reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Dzięki dziewczynki jesteście nieocenione, pomodlę się za ciocię bardzo gorąco codziennie przed snem się za jej duszę modlę , najgorszy będzie pogrzeb....

Anulka- no idziemy równo ja nie zamierzam się poddać:tak:te 2 kg mnie motywują do działania:-)
Zjola- wiem wiem moja ciocia to przerabiała a schudła 40 kg w ciągu roku trzeba po prostu nawyki żywieniowe zmienić jeść częściej ,a małe ilości i nie ważyć się codziennie tylko raz na tydzień.

reklama
Anastazja - :dry: no toś wymyśliła.

Anulka - moze raczej znajdź jakieś jedzonko, które ty oddasz męzowi, niech jemu w boczki idzie :)

Kobietko - amen :tak:

anastazja jak sie pracuje ,,całe życie,, to potem sie cieżko przyzwyczaić , wiadomo ze jak pracujesz to chcesz mieć wlne i wogole , ale ilez mozna w domu siedzieć?porazka- tak szukam czegos ale ogolnie jest ciężko , mysle ze chcialabym cos swojego ale to jeszcze długa droga przede mną.
Zjola a Ty juz do domku idziesz co??

Ja też szukam pracy ,ale u mnie w mieścinie jest masakra z pracą tam gdzie coś otwierają to ustawiają się ogromne kolejki w sprawie pracy tylu jest tu bezrobotnych, też myślałam o czymś swoim ,ale kompletnie nie mam pomysłu co można by otworzyć i nie wiem czy się w ogóle nadaję do prowadzenia jakiegoś włąsnego biznesiku.

Anastazja ja to nie myślę o żadym testowaniu.. Jakos nigdy na to nie czekałam jak większość dziewczyn na forum.. Bedzie opóznienie to zatestuję a jak nie to szkoda... @ powinna być jakoś w niedzielę... chyba..:-)Ale wiecie co? Tak czy siak patrzę w majty już teraz.. Został mi straszny uraz po ostatniej ciąży, kiedy to chodziłam z mężem do wc. A jak go nie było to czekałam az wróci albo wołałam mamę..

Zjola trzymam kciuki i za Ciebie

Kobietka , Anulka i ja dołączam do Was bezrobotnych.. Miałam swój biznes.. otworzyłam z funduszy urzędu pracy.. Ale po 1,5 roku zamknęłam pomimo mniejszych składek na zus , bo i tak marnie zarabiałam..Sklep z ciuchami to teraz bardzo zły pomysł.. Ciągle się otwierają i zamykają zaraz po upływie przepisowego roku.. W sklepach firmowych mają tak atrakcyjne ceny i gatunki materiałów , że sklep z chińszczyzną tak naprawdę nie ma sensu.. Ale Anulka z taką profesją jak Twoja to ja bym próbowała pozyskać kaskę z PUP.. Szkoda, że ja nie mam zadnego takiego talentu.. Skończyłam Administrację w Integracji Europejskiej i tylko do biura za najnizsza krajową.. Dlatego zawsze marzyłam o swoim..Tym bardziej, że mama ma całe zycie swój interes, babcia tez miala.. No cóż ..nie wyszło..

no a tak wogóle to jak sobie radzicie z wypłat męzów? ja zawsze byłam niezalezna i jak tez nigdy nie pytałam czy moge cos kupic, natomiast teraz czuje z tym niezręcznie .
Anunnia będe próbowac cos dzialac , narazie chce uzyskac ten zasiłek , w sumie zawsze cos. Chocby na jakis rachunek bedzie. zastanawiam sie czy nie usisc z kartka i nie zrobic podliczen ile wydajemy , ile mozna odłożyć . Jej odłożyć:szok: ale ja durna jestem , z czego tu odkladac:-DMoj zarabia srednio , mieszkamy w bloku , sam czynsz 500 zl czyli nawet tyle zasiłku chyba nie dostane:-D

Ostatnia edycja:
kasiu w sumie duzo z nas tutaj jedzie na tym samym wózku. Dobrze ze tutaj zaglądaś(nie wia czy tak sie to pise):-D
eh życie:no:;-)

Kobietka dobrze(podobno) jest tez jesc jogurt naturalny i do tego dodac łyżeczke lnu mielonego.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry