reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

70.1 jupi!!!boziu jak zobacze 6 z przodu to juz będzie lepiej , jestem po sniadaniu, kupiłam chleb ciemny zjadłam z serkiem wiejskim (oczywiscie nie cały), a mój największy błąd to ze ja nigdy nie jadałam sniadań no ale teraz juz będe.Mam nadzieje ze ten mój żołądek wkrótce zmaleje i nie bede potrzebowac az tyle jesc.

Tak wogole to tez myśle o fasolce no i kilogramy chce zgubić zeby potem nie odmawiac sobie jedzenia jak bdą zachcianki. Ot taka mobilizacja .

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka zmaleje, zmaleje.. Tylko troszke czasu..Potem to juz te posiłki będą Ci w zupełności wystarczac.. Sniadanie oczywiscie to podstawa i jak pisałam do pół godziny po wstaniu. Aaaa... i proponuje ważyc się zawsze o tej samej porze. JA robiłam to rano przed sniadaniem, bo pozniej to wiadomo,ze cos sie zje..cos wydali :-D No i nie przesadzac... Raz na tydzien, zeby smutno nie było jak z dnia na dzien nie zauwazymy efektów..

Anulka- ten sam błąd robiłam ,że nie jadłam śniadania:tak:też szukałam tego serka w biedronie ,ale nie znalazłam:-(, no i ja pieczywo wogóle puki co eliminuję z diety , nabiał i warzywka mnie najbardziej interesują , jak dziś zobaczyłam 6 z przodu to skakałam do góry:tak:zaraz sobie popiję kefirku bo mój żołądek zaczyna się domagać papu , już mam 2 posiłki za sobą jeszcze 3 zostały, trzymam kciuki żebyś ujrzała tę 6 z przodu.
Aniunnia- Tobie dietetyk tę dietkę ustawiał tak?

kobietka ja wczoraj kupiłam w biedronce serek wiejski tylko tłuszczu to on ma 14% na 200gram:szok::szok:wiec chyba nie o ten chodziło:no:. Jakies ,,polskie mleko,, producent czy cos.Jutro pojde znowu to spędze tam wiecej czasu , bo tak szybko to sie kupuje byle co.No nic ja spadam ten obiad robić, aaa i kefir mniam musze jutro kupic bo zawsze mi pomagha przy zatwardzeniu czy cosik tam takim fe!

A ja ...teraz doczytałam ze serek wiejski ze szczypiorkiem! kurcze to ja mam zwykły biały, no nic jutro musze isc \zapas kuraków zrobić.narka pa pa

Ostatnia edycja:
Anulka - ja za to kupiłam chudy twarożek w biedronce , no pa miłego pichcenia ja też się wzięłam za obiadek dla rodzinki

kobietka tak u dietetyka dostalam ta dietę.. Każdy raczej to samo dostaje..tylko dietetyk musi stwierdzic czy dietę 1300kcal tak jak ja ..czy 1500kcal (wtedy jest 5 posiłków) no i mama moja dostała tylko wypis z innymi produktami do diety , bo ona ma nadkwasotę, ale jadłyśmy to samo..
Anulka serek wiejski ze szczypiorkiem z Mlekovity 2,5% tłuszczu. Innego nie używałam.. Albo jest też twarożek "zielona łąka" jak dobrze pamiętam..on też był chyba niskokaloryczny ( taka mała kosteczka z krową na opakowaniu). Poszukaj dobrze.. Jest też serek wiejski z mlekovity bez niczego,ale on ma juz 3% tłuszczu.. Na pewno lepsze to niż serek który kupiłaś:-D Jak tak lubisz kefir to proponuje na jutro na obiad ziemniaczki z dwoma jajkami sadzonymi z kefirem i koperkiem.. Mniammm... Uwielbiam.. Ja dzis gotuje pulpeciki z indyka...oczywiście na diecie podawałam je bez sosu...

No prosze anunia juz mam obiad na jutro ha!ja tez bardzo lubie a najbardziej w lecie jak mozna na dzialeczce zjesc eh...Przyznam ze nie zjadlam calego obiadku bo wczesniej nażłopałam sie wody no i jakos mi sie nie chcialo wiecej jeść.Chcialam chodzic na basen no ale teraz to nie wiem bo pracy ni ma to i kasy ni ma a wiadomo ze to trzeba systematycznie. Kijki mam za darmo:tak:Narazie musi mi to wystarczyc.

Anunnia- ja kupiłam właśnie ten twarożek zielona łąka pisze na nim ,że ma 1,2g tłuszczu dokładnie teraz sobie przeczytałam.Podrzucaj nam tu przepisiki to będziemy miały pomysły ,a Ty do tej pory rozumiem zdrowo się odżywiasz?

reklama
tak tak ja jestem za zebys podrzucała nam przepisy :tak:, mnie znowu tem zołądek boli , kurka wodna jak nie urok to sraczka:-D

Kobietka ale my na wiosne lachy będziemy !!:szok::-p:-D:tak::laugh2::happy::rofl2:

Ja spisuje do notesu co kupic bo jak juz jestem w sklepie to nie pamietam.

Do góry