= kochana no ja cie nie poznam po tych dietach!!
dziewczynki - trzymam kciuki
a co z cwiczeniami?? - ja nadal bez ksiazki i nadal bez cwiczen... ale administrator ostatnio dowozi mi bed food (czy jak sie to pisze) wiec to zwykle jest o 12 moje sniadanie (po wypaleniu ok 8 fajek i wypiciu 2 kaw). docelowo to chyba trzeba cos zmienic... czy KEFIR na sniadanie jest oki?? oczywiscie kefir nie wylaczajac fajek i 2 kaw (do 8 rano)
Basiu80 poznasz poznasz!!!! zanim zrzucę jeszcze jakieś 15-17 kg to minie rok!!!
ćwiczyć mi się nie chce........zamierzam od sierpnia na fitness iść, tylko co z Kubą??? muszę najpierw z teściową pogadać.
Basiu na śniadanie węglowodanowe możesz jeść: ser biały chudy, dżemy bezcukrowe, pieczywo pełnoziarniste (mestermacher), pieczywo chrupkie (np. wasa sport), pomidory, ogórki itp. , poza tym płatki górskie, otręby itp. z jog. nat lub kefirem. ważne żeby w niczym nie było cukru!!! i zawartość tłuszczu była do 1,5 grama (powyżej to już są tłuszcze!!!)
na śniadanie tłuszczowe mozesz np. jajecznicę, byle bez pieczywa. ja dziś jadłam jajecznicę, do tego pomidor ze szczypiorem i śmietaną.