reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Watek zamiera wiec ja sie "pochwale" :-D:-D:-D:-D. Czuje ze moje odchudzanie tez zamiera bo ubrania zamiast luzniejsze znow robia sie ciasne:szok::szok:. Cholera jasna!!!!

reklama
mi moj maz powiedział 1.11 na cmatarzu ,ze w spodniach (dzinasach zreszta nowych)wygaldam jak w worku:wściekła/y:
wiec wczoraj weszłam na wage u mamy i:szok:
heh schudłam
jakies 3-4 kg :-D:-D:-D
oby w dół:rofl2:
z przed ciazy mam jeszcze 8 kg i nastepne 25 i bedzie git

Kasiu apetyt to ja tez mam okropny.....ale maz sie smieje ze w ciazy jestem bo mam zachcianki jak ciezarna:-D:laugh2:
Ale na szczescie <albo i nie> nie tyje.....ciagle mniej

Dziewczyny a moze ktoras z was mi powie jak mam przytyc:-( bo ja chudne w oczas nawet znajome mi juz to mowia ,przed zajsciem z Jenni wazylam 48 a teraz 46 kg i wygladam jak poltora nieszczescia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.EDodam ze kiedys wazylam 56 kg. i nieumie przytyc

Dziewczyny a moze ktoras z was mi powie jak mam przytyc:-( bo ja chudne w oczas nawet znajome mi juz to mowia ,przed zajsciem z Jenni wazylam 48 a teraz 46 kg i wygladam jak poltora nieszczescia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.EDodam ze kiedys wazylam 56 kg. i nieumie przytyc
Ja mam ten sam problem i nie mam pomysłu,jak to zmienić.:tak:;-)

No Irtasiu ja dojechalam do 50 kg. migdy tyle nie mialam i tez waga spada......ciekawe co z nami sie dzieje???? Dzieci nas wykanczaja chyba:-D:laugh2:

Nuska widocznie tak :-D
Tylko mnie to juz z deczka denerwuje jem slodycze na potege (wieczorem najczesciej ) i gotuje normalnie i tlusciutkie sosiki tez a tu waga spada:szok: o co chodzi:szok:

reklama
Do góry