reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka no denerwuję się strasznie.. Nie do opisania... Mama mnie uzbroiła w ksiązki , żebym przestała tyle myśleć..Wkurza mnie to moje zagladanie w majtki i waląca pikawa przy kazdej wizycie w wc..

Anastazja mam nadzieje, że nie bedzie zadnego usg i nic tym podobne.. Chce tylko leki.. To dopiero 5 tydzien (jak wychodzi z jakiegos kalkulatora na necie).. Ale wdł mnie to chyba jakies 4tydz i 2 dni... No w kazdym razie ostatnia @ była 4 stycznia..

reklama
Aniunnia, 4t2d to jest właśnie 5 tydzień ;-)
Kobietko, ta Twoja siostra to jakaś bardzo bezstresowa jest ;-) nie śledziłam uważnie wątku, ale może nakarm młodego gotowanym ryżem i marchewką to takie domowe i tanie sposoby na hamowanie biegunki

Kasia2011 pisze na ciężarówkach, że na Odskoczni cuda się dzieją, wchodzę i jupppppppiiiiiiiiiiii Aniunia! Jupiiiiiiiiiiii jejus jak ja mocno już kciuki zacisnęłam, o tak mocno widzisz, aż sine. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aniunnia jaką masz dawkę luteiny?

Lilijanna narazie biorę po swojemu 2x1.. Jutro mam wizytę to pewnie powie co i jak.. Mam nadzieje, że mnie nie opieprzy, ze sama zadecydowalam.. Ale brudzenia ucichły ..pewnie dzieki temu.. Miałam je tydzien po owulce az do testu.. Daltego myślałam, że @ sie zbliza...

Hej, hej!

Wpadłam na chwilę a tu taka nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To lubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anniunia moje gratulacje, kciuki i co tylko chcesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co u mnie.
Mam z moją grupą dyżur w kuchni, więc nie mogę z Wami popisać sobie :( Mam już serdecznie dość ale od poniedziałku znowu będę regularnie.
Odebrałam moje badania. Jak zwykle książkowe :) W poniedziałek mam konsultację anestezjologiczną o godz ok.17-tej.
Moja ostatnia @ przed zabiegiem przylazła o dwa dni za wcześnie, więc jadę na tabletkach anty, żeby nie było jajeczkowania w trakcie zabiegu. Takie są wymogi.
Wczoraj śniło mi się, że znalazłam niemowlę pod ławką w torbie podróżnej. Chyba już świruję :szok:

Buziam Was wszystkie, może jutro uda mi się zajrzeć na chwilkę.

Witam się i ja:-)
Anunia gratuluję serdecznie i życzę spokojnych 9 miesięcy, tfu tfu przez lewe ramię:-)
Kobietko oprócz marchewki i ryżu możesz dać małemu banana, też działa zapychająco:tak:
Ja wczoraj się zorientowałam że @ znów mi się spóźnia 4 dni, chyba będę musiał odwiedzić ginka.

reklama
Zjola , no w niektórych przypadkach to nawet mogliby te dzieci w torbach podróżnych rozdawać , obie byśmy się załapały:-D

Do góry