reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Hej kobitki:-)
cześć laski!

ania ty uparta jesteś :-) ja chyba ani razu na diecie nie byłam, a podchodziłam kilka razy :-) hi hi, a teraz nie wiedzieć czemu lecę z wagi a nic nie robię :-) spadło mi w ciągu 31 dni 1,5 kg :-) ale jakim cudem???!!!:cool:

kobietka jak z chrześniakiem? przeszło mu trochę? uważajcie żeby jakiś rotawirus go nie wziął, u nas w okolicy co róż jakiegoś dzieciaka łapie i kilka przypadków zakończyło się odwodnieniem i szpitalem :-( u kolegi całą rodzinę wzięło a syn i żona są w szpitalu już od 4 dni :-(

czarna a jak ci się pracuje jako przedstawiciel? jeździsz tylko i rozwozisz towar czy jeżdzisz też po sklepach i namawiasz? bo ja znalazłam kilka ofert a w pobliżu mnie nawet do hurtowni z książkami, mam prawko i auto więc rozwozić zamówienia dałabym radę, ale nie wiem czy mam na tyle gadane, żeby namawiać potencjalnych klientów. nie wiem za bardzo na czym taka praca polega a MUSZĘ złapać jakąś pracę- w końcu za kilka dni skończę 28lat :szok::-D
a jedyne gdzie pracowałam to rok we własnej firmie która wzięła w łeb. jakbyś miała chwilę i chęć napisałabyś coś więcej??? ;-)
Ja skończyłam 28 w sierpniu i nie było tak źle:-D

U mnie znów pod górkę, wspominałam że zamarzał mi centralny? okazało się że się popsuł i taki na pilota z alarmem będzie kosztował ok 300 zł, jakby tego było mało wczoraj pozyczyłam autko tacie i padła tylna sprężyna zawieszenia. Więc znów mam wydatek, ale się juz nie denerwuję, przecież auto to skarbonka:tak:
Myślę pozytywnie i nadal szukam pracy:-)
Pozdrawiam was wszystkie gorąco;-)

reklama
czesc dziewczyny... @ nadal brak..ale dalej tez mam brązowawy papier przy podcieraniu.. Testa nie robiłam..boje się.. Nawet go nie kupiłam.. Moze dzis sie zmobilizuję.. Byłąm dzis z mama u okulisty.. Prawie nie widzi na jedno oko jak ją mały Emil walnął w nie.. Okazuje się, ze musi miec operacje..Na którą zresztą będzie czekać jakies 1,5 roku. Jutro jedziemy do Krakowa ustalić termin..

Kasiu kochana a wiesz ze ja tak jeszcze niedawno miałam ale jakos tera juz jest ok.No wiesz to TY musisz więcej pić , bo sex rozluznia i wogóle ....żartuje oczywiscie.
No ja ambicje tez mam większe ale tez patrze za każdą pracą , coż zrobic , takie czasy nastały.

a anunnia juz doczytaam kiedy miała dostać@, kto wie? moze jednak ktosik będzie?

Ostatnia edycja:
w sumie mozesz jeszcze poczekac , ja to tak mam ze zaraz szybko robie test , jak mi sie spoznia około 2-3 dni, no a potem wieczorem dostaje@. I tak juz było pare razy.

oj chyba ginek sie kłania co?ja tez sie musze umówic tylko zas ta kasa , bo mój bierze około 120 zł. Więc narazie odpada ,musze poszukac jakiegos dobrego z kasy chorych.Bo nawet jakbym była w ciązy (kiedyś) to nie wyobrazam sobie tego przy jego cenach.

ale zobacz z jednej strony być może zbliża sie okres a z drugiej może nie? więc jakby nie to moze lepiej od razu jakies tabsy łykać na to plamienie. po prostu dla pewnosci zrobic test i przynajmniej spac spokojnie.

Ostatnia edycja:
no właśnie.. JA mojego nowego gina mam w kielcach..to jakies 65 km.. i on bierze 150zł.. a moja stara gin bierze o połowe mniej i to w Busku ,ale nie wiem czy do niej wracać i mowic ,ze mam nowego gina , który przepisał mi takie i takie leki..Ją znam od dziecka, była moim jedynym ginekologiem, ale przy niej straciłam 3 ciąże (choć naprawde ma duzo ludzi..chwalą ja sobie)..

reklama
moim zdaniem najlepiej miec tego swojego gina , do ktorego zawsze mozna zadzwonic czy pojsc bez umówionej wczesniej wizyty. Ciekawe jaką ginka zrobi mine jak sie dowie ze masz juz kogos innego , z tego co wiem to lekarze nie lubia tego. Ale oczywiscie to nasz wybór.Z drugiej strony ona moze inne tabletki ci przepisac i sie zrobi nieład. Kurcze drodzy Ci lekarze są nieziemsko. Ja jak nie znajde nikogo godnego zaufania to musze w koncu sie zapisac do tego mojego_On jest w tym szpitalu gzie miałam zabieg , zresztą to on mnie przyjmował więc czułam sie tak jakoś bezpieczniej. No i ewychodzi na to ze pójde jednak do niego.

Do góry