reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

kobietka no jednak się da przy tarczycy .. To chyba powinni Ci dawkę troszkę zwiększyć i bedzie git.. Choć tak czy siak w normach się mieścisz, bo górna granica tsh to jakies 4,8...

reklama
Aniunnia- pewnie jak pójdę do lekarza i powiem ,że chcę się starać to mi zwiększy dawkę leku:tak:doprowadzimy wynik do kultury i do dzieła;-)

Anastazjo prawko ochrzczone a jak:-D na szczęście mam tylko 3 rysy na tylnym zderzaku :-p i 10% zniżek mniej i na moje i taty auto:szok:
Jestem zmuszona jeździć autem do pracy, bo dzisiaj się okazało że do i z powrotem mam 40 km.
Pierwszy dzien w pracy przeżyłam bezstresowo, miłego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:
zjola - 500 zł :szok: , współczuję. No właśnie się zastanawiam jak to jest że średnia krajowa z roku na rok idzie do góry, a pensje stoją w miejscu.
kobietka - dobry pomysł ze zmianą diety , wydaje mi się że warzyw nigdy dość :tak:
aniunia - Ja i dobra pamięć :-D:-D ale takie osoby jak Ty, pamięta się do końca życia, razem w styczniu przeżywałyśmy to samo :tak: oby tym razem RAZEM przeżywać narodziny, bo ja się też staram od tego cyklu, w zasadzie to już czekam na wyniki, ale to jeszcze ponad tydzień, ale jak powróciłam do konwersacji na BB to od razu mi szybciej czas leci :-D cieszę się że tymi guzkami jest wszystko w porządku, a o czekaniu na lekarza coś wiem, bo u mnie tak z tarczycą wyszło, w sierpniu zrobiła 4,2 , w październiku 12,5 - pilne skierowanie i stwierdzenie pani że to nic pilnego ale zapisze mnie na grudzień, całe szczęście że od gina dostałam euthyrox 75 i w połowie grudnia już miałam 1,14 czy jakoś tak , więc tyle ile miałam jakies 3-4 lata temu. No i kazała mi endo dalej brać 75 , i bałam się czy nie za dużo , żeby mi w drugą stronę nie poszło, ale widzę że też masz taką dawkę, to się już nie martwię :-) No i kazała mi przyjść zaraz jak zajdę w ciąże, bez zapisu wejść, i śmiało zwiększyć do 1,5 tabletki.:tak:Dużo wspólnego mamy :-p A wiesz że Ja rok temu przeszłam na diete z Twoich wskazówek i ..... pojechałam do teściowej i koniec diety już był :-D
Dobrze że Hania jest blisko rodziny, wiadomo że chłopak młody to pozna dziewczynę, ale Ja do tej pory nie rozumiem jak się to mogło stać :confused:
Co do opłat, to czytałam o tym ZAIKS dzisiaj, to są jeszcze 3 podobne instytucje do których trzeba odprowadzać "podatek":crazy: także teraz siedzę ze słuchawkami w uszach , ale już czuję skutki - głowa mnie boli :wściekła/y:
magda- oj tam, ja w czerwcu przywiozłam męża z imprezy, też na niej byłam i się trochę nudziłam :tak: no i jak parkowałam to tyłem wjechałam w klatkę schodową :-D ale żeby nie było, tylko zderzak uszkodziłam, trochę tak z boku odstaje, i jakiś miesiac temu babeczka cofałą i przywaliła w to samo miejsce, no i zarobił mój małżoenk 50 zł i flaszkę - bo mu wcisnęła za to że do ubezpieczenia nie zgłosił, bo ona służbowym autem była :-)

Madzia - to dobrze ze w pracy ok. a prawa jazdy nie chrzcij już wiecej :-D

Anastazja - dzisiaj je odbieram. Spać przez nie wczoraj nie mogłam. Jak już się wydaje, że wyjdziemy na prostą, to zawsze jakiś niespodziewany wydatek, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anniunia - dobrze, że wychodzisz zdrowotnie na prostą :)

Witajcie dziewczynki
Madzia- dobrze ,że pierwszy dzień w pracy bezstresowy:tak:
Anastazja- no też myślę ,że taka dietka będzie lepsza idę za niedługo na zakupy kupię jogurty naturalne , kefirki , serek biały chudy , warzywka , i piersi z kurczaka.
Dziś nie wytrzymałam i weszłam na wagę i mam 69,5 kg to już poniżej 70 .
:-)

Anastazja no to czekamy razem :-) I znowu nas cos połączyło... Ja tez czekam na efekty i to gdzieś w Twoim terminie.. Ale nie nastawiam się za bardzo.. Jakoś po tych 3 stratach mi tak nie zależy.. Tzn chciałabym miec dziecko , ale nie ciążę:-D Dziwne takie ... No zobaczymy...

Zjola oby , oby juz zadna choroba mnie nie dopadła , bo juz mi naprawde wystarczy/... Teraz czekamy na meza operację.. Ale z doswiadczenia wiem, ze jak u niego sie konczy to u mnie sie cos zaczyna.. Jejku nie boisz sie tej histeroskopii? Ja bym na zawał chyba zeszła z kolejnym zabiegiem...

kobietka no to super:tak:, kurcze ja zobacze pozniej ile waze choc czuje sie lżej:tak:,
anunnia mysle ze ta Twoja dieta mi najbardziej pasuje bo nie jestem głodna , tylko słodycze boszesz , aż sie cała trzese;-)
Kciuki trzymam za Ciebie &&&.

Kobietka lepiej mi na diecie jak wiem ze ktoś tez jest , tzn; wiem ze duzo osob jest ale tak wiesz ktos bardziej mi znany:tak:

Ostatnia edycja:
Anulka- ja też mam problem ze słodyczami mój M zajada ,a ja się patrzę:-pmasz racje w kupie raźniej się wystrzegać pokus, ja walczę twardo już jestem głodna ,ale następny posiłek robię o 12 tej przeszłam na 5 posiłków zamiast 4 bo umrę z głodu , ale wiadomo jem po troszku , 75g kurczaczka zjadłam z pomidorkiem teraz zjem jabłuszko ,a potem szał kurczaczek z warzywami , byłam w biedronce na zakupach , a na kolacje twarożek z cebulką i jogurtem naturalnym już się nie mogę doczekać wieczoru.

reklama
Anniunia - ja już do zabiegów operacyjnych jestem przyzwyczajona. Miałam 10 operacji na biodro i trzy razy czyszczenie macicy, bo raz miałam abrazję diagnostyczną. Traktuję to jako dobrą drzemkę :-D Cóż, znowu sobie pośpię :) Lekarze lubią mnie jako pacjentkę, bo na sali operacyjnej jestem grzeczna.

Do góry