zjola - 500 zł
, współczuję. No właśnie się zastanawiam jak to jest że średnia krajowa z roku na rok idzie do góry, a pensje stoją w miejscu.
kobietka - dobry pomysł ze zmianą diety , wydaje mi się że warzyw nigdy dość
aniunia - Ja i dobra pamięć
ale takie osoby jak Ty, pamięta się do końca życia, razem w styczniu przeżywałyśmy to samo
oby tym razem RAZEM przeżywać narodziny, bo ja się też staram od tego cyklu, w zasadzie to już czekam na wyniki, ale to jeszcze ponad tydzień, ale jak powróciłam do konwersacji na BB to od razu mi szybciej czas leci
cieszę się że tymi guzkami jest wszystko w porządku, a o czekaniu na lekarza coś wiem, bo u mnie tak z tarczycą wyszło, w sierpniu zrobiła 4,2 , w październiku 12,5 - pilne skierowanie i stwierdzenie pani że to nic pilnego ale zapisze mnie na grudzień, całe szczęście że od gina dostałam euthyrox 75 i w połowie grudnia już miałam 1,14 czy jakoś tak , więc tyle ile miałam jakies 3-4 lata temu. No i kazała mi endo dalej brać 75 , i bałam się czy nie za dużo , żeby mi w drugą stronę nie poszło, ale widzę że też masz taką dawkę, to się już nie martwię :-) No i kazała mi przyjść zaraz jak zajdę w ciąże, bez zapisu wejść, i śmiało zwiększyć do 1,5 tabletki.
Dużo wspólnego mamy
A wiesz że Ja rok temu przeszłam na diete z Twoich wskazówek i ..... pojechałam do teściowej i koniec diety już był
Dobrze że Hania jest blisko rodziny, wiadomo że chłopak młody to pozna dziewczynę, ale Ja do tej pory nie rozumiem jak się to mogło stać
Co do opłat, to czytałam o tym ZAIKS dzisiaj, to są jeszcze 3 podobne instytucje do których trzeba odprowadzać "podatek"
także teraz siedzę ze słuchawkami w uszach , ale już czuję skutki - głowa mnie boli
magda- oj tam, ja w czerwcu przywiozłam męża z imprezy, też na niej byłam i się trochę nudziłam
no i jak parkowałam to tyłem wjechałam w klatkę schodową
ale żeby nie było, tylko zderzak uszkodziłam, trochę tak z boku odstaje, i jakiś miesiac temu babeczka cofałą i przywaliła w to samo miejsce, no i zarobił mój małżoenk 50 zł i flaszkę - bo mu wcisnęła za to że do ubezpieczenia nie zgłosił, bo ona służbowym autem była :-)