Rozalka, powiedz to tym, co mają 78 i ledwie chudną :Ja mam ten sam problem i nie mam pomysłu,jak to zmienić.;-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Nuśka, można wiedzieć ile masz wzrostu, że bolejesz nad nabraniem ciała do 54 kg?
Kasiad, odchudzanie się podczas karmienia to najgorsze co możesz sobie i dziecku zrobić.
Uwaga, bo to do czasu, do czasu
mam wrazenie ,ze masz jakis problem z tym,ze inni moga wazyc mniejRozalka, powiedz to tym, co mają 78 i ledwie chudną :
Nie opieraj wniosków na domniemaniach.mam wrazenie ,ze masz jakis problem z tym,ze inni moga wazyc mniej
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dziewczyny a moze ktoras z was mi powie jak mam przytyc:-( bo ja chudne w oczas nawet znajome mi juz to mowia ,przed zajsciem z Jenni wazylam 48 a teraz 46 kg i wygladam jak poltora nieszczescia:----------(.EDodam ze kiedys wazylam 56 kg. i nieumie przytyc
Widze ze mamy ten sam problem
Ja teraz ważę 44 kg, a przed ciąza wazyłam 49/50 bardzo chce przytyc ale mi to w ogóle nie idzie, dodam ze mam apetyt
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oliweczka ja juz czasami mysle ,ze jest cos nietak ja tez mam apetyt i sobie niezaluje i jak to jest mozliwe
Czyzby znowu Lambria i anemia,to by byla katastrofa juz na to lezalam miesiac czasu w szpitalu bo spadlam do 39,5 kg :-szok:
Czyzby znowu Lambria i anemia,to by byla katastrofa juz na to lezalam miesiac czasu w szpitalu bo spadlam do 39,5 kg :-szok:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Też o zauważyłam.Rozumiem,jakby lutówka mi dopiekła.To nasz wątek i tak tu sobie smęcimy o tym i owym....Możemy,a co!Niedowaga też może być problemem.mam wrazenie ,ze masz jakis problem z tym,ze inni moga wazyc mniej
reklama
Zgadzam się, niedowaga jest tak samo problemem jak otyłość, choć u mnie akurat zupełnie odwrotny problem, wolałabym mieć małą niedowagę, niż tyle kilosów w zapasie, ale naprawdę małą.Też o zauważyłam.Rozumiem,jakby lutówka mi dopiekła.To nasz wątek i tak tu sobie smęcimy o tym i owym....Możemy,a co!Niedowaga też może być problemem.
Podziel się: