reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

No właśnie nie mam ruchu bo gdzie z nim pójdę nie przyjmą nas tu w mieście nawet nie mam karty jego zresztą u nas kryzys i nawet na leki bym nie miała ehh już sama nie wiem moim zdaniem powinna go zabrać do lekarza tak jak piszecie daje mu leki które mi poleciła i mam jeszcze smecte.
Czarna - to widzę jakiś przełom
:tak:

reklama
U mnie bez zmian.. wlasnie przyjełam druga luteine.. Mama dodzwoniła się do pielegniarki gina.. Ona powiedziała , że wie o kogo chodzi , bo dostała smsa i ze powie lekarzowi w trakcie miedzy jedna a druga pacjentką i zadzwoni albo odpisze a jak nie to mamy zadzwonic o 22.00.. Masakra jakaś.. Ciekawe czy się uda..

Anulka- wczoraj od 12 był spokój , a potem w nocy i nad ranem znowu , walczymy daje mu leki i czekamy na efekty
Aniunnia- mocno trzymam za Ciebie kciuki&&&&&&&&

kobietka przepraszam,ale ta Twoja siostra bezmyślna chyba jest.. Z tak długą biegunką to już z dziecmi do szpitala jezdzą.. A ile dzieciaczek ma lat? Próbowałaś zwykły węgiel albo tanital? Moja siostra swoim dzieciom daje i przechodzi..

Dostałam wczoraj smsa... jutro mam wizytę w kielcach na 15.45... Dziś był czysty papier z rana.. to pewnie ta luteina.. Ale mówie Wam ..jaki dla mnie to stres iść do łazienki.. Jestem obłąkana...

Ma 5 lat co ja mam zrobić z dzieckiem jak siostra nawet nie raczy po niego przyjechać i go zabrać z jego dokumentami do lekarza ja nie mam nawet czym z nim pojechać do niej bo na paliwo brak kasy i jestem w kropce.Co byś zrobiła na moim miejscu?Chyba wydam ostatnie grosze na paliwo i może go zawiozę do domu z M w planach mamy pojechać tam ,ale autobusem go nie zabiorę bo jak zawoła kupę to co ja z nim zrobie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Naprawdę Ci wspolczuje.. To dziwna ona jest tym bardziej, ze to maly brzdac.. Kurcze ciezko mi doradzic..a ona daleko mieszka? Moze nastrasz ja, ze jedziesz z nim do szpitala.. Ja to bzm pewnie poszla do osrodka i cos tam kombinowala, ale u nas wszystkich znam tam, bo to mala wioska , wiec podpytalabym ktorejs pielegniarki chocby....

anunnia trzymam kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Napewno sie denerwujesz to w pełni zrozumiałe jest. Tak jak mówisz - luteina zadziałała . Napewno jestes zestresowana tą wizytą co? Będzie dobrze!Musi być!Tym razem juz musi!

Ha, Ha !!!! Wiedziałam ! Aniunia - spokojnie , takie plamienia to napewno nic groźnego . Nic się nie bój . Molestuj gina o wszelkie podtrzymywacze . Buziaki

Anastazja , kobieto u mnie w bagażniku różne cuda można znależć , czekoladki też się znajdą. Narazie zamrożone więc niezjadliwe. Mróz u mnie rano był -16 , najgorzej jest rano , oskrobać szyby i rozgrzać auto , a potem jakoś leci.

Moje dziewczyny do piątku są u babci na feriach , a ja jeszcze 2 dni tyrki i urlop przez tydzień :)

Tylko pozazdrościć urlopu :-)
anastazja a jak sie robi cieburaki?:-))), bardzo fajny blog , potem poczytam , bo teraz tak na szybko a co nagle to bez sensu ...
Co do slonecznika to u nas tez cos sie tak sprzedawalo w tych ''gazetowych''opakowaniach tylko nie pamiam co. U nas jak chłopy do kopalni jada to na straganie kupuj zawsze fajki i slonecznik własnie. To odnosnie słonecznika na Twoim blogu.;-)
czesc Czarna:-)

poszukam przepisu , bo mnie naszła tez ochota, ale chyba zrobię te "pirożki" ze szczypiorkiem i jajkami :tak: jutro mam wolne , to może się odważę , bo Ja to nigdy nie robiłam , tylko moja babcia zawsze smażyła :-D
najwazniejsze ze juz cos tak mysli , ach te chłopy.....szkoda wogóle gadać. Mój dzis był z młodym na basenie i przywiezli 3 reczniki a dawałam 2 , niebieski i brązowy a jeszcze jeden czerwony przywiózl.Wywaliłam na balkon bo ja to obrzydliwa jestem bo nie wiem po kim i wogole i kazalam następnym razem oddać. I kto tu ma większy mózg??
dobrze że przynieśli 3 zamiast 2 a nie 1 zamiast 2 , to dopiero strata, a tak to jesteś na plusie, dobrych chłopaków masz :-p
aniunnia - dobrze że tak szybko udało się załatwić wizytę, &&&&&& oczywiście , ale myślę że ta luteina już zadziałała i teraz to z górki, kiedy miałaś ostatnią @? Który to by tydzień już wychodził? może już coś będzie widać ;-)
kobietka - brak słów, jak tak można zostawić dziecko z takimi problemami komuś, rozumiem że siostra no ale bez przesady! :crazy::confused2:

Ja dzisiaj ubrana na cebulkę, albo na kapustę, kto jak woli :-D spodenki termo, na to rajstopki takie ciepłe, do tego 2 pary skarpetek, bo na przystanku stoję :-D

reklama
Aniunnia- no niedaleko bo mamy do siebie 15km , także spokojnie mogłaby dojechać w miarę szybko , no puki co tylko raz dziś zrobił i w nocy raz może mu przechodzi bo wczoraj o tej porze to już 4 razy odwiedzał wc.
Zrobię obiad ,a jak wróci M to pomyślimy co tym zrobić.

Do góry