reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mój teść pracuje przy bażantach i dostał 3 dał mi jednego i ja to wszystko porcjowałam bleeeeeh, mało się nie pochaftowałam , ochyda ,ale po porcjowałam i byłam z siebie dumna pierwszy raz to robiłam taki na marginesie:zawstydzona/y:

Anulka - no wiesz, na czymś te skrzydełka, udka i piersi muszą się trzymać :-D,a butelka chyba nie plastikowa, hę :-D

Kobietko - bażanty fiu, fiu. Ja tam nie brzydzę się porcjowania. Często to robię, bo wychodzi taniej.

kobietka gratulacje za bażanta! Ja to bym chciała zurek na króliku :-) albo pierogi dzisiaj zjeść ....ała a nie moziem :-(
Zjola no wiesz mam blond włosy :-Dale butelka taka z piwa a najlepiej z piwem w środku. mniam. Och ty ...:-D

Anulka - no i jestem głodna jak cholera! A do obiadu daleko, oj daleko! Ja nigdy nie robiłam w ten sposób kurczaka. Muszę spróbować. Mam za to dobry przepis na skrzydełka lub kurze pałeczki na ryżu. Pychota ale zaznaczam nie dietetyczna.

Kobietko - ale ty masz bujna wyobraźnię!

Zjola- ja tylko jeden posiłek dziś zjadłam i jakoś dzisiaj głodu nie czuje ,ale trzeba coś zjeść jakiś owoc najlepiej jabłuszko sobie zjem:-p

reklama
ja zawsze tak robie , pod koniec ziemniaczki kroje na plasterki i kłade na blaszke , super obiad i oponka wiek:-Dsza sie robi zaraz, a filet jest zupełnie inny niz normalnie pieczony taki jest miękki i nie jest suchy. To dawaj tem przepis nie:-D

Kobietka ty cholerko jak mogłas tak pisac o króliczku którego ja chce zjeść:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry