reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Anulka- to odwaliłaś :-Ddobrze ,że się znalazła ta teczka.
a ja byłam na pogrzebie cioci wyspowiadałam się przystąpiłam do Komunii Świętej ,a potem zgrzeszyłam i biję się w piersi na osłodę tego dnia zjadłam kawałek ciasta na stypie :zawstydzona/y:nie mogłam się oprzeć , a teraz nawet śniadania nie zjadłam choć powinnam poszczę dzisiaj:-Dnie no żart na obiadek robię sadzone jajeczko z ziemniaczkami i kefirkiem to sobie troszkę zjem.

reklama
Czarna - no to klops z tymi słodyczami.

Anulka - niezła heca z tą teczką! No i super, ze dieta przynosi efekty!

Kobietko - ten kawałek ciasta chyba nie zaszkodzi, ale opłatek może być tuczący :)

czesc dziewczynki..

Jest tu może gdzieś Anastazja? Ciekawa jestem czy testowałas?? Ja do dzisiaj juz od tygodnia mam brązowe plamienia a @ nie ma.. Strasznie sie boję co to może być./.. @ powinnam dostac wczoraj.. Ale mi się zaczynają psuc te cykle.. wszytsko przez te zabiegi.. Kiedys wszystko miałam jak w zegarku, bez plamien i w ilościach takich jak powinno byc..grrrr...\

Jak tam po weekendzie dziewczyny.. My w sobotę byliśmy na tej choince.. Było super.. Ale sie wytańczyłam..

Miłego dnia...

Ewelina juz nie wiem sama.. ?Boję się najzwyczajniej w świecie.. Juz naprawde mam dość lekarzy.. @ zawsze mam w terminie...tylko te plamienia od ostatniej straty mam.. Ale moje dwie siosrty i kolezanka tez maja plamienia przed @, więc może tak mi się zmieniło i juz.. Tylko , że teraz mnie to martwi, bo w tym miesiącu zaczęliśmy działac i nie wiem czy to ciąza czy poprostu mi się opóznia.. A jak ciąza to juz załamka bo te brudzenia mam.. Chyba powinnam testa zrobic.. Ale strasznie sie boje...

Witajcie, ja za bardzo nie mam czasu na forum ,bo przyjechał do mnie chrześniak na ferie i staram się mu wypełniać czas przyjemnie, biedaczek dostał biegunki:-(podaję mu smecte i nic siostra ma mi podać nazwę jakiegoś leku bez recepty ,który daje dzieciakom na biegunkę , czekam na telefon.

reklama
Hej, jestem jestem , obiecałam sobie że nei wejdę na forum , no ale gdzie tam , to jest nałóg:-D
Dostałam okres także nie było sensu testować, załamałam się, pierwszy dzień byl nagorszy no ale już jeste lepiej, zakupiłam termometr i testy żeby zobaczyć czy w ogóle mam owu.
aniunnia - Ja właśnie od pół roku też mam coś dziwnego , 24h przed okresem dostaje plamień , nigdy tak nie miałam, teraz tak samo ,a do tego okres był tylko 2 dni , i 2 dni takie minimalne plamienia po @. Gdzieś czytałam że to moze być niedobór progesteronu , zapisałam się do gin na 7 lutego, ale takiego pierwszego lepszego, żeby mi dał skierowanie bo już mam dość płacenia! A zrób testa co Ci szkodzi, jak wyjdzie ciąża to lepiej zadziałać szybko :tak:

Do góry