reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Kasiu - zaglądaj częściej:tak:
Anulka- jogurt naturalny jem , o jenyyyyy ,ale mój M smażonym boczkiem naaromacił:szok:, ja sobie jakoś radzę z wypłaty męża ,jak sobie coś kupuję to mówię ,że muszę sobie coś kupić i robię maślane oczy ,a on mówi zawsze dobrze to kup sobie.Też tak trochę mi niezręcznie.
Zjola- to ja też o żarciu , mój M nakupił rurek z kremem leżą w szafce i mnie kuszą:zawstydzona/y:

reklama
No dobrze, to ja dla odmiany :-p nic jeszcze nie jadłam dzisiaj. Byłam rano na badaniach, za bagatela 70 zł :szok:. Upuścili mi całą strzykawkę krwi aż po sam koniuszek. W czwartek odbiorę wyniki. O 10-tej mam śniadanko :) Całe 3 kromki chrupkiego chlebka z serkiem.

Buziaki dla wszystkich.

cześć, napisze tak ,,bez kija nie podchodzić,, . Moj mi wczoraj powiedzial ze cyt; dopoki nie znajdziesz pracy , wybij sobie dziecko z głowy,koniec cytatu. Tak chocbym co roku rodziła i wogole, nienawidze go dzisiaj.Dzis poszedł na 12 godzin do pracy , no i ma szczęście bo bym go chyba ,,zjadła,, wzrokiem.Ogolnie mam kiepski dzień i tyle . spadam , bo dzis jak weszlam i widze ze juz są dziweczyny na pażdziernik 2012 to mnie sie cos robi.

Anulka - przykro mi. Może jednak mu przejdzie? Mój miał odpały, że nie chce dziecka, bo może urodzić się chore ale zmienił zdanie i stwierdził, że do 3 razy sztuka. Wczoraj mówił o kupnie wymarzonego samochodu. Jest to stare, klasyczne Audi QP i powiedział, że nie jest to kombi ale fotelik się zmieści :szok: A mówią, że kobieta zmienną jest.

zaczynam cos pisac i kasuje i tak w kólko bo nie wiem co napisac, ide sobie zrobic kawe . A to moj o tym mi mówił ze on juz ma 40 lat i wogole, ze jak dzieciak bedzie mial 10 to on 50 ,, ale to juz temat ,,przerobiony,,.

Przed chwilą dzwoni ktos do drzwi- facet sprawdzic wodomierz, ja w pizamie jeszcze (wiem wiem ktora godzina), wodomierz tam gdzie smieci , otwieram szafke a tam sie wszystko wywala na ziemie. A on taki przystojny i fajny a ja taka ..............nie no to jest jakas porażka.Niech ten dzien sie juz konczy.
No widzisz Twoj ci afto pod dzieciaka kupuje:-D

Musze zrobić jakies postanowienia, moja ciotka na przykład , rano ewstaje nastawia na kawe , toaleta i robi makijaż bo jak to mówi nigdy nie wiesz kto zapuka do drzwi.
Rozniesie mnie dzisiaj.....................

Ostatnia edycja:
Anulka - mój po prostu wciąż wymyśla, co by tu jeszcze kupić, bo się go kompletnie kasa nie trzyma. Parzy go chyba w kieszenie, bo szybko się jej chce pozbyć. Kolejny mit o rozrzutności kobiet jest w naszym związku obalony. Gdybym ja nie kontrolowała wydatków, tonęlibyśmy w długach!
Co do piżamy, to ja jak mam wolny dzień, też o tej porze często w niej jestem :) a co tam. Co do pana, hmmm ... Do mnie ostatnio przyszedł zabójczo przystojny kominiarz, ech. Ostatnio tez 3 razy otworzyłam w szlafroku listonoszowi :szok:, ale on nie jest przystojny, więc wszystko mi jedno :-D. Gdyby on o tym wiedział, bidunia :-D

no juz mnie rozbawiłaś:-D, ale mów co chcesz jak wchodzi jakis super facet to by sie chciało pod ziemie zapać:tak:
Moj tez kase lubi wydawać , szczególnie jak gdzies jestesmy na wczasach czy cos to hulaj dusza....
Wczoraj kupiłam troche chemi na allegro , jakieś majty do nas wszystkich,chyba dzis sobie tez cos kupie moze mi przejdzie.:-DJa ogolnie chemie , srodki czystosci kupuje na allegro u jednego sprzedawcy zeby koszta byłuy mniejsszze.

Tak czytam co napisałam i to sie kupy nie trzyma , co ja tak z tą chemi wyskoczyłam??:-D
Kobietka a Ty co jeszcze śpisz??:-D

Anulka - widać dzisiaj masz zakręcony dzień. A czy ta chemia jest dużo tańsza? Ja kupuję wszystko w Biedronie :) Jak się mnie pytają, czy płyny i proszki dopierają plamy, to mówię, że nie dopierają, jak wszystkie :-D

reklama
jak tak porównac ceny to sie okazuje ze ciut taniej płace niż w sklepie. Bo ja jestem z tych co w sklepie nie umieją sie zdecydować a na necie klik i już i nie ma to tamto:-DW sumie masz racje teraz to wszystko na jedno kopyto jest.Weszłam na wieści i normalnie jestem w szoku co tam dziewczyny kupują dla dzieci , jak ja urodziłam to nie było tego wsystkiego a dzieć sie tez wychował.
No i znowu zmiana tematu:-)
Biore sie za robote , moze okna pomyje , ale w sumie to firanki tez a mam te durne sznurki i jak mam to prać to dzięki.
Tak czy siak musze sie na czyms wyładować.

Do góry