reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Patch co ja bym dała, żeby była taka możliwość
A ja zauważyłam, że ostatnio pomimo niezmiennej niestety wagi, ubrania coraz łatwiej na mnie wchodzą. Albo nabrałam wprawy w naciąganiu ich na siebie;-), albo tłuszczyk mi sie pooowoolutkuu zamienia w mięśnie. Przecież razem z coraz bardziej ruszającymi sie maluchami, my też sie ruszamy, nosimy i wstajemy w nocy. Tak wiec cwiczymy 24h na dobę.:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja tez to zauwazylam. Niby wagowo nie wiele sie zmieniam (teraz 70 kilo, czyli od poczatku mojego odchudzania spadlam 4 kg) jednak wchodze juz w ubrania sprzed ciazy. Poza tym ludzie mi mowia ze bardzo schudlam - tylko ja tego nie widzeA ja zauważyłam, że ostatnio pomimo niezmiennej niestety wagi, ubrania coraz łatwiej na mnie wchodzą. Albo nabrałam wprawy w naciąganiu ich na siebie;-), albo tłuszczyk mi sie pooowoolutkuu zamienia w mięśnie. Przecież razem z coraz bardziej ruszającymi sie maluchami, my też sie ruszamy, nosimy i wstajemy w nocy. Tak wiec cwiczymy 24h na dobę.:-)
A co do tych rad jak schudnac, to oprocz kochania sie spodobalo mi sie jedz powoli i w skupieniu. Nie wiem jak wy, ale ja to chyba bede miala wrzody zoladka od ciaglego jedzenia w biegu. Niestety Milka nie zawsze daje mi zjesc w spokoju.
eh ta dieta ...........Fitnessclub.pl - odchudzanie,ćwiczenia,fitness,wellness,diety
mi sie podoba taka dieta bo uwielbiam slodkoscieh ta dieta ...........Fitnessclub.pl - odchudzanie,ćwiczenia,fitness,wellness,diety
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Szkoda tylko, że zamiast gorzkiej czekolady nie mogłaby być biała np.;-) I to z dodatkami najlepiej
Podziel się: