reklama
oska
Fanka BB :)
U mnie jest to samo chociaz stanełan na wadze 44 kg teraz juz nie chudne ale ludzie wciąz mi powtarzają czemu nic nie jesz?, jestes coraz chudsza
....mam juz dość, patrze na siebie i mam juz powoli do siebie wstręt ...wiszące spodnie, luzne rekawy, teraz to nawet zero cycków:-(
Gdyby nie gderanie tych ludzi to poprostu bym sie az tak nie przejmowała, wierze ze wroce do wagi 50 kg tylko powoli, potrzebuje czasu, spokoju, mniej nerwów
ja również mam problem z przytyciem..waże 50 kg przy 178cm wszyscy mi powtarzają że niedługo to pająk mnie za obraz wciągnie oj...zero cycków też znam ten ból..zwłaszcza gdy kupuję najmniejsze biustonosze jakie mają na sklepie a ekspedientka mi się pyta, czy żartuje
niedowaga też jest problemem...:-(
ostatnio zrobiłam sobie analizę BMI i zawartości tłuszczu i wynik mnie dobił...ciężka choroba/ anoreksja ale wiem że to choroba psychiczna..a ja jem i to dużo więc wynik mnie nie dotyczy
U mnie zostało 5 kg po porodzie - najpierw ładnie schudłam do wagi sprzed porodu, a później wróciło 5 kg.
Nie wiem czy sobie powolgowałam, czy dlatego, że przestałam karmić piersią, ale kg przybyło :-(
I to jeszcze zanim zaszłam w ciążę, więc teraz musze się pilnować
Nie wiem czy sobie powolgowałam, czy dlatego, że przestałam karmić piersią, ale kg przybyło :-(
I to jeszcze zanim zaszłam w ciążę, więc teraz musze się pilnować
No właśnie u mnie tak samo, po porodzie schudłam dużo poniżej wagi wyjściowej a teraz to przybyło mi tak dużo, że aż wstyd powiedzieć. Wyciągnęłam z szfy cieplejsze jeansy i nie mogę ich w ogóle dopiąć, brakuje jakieś 5-7 cm a zapinałam się w nich spokojnie 2 miesiące po porodzieja tez schudłam po porodzeie do wagi wyjściowej nawet o - 3kg mniej bylo na liczniku ;-)a teraz rany boskie waga moja szaleje tyje i tyje ......
Dlatego dziś na śniadanie na talerzu wylądował 1 kawałeczek chleba z szynką, 1 pomidor i półlitrowy kubek herbaty na zapchanie żołądka. Nie wiem, na ile uda mi się ograniczyć jedzenie, bo strasznie mnie ssie ostatnio jak jestem głodna, ale muszę chociaż doprowadzić do tego, że zapnę się w moich zimowych spodniach. A do tej pory dupsko mi będzie marzło, bo większych już sobie napewno nie kupię
Kasiad a błonnik próbowałaś? Czasem miewam napady głodu i wtedy ssie mnie strasznie. Błonnik popity szklanką wody przed posiłkiem zapycha żołądek i nie ssie już później tak bardzo :-)
A dodatkowo reguluje pracę jelit, więc same korzyści :-)
A dodatkowo reguluje pracę jelit, więc same korzyści :-)
reklama
Na schudnięcie polecam wszystkim pracę- 8 godzin na nogach a po powrocie zajmowanie sie domem i dzieckiem:-)Ja zawsze wazyłam 58 kg. Teraz ważę 56Ani nie ćwiczę, bo nie mam kiedy i mi się nie chce. Jem niezdrowo. No tylko czasami też nie mam kiedy zjeśc i w tym sęk chyba. Ale nie jestem z tego zadowolona. Robiłam sobie ostatnio morfologię i neistety zmierzam znowu(w ciązy tak miałam) ku anemii.Tak więc jedne z nas niezadowolone, że tyją a inne że chudną...
Podziel się: