reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ziemniaki bez sosu , bez tłuszczyku ....to suche ziemniaki:-D:-D:-D

Teraz dzwonila moja bratowa ze jada sobie do spa z coreczką (mieszkaja w niemczech) , do francji czy gdzies tam a potem na narty bo sa ogolnie juz przemęczone i musza odpoczac. z tym ze jedna dopiero co szkole skonczyla a druga (matka) nigdy nie pracowała, normalnie chyba mnie trafi zaraz.

wiecie co ide robic obiad bede sie wyżywać na tych kotletach , bede je tłukła ile wlezie .
oczywiscie będe zaglądac i czekac na Twoje Anunniu wiadomości.

Ostatnia edycja:
Ha, Ha !!!! Wiedziałam ! Aniunia - spokojnie , takie plamienia to napewno nic groźnego . Nic się nie bój . Molestuj gina o wszelkie podtrzymywacze . Buziaki

Anastazja , kobieto u mnie w bagażniku różne cuda można znależć , czekoladki też się znajdą. Narazie zamrożone więc niezjadliwe. Mróz u mnie rano był -16 , najgorzej jest rano , oskrobać szyby i rozgrzać auto , a potem jakoś leci.

Moje dziewczyny do piątku są u babci na feriach , a ja jeszcze 2 dni tyrki i urlop przez tydzień :)

anastazja a jak sie robi cieburaki?:-))), bardzo fajny blog , potem poczytam , bo teraz tak na szybko a co nagle to bez sensu ...
Co do slonecznika to u nas tez cos sie tak sprzedawalo w tych ''gazetowych''opakowaniach tylko nie pamiam co. U nas jak chłopy do kopalni jada to na straganie kupuj zawsze fajki i slonecznik własnie. To odnosnie słonecznika na Twoim blogu.;-)
czesc Czarna:-)

Ostatnia edycja:
Cześć Anula
U mnie wreszcie stary coś przebąkuje o "małym" , może będzie jaki postęp - zobaczymy

najwazniejsze ze juz cos tak mysli , ach te chłopy.....szkoda wogóle gadać. Mój dzis był z młodym na basenie i przywiezli 3 reczniki a dawałam 2 , niebieski i brązowy a jeszcze jeden czerwony przywiózl.Wywaliłam na balkon bo ja to obrzydliwa jestem bo nie wiem po kim i wogole i kazalam następnym razem oddać. I kto tu ma większy mózg??

Dziewczynki nie chcę tu nikomu szargac nerwów na diecie, ale spaghetti wyszło mi obłędne ;-)Ciekawe co mój Pawełek powie..

Dziewczyny dzieki wielkie za wsparcie... Jesteście wspaniałe..

Czarna to czekamy ...

anunnia a on juz wie o ciąży???no bo przypuszczam ze chocbys te spagetti na surowo mu podała to w tym stanie wybaczy Ci wszystko.

Co tam spagetti , ja tam wole suche ziemniaki:zawstydzona/y::angry::happy:

Ostatnia edycja:
Rano jak wychodził to juz zapowiedział, ze mam zadzwonic.. Nie chciałam robic jak jeszcze był w domu bo bym juz nie usnęła tylko sie denerwowała.. A tak zrobiłam testa , zadzwoniłam do niego i poszłam do mamy..

A Ty Anulka juz nie narzekaj , bo co jak co, ale suche ziemniaki uwielbiam :-DNigdy nie maszcze ani tym podobne.. Chyba, że z sosikiem to tez lubie..

reklama
Do góry