reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

anastazja mam i luteine i dupka.. tylko nie wiem w jakich dawkach brac, wiec z rana wzielam jedna luteine pod jezyk.. Choc moja stara gin zawsze dupka mi przepisywala w ciazy,ale nie ukrywam,że wolałabym teraz luteine , bo o wiele tansza..

No i przepraszam dziewczyny ,ze tu się wyżalam na te tematy, bo to przeciez odskocznia miała być.. Ale Wy tu mnie tak łądnie przyjęłyście...

reklama
to która następna???;-)

Skasowało mi wczesniejszego dłłługiego posta , nie wiem dlaczego , ale pisłam w nim ze byłam wlasnie dzis na kijkach mimo mrozu .

Ostatnia edycja:
Aniunia, lutkę pod język możesz spokojnie brać 2x2, a dupka 2x1, nie zaszkodzi na pewno. I nie przepraszaj, nie masz za co...odskocznia jest odskocznią od każdego tematu ;-)

Aniunia, postaraj się skonsultować tę luteinę/duphastn z ginem, a może badanie na progesteron zrób.
U mnie była luteina 2*1 od 7 dnia po dodatnim teście (czyli po 7 dniach brania acardu i clexane) - ale u mnie nie było żadnych plamień.

A przede wszystkim GRATULACJE i zaciskam kciuki z całych sił!

No dupek jest pod 40 zł za opakowanie, jak kupowałam to o mało nie padłam , lutka zaledwie kilka złotych , nie wiem czy dupek jest "mocniejszy" czy jak.
anulka - Ja przeczytałam tego Twojego posta o kijkach, może chciałaś edytować i skasowałaś ? :-) Mogę Ja chcieć być następna, ale cholera , nie wiem czy da radę :-D
mmmmmm spaghetti , Ja dzisiaj przegladam dania kuchni rosyjskiej za którymi juz się stęskniłam :-)

Nie wiem jak ja to zrobie.. gosciu ma wyłączony telefon...Pewnie ma jakąs operacje, bo oprócz tego jest bardzo dobrym onkologiem.. Ciężko bedzie sie dodzwonic i to mnie dobija.. Bo do starej gin zawsze mogłam sie dodzwonic...choc tez po kilku probach, ale wiedziałam gdzie i kiedy jej szukać..

Anulka ja przeczytałam Twojego posta o kijkach.. a teraz rzeczywiście go nie ma...

Anastazja ja z kuchni rosyjskiej tylko pierogi ruskie umie robić:-D

Anunnia uspokoiłas sie juz troszeczke?wiem ze to trudne bo czlowiek jest w takim szoku ze ....szok:szok:

Aniunia, jak masz do niego numer komórki to wyślij mu smsa z opisem kto Ty (czyli pacjentka po poronieniach, która dostała już od niego leki i masz dylemat, czy progesteron też włączyć) i że prosisz o kontakt. Na pewno się odezwie jak będzie mógł

aniunnia - spokojnie, tylko spokój nas uratuje :-) myślę że parę godzin nic nie zmieni, a i tak wzięłaś już 1 lutke. Teraz to musisz się położyć i tylko do WC:tak:
anulka - :-D:-D pierogi ruskie są tylko w Polsce , w Rosji o takich nie wiedzą :-p:-p chyba dzisiaj na blogu coś napiszę o żarełku bo mnie tak ciągnie to możesz później zajrzeć jakie są dania :tak:

reklama
ok zobaczę , poczytam moze skorzystam i coś ugotuję:szok::-p:-D, tak naprawde to ja lubie cos wymyslac w kuchni , oczywiscie moj dzisiejszy obiad jest swojski:tak:no ale to z braku funduszy tez czasami trzeba wyciągac z dna zamrazarki to co jest.

a ja dzis mam taka ochote na szampana...kurcze wiecie jak mi sie chce takiego zmrożonego ...eh..

Do góry