość
Zjola- ja myślę ,że powinnaś się cieszyć
młodo wyglądasz co tu dużo gadać, masz racje troszkę zazdrości nie zaszkodzi
jak już pisałam wcześniej