reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

kobietka no jednak się da przy tarczycy .. To chyba powinni Ci dawkę troszkę zwiększyć i bedzie git.. Choć tak czy siak w normach się mieścisz, bo górna granica tsh to jakies 4,8...

reklama
Aniunnia- pewnie jak pójdę do lekarza i powiem ,że chcę się starać to mi zwiększy dawkę leku:tak:doprowadzimy wynik do kultury i do dzieła;-)

Anastazjo prawko ochrzczone a jak:-D na szczęście mam tylko 3 rysy na tylnym zderzaku :-p i 10% zniżek mniej i na moje i taty auto:szok:
Jestem zmuszona jeździć autem do pracy, bo dzisiaj się okazało że do i z powrotem mam 40 km.
Pierwszy dzien w pracy przeżyłam bezstresowo, miłego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:
zjola - 500 zł :szok: , współczuję. No właśnie się zastanawiam jak to jest że średnia krajowa z roku na rok idzie do góry, a pensje stoją w miejscu.
kobietka - dobry pomysł ze zmianą diety , wydaje mi się że warzyw nigdy dość :tak:
aniunia - Ja i dobra pamięć :-D:-D ale takie osoby jak Ty, pamięta się do końca życia, razem w styczniu przeżywałyśmy to samo :tak: oby tym razem RAZEM przeżywać narodziny, bo ja się też staram od tego cyklu, w zasadzie to już czekam na wyniki, ale to jeszcze ponad tydzień, ale jak powróciłam do konwersacji na BB to od razu mi szybciej czas leci :-D cieszę się że tymi guzkami jest wszystko w porządku, a o czekaniu na lekarza coś wiem, bo u mnie tak z tarczycą wyszło, w sierpniu zrobiła 4,2 , w październiku 12,5 - pilne skierowanie i stwierdzenie pani że to nic pilnego ale zapisze mnie na grudzień, całe szczęście że od gina dostałam euthyrox 75 i w połowie grudnia już miałam 1,14 czy jakoś tak , więc tyle ile miałam jakies 3-4 lata temu. No i kazała mi endo dalej brać 75 , i bałam się czy nie za dużo , żeby mi w drugą stronę nie poszło, ale widzę że też masz taką dawkę, to się już nie martwię :-) No i kazała mi przyjść zaraz jak zajdę w ciąże, bez zapisu wejść, i śmiało zwiększyć do 1,5 tabletki.:tak:Dużo wspólnego mamy :-p A wiesz że Ja rok temu przeszłam na diete z Twoich wskazówek i ..... pojechałam do teściowej i koniec diety już był :-D
Dobrze że Hania jest blisko rodziny, wiadomo że chłopak młody to pozna dziewczynę, ale Ja do tej pory nie rozumiem jak się to mogło stać :confused:
Co do opłat, to czytałam o tym ZAIKS dzisiaj, to są jeszcze 3 podobne instytucje do których trzeba odprowadzać "podatek":crazy: także teraz siedzę ze słuchawkami w uszach , ale już czuję skutki - głowa mnie boli :wściekła/y:
magda- oj tam, ja w czerwcu przywiozłam męża z imprezy, też na niej byłam i się trochę nudziłam :tak: no i jak parkowałam to tyłem wjechałam w klatkę schodową :-D ale żeby nie było, tylko zderzak uszkodziłam, trochę tak z boku odstaje, i jakiś miesiac temu babeczka cofałą i przywaliła w to samo miejsce, no i zarobił mój małżoenk 50 zł i flaszkę - bo mu wcisnęła za to że do ubezpieczenia nie zgłosił, bo ona służbowym autem była :-)

Madzia - to dobrze ze w pracy ok. a prawa jazdy nie chrzcij już wiecej :-D

Anastazja - dzisiaj je odbieram. Spać przez nie wczoraj nie mogłam. Jak już się wydaje, że wyjdziemy na prostą, to zawsze jakiś niespodziewany wydatek, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anniunia - dobrze, że wychodzisz zdrowotnie na prostą :)

Witajcie dziewczynki
Madzia- dobrze ,że pierwszy dzień w pracy bezstresowy:tak:
Anastazja- no też myślę ,że taka dietka będzie lepsza idę za niedługo na zakupy kupię jogurty naturalne , kefirki , serek biały chudy , warzywka , i piersi z kurczaka.
Dziś nie wytrzymałam i weszłam na wagę i mam 69,5 kg to już poniżej 70 .
:-)

Anastazja no to czekamy razem :-) I znowu nas cos połączyło... Ja tez czekam na efekty i to gdzieś w Twoim terminie.. Ale nie nastawiam się za bardzo.. Jakoś po tych 3 stratach mi tak nie zależy.. Tzn chciałabym miec dziecko , ale nie ciążę:-D Dziwne takie ... No zobaczymy...

Zjola oby , oby juz zadna choroba mnie nie dopadła , bo juz mi naprawde wystarczy/... Teraz czekamy na meza operację.. Ale z doswiadczenia wiem, ze jak u niego sie konczy to u mnie sie cos zaczyna.. Jejku nie boisz sie tej histeroskopii? Ja bym na zawał chyba zeszła z kolejnym zabiegiem...

kobietka no to super:tak:, kurcze ja zobacze pozniej ile waze choc czuje sie lżej:tak:,
anunnia mysle ze ta Twoja dieta mi najbardziej pasuje bo nie jestem głodna , tylko słodycze boszesz , aż sie cała trzese;-)
Kciuki trzymam za Ciebie &&&.

Kobietka lepiej mi na diecie jak wiem ze ktoś tez jest , tzn; wiem ze duzo osob jest ale tak wiesz ktos bardziej mi znany:tak:

Ostatnia edycja:
Anulka- ja też mam problem ze słodyczami mój M zajada ,a ja się patrzę:-pmasz racje w kupie raźniej się wystrzegać pokus, ja walczę twardo już jestem głodna ,ale następny posiłek robię o 12 tej przeszłam na 5 posiłków zamiast 4 bo umrę z głodu , ale wiadomo jem po troszku , 75g kurczaczka zjadłam z pomidorkiem teraz zjem jabłuszko ,a potem szał kurczaczek z warzywami , byłam w biedronce na zakupach , a na kolacje twarożek z cebulką i jogurtem naturalnym już się nie mogę doczekać wieczoru.

reklama
Anniunia - ja już do zabiegów operacyjnych jestem przyzwyczajona. Miałam 10 operacji na biodro i trzy razy czyszczenie macicy, bo raz miałam abrazję diagnostyczną. Traktuję to jako dobrą drzemkę :-D Cóż, znowu sobie pośpię :) Lekarze lubią mnie jako pacjentkę, bo na sali operacyjnej jestem grzeczna.

Do góry