reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola- uda się trzeba w to wierzyć, po zabiegu odczekasz ile trzeba i weźmiecie się do boboseksów :tak:ja mocno w Was wierzę i życzę tego upragnionego cudu dla Was.
Anulka- to chyba podejdę do tej biedronki u nas są 3 jedna niedawno powstała to może będą potrzebować chociaż ten towar rozkładać bym mogła.

reklama
Anulka - ja chyba tego tekstu nie kapuję :-D Procesor mi się nie kręci :eek:

Kobietko - wielkie dzięki :) Tak coś widzę, że samemu trudno uwierzyć, że się uda ale drugiej osobie łatwiej. Wymyśliłam więc, że ja będę wierzyć, że wam się uda a wy, że uda się mnie :)

Ostatnia edycja:
Anniunia - ja mam czasami plamienia do 4 dni przed a czasami tylko 1 dzień. Myślałam, ze mam za niski poziom progesteronu, ale badałam i jest w porządku. Miałam badania pod kątem przerostu endometrium, ale tez jest ok. Taka wiec chyba moja uroda. Jak mam plamienia, to wiem, ze na bank nie jestem w ciąży. W moich 3-ech ciążach nie plamiłam ani kropelki.

Zjola- dobra to tak się umawiamy ty wierzysz w nas ,a my w Ciebie;-)jak już nadejszie ta chwila ,że będę w ciąży to chyba w porty narobię ze strachu coś tak czuje ,albo odwrotnie będzie doda mi to siły zobaczymy.Jeszcze mam "troszkę" czasu nastawiam się już codziennie na to ,że nie będę się denerwować.

tego tekstu o kawie? no ta mk cafe co sie z mlekiem pije , reklamowana jest nie? a mnie ona nie smakuje.:-D

kobietka zawsze warto popytac czy akurat nie potrzebują, zawsze jakis swoj grosz.

Kobietko - do twoich staranek jeszcze trochę czasu, ale to zleci jak z bicza strzelił :) Pamiętam, jak się dowiedziałam, ze muszę poczekać rok ze staraniami z powodu zaśniadu. Rok minął, nawet nie wiem kiedy?

Anulka - Mk cafe powiadasz? Nie piłam. Ja lubię rozpuszczalską z mlekiem :)

Ja za to zawsze przed @ miałam krwawienia z hemoroidów.. Przed zadna ciążą ich nie było.. Ale już w ciąży zawsze łudziłam się, że może plamię z hemoroidów..niestety okazywało sie, że to koniec.. Też tak myślę, że te plamienia to oznaka braku ciąży. Więc chyba tym razem juz tak łatwo nie będzie..

reklama
Do góry