reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
No prawie , tylko tutaj daje się dużo cebuli i gotuje się na parze :tak: smakują zupełnie inaczej ;-) jak uszka są - "pielmieni" ale też inaczej smakują niż uszka , mój małżonek je uwielbia, tylko Ja nie mam chęci do lepienia tego :-D Moja twórczość w kuchni zazwyczaj kończy się wyrzuconym daniem , ale czasami coś zamieniam, czegoś daje mniej i jest smacznie :-)

Trzeba było rosyjskiego się uczyć w szkole :-p

anunnia jak załączy telefon to powinnas dostac informacje ze jest juz w zasięgu więc nie czekaj tylko od razu dzwoń. Ni emyśl ze nie wypada czy cos tam , w koncu to dziecko jest teraz dla Ciebie najwazniejsze na świecie i jako Twoj gin powinien cię wysłuchać i doradzić. Jejku trzymam kciuki zeby załączył tel. wiecie ja troszke na wariackich papierach zawsze działam , tak niestety mam ale

Anulka Ty taka pozytywna wriatka a ja zawsze właśnie tak mam, że nie wypada itd.. Dzwoniłyśmy od mamy z telefonu a jej nr ma, bo mama była przez niego operowana to i moze do niej oddzwoni a smsa pisałam od siebie..

Anunnia masz racje pozytywna wariatka i do tego jeszcze blondyna!:-D:laugh2::rofl2:;-)jak czasami walne tekstem to az sie sie sama siebie boje:-D.

No nic więc nie musze Ci oczywiscie pisac ze zaraz po przyciśnięciu czerwonej słuchawki w telefonie klikasz nam co i jak?:-)

Ale sie ciesze!!!!

Pomódl sie do swoich Aniołeczków aby wszystko z Tą dziecinką było dobrze.I mysle tutaj o Emy - ona sie tam musiała za Twoją fasolke wstawić

Ostatnia edycja:
Aniunnia- moje gratki serdeczne :D:-) dawaj znać co tam gin powiedział, a u mnie ciąg dalszy biegunki chrześniaka to już trwa od soboty dzwoniłam do siostry ,ale powiedziała mi tylko ,żebym mu dawała dużo pić bo ona tak miewa jak zmienia środowisko , pierwszy raz jest u mnie na dłużej może to zmiana wody czy co nie mam pojęcia ,a dziś znowu zgrzeszyłam zjadłam batonika:zawstydzona/y:to z nerwów bo się martwię o tego szkraba , ale już się nie usprawiedliwiam moja wina :tak:

reklama
Kobietka wydaje mi sie ze lekarz tutaj bylby jednak wskazany, wiem ze nic nie mozesz zrobic ale od soboty dziecko bardzo szybko sie odwodni .
A ja dzis zjem sobie buraczki z suchymi:-)ziemniakami . A batonika ani mi nie gadaj - bo mnie skręca az.

Do góry