reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Sytuacja wydaje się opanowana wczoraj tylko 2 wizyty małego w kibelku , a dziś jedna i już nie jest to taka kupka biegunkowa odetchnęłam z ulgą, jutro go odwozimy do domku,będzie też uroczystość 30 rocznica ślubu mojej cioci i wujka będzie tort i ciasto ,a ja na diecie:sorry2:

reklama
Cześć!

Moja koleżanka poroniła w 5-tym tygodniu :( Nie wiedziała, ze jest w ciąży tylko @ była jakaś dziwna. Poszła do gina i okazało się, że to poronienie i na dokładkę musiała mieć zabieg. Dwa lata temu obydwie byłyśmy w ciaży w tym samym czasie. Ja poroniłam a ona urodziła zdrowego synka. Teraz się nie udało. Jak widać to wszystko, to jedna wielka loteria :(

czesc Dziewczynki...

Jestem juz po wizycie.. Najgorszą moją obawą była ciąża pozamaciczna.. A więc pęcherzyk jest.. I to tyle.. Więcej będę wiedzieć za miesiąc na kolejnej wizycie.. Teraz zostało mi czekanie.. No i branie leków.. Dostałam duphaston 2x1.. Oby tym razem się udało..

Pozdrawiam wszytskie gorąco..

Cześć!

Moja koleżanka poroniła w 5-tym tygodniu :( Nie wiedziała, ze jest w ciąży tylko @ była jakaś dziwna. Poszła do gina i okazało się, że to poronienie i na dokładkę musiała mieć zabieg. Dwa lata temu obydwie byłyśmy w ciaży w tym samym czasie. Ja poroniłam a ona urodziła zdrowego synka. Teraz się nie udało. Jak widać to wszystko, to jedna wielka loteria :(
Ziolu przykro mi z powodu koleżanki. Ja ciągle mam nadzieję, że każdej z nas się uda.

czesc Dziewczynki...

Jestem juz po wizycie.. Najgorszą moją obawą była ciąża pozamaciczna.. A więc pęcherzyk jest.. I to tyle.. Więcej będę wiedzieć za miesiąc na kolejnej wizycie.. Teraz zostało mi czekanie.. No i branie leków.. Dostałam duphaston 2x1.. Oby tym razem się udało..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
Witam :) Ale tu wieści cudowne
Aniunnia- gratulacje :) Lec na wspomagając do samego końca:)
Czarna to może będzie syn:p
Zjola przytulam
Witam moje koleżanki:p

Kaira- witaj fajnie ,że zajrzałaś do nas
a młody już zdrowy jak ryba jak pora do domu to mu przeszła biegunka:eek:, może on się stresował czy co , dziś go odwozimy i jedziemy na imprezkę do cioci i wujka na rocznicę ślubu ,będzie się działo mam być sporo gości i msza Święta i nawet grajek co zagra marsza weselnego
:tak:

Halo , halo ;-)jest tu kto???, anunnia jak tam ???
zjola dzis konsultacje , napisz potem co i jak.
kobietka , anastazja zamarzłyście???:-):-p

A co tu tak cicho ? Wiem że zimno , więc proszę rozgrzewać paluszki pisząc na klawiaturze :-D
Witam się i ja:-)
Anunia gratuluję serdecznie i życzę spokojnych 9 miesięcy, tfu tfu przez lewe ramię:-)
Kobietko oprócz marchewki i ryżu możesz dać małemu banana, też działa zapychająco:tak:
Ja wczoraj się zorientowałam że @ znów mi się spóźnia 4 dni, chyba będę musiał odwiedzić ginka.

I jak @? przylazła? a może wcale nie przyjdzie ?;-)
czesc Dziewczynki...

ależ Ty masz pomysły, będzie dobrze, musi być , nie ma innego wyjścia, bierzesz też acard i te zastrzyki? A co u mamy? miałyście do Krk jechać do okulisty o ile dobrze pamietam? :-)
Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę , poszłam to pierwszego lepszego, a okazał się baaaardzo dobry, przynajmniej póki co, powiedziałam mu wszystko od A do Z , naściemniałam że staramy się już prawie rok , o tym TSH , pierwsze co to się spytał gdzie pracuje mąż :szok: czy ma styczność z chemią :szok: no ale zbadał mnie fotelowo, jest wszystko git, dał skierowanie na cytologie i hormony , także staramy się ale pod większym nadzorem :-)
zjola - dyżur sie skończył a Ty dalej nic nie piszesz :-p
czarna - trzymam kciuki &&&& żeby Twój małżonek "dojrzał" do starań :tak:
anulka - jak dietka? ;-)

reklama
hej , dieta super , choć mnie trzesie i wiele bym oddała za batonika albo cos słodkiego . Zjadłabym deser z bitą śmietaną o tak :tak::laugh2:kurcze ale z kolei na allegro oglądam sobie sukieneczki , duperelki i wybieram same te 36-38 rozmiar a do tego jeszcze ho ho ho mi brakuje i to jest moja motywacja.
dzis sobie zjem kurczaka z warzywami czyli dzien jak codzień:-D do znudzenia , ale ostatnio moj PAN :laugh2:mi powiedzial ze sie cieszy ze W KONCU:no::wściekła/y: sie wzięłam za siebie - idiota :-p
Wogóle Wam powiem ze jak teraz nie pracuje to my sie pozabijamy chyba , bo moj pracuje w systemie 12 godzinnym i jest bardzo często w domu , przy czym ja pracowałam dziennie do pózna a teraz siedze w domu i mam go dosyć!;-)Zastanawiam sie czy nie pojechac do ciotki do Gdanska , bo zwariuje z nim a on ze mną rzecz jasna:shocked2:

Anastazja to mówisz ze miałaś macanko:-p:-D, porobisz badania , i do dzieła na maxa!

A juz wiem...kobietka tyle popiła na tej imprezce ze teraz jeszcze śpi!:-p:-D

Musze to stwierdzic dzisiaj ze mi palma odbija , jeszcze troche dni takich mrozów i mnie wywiozą!

Ostatnia edycja:
Do góry