reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Agusia mega gratulacje dla Ciebie! Masz Mistrzostwo Świata;-)

Gosiu a Ty jak tam teraz? Do przodu na minusie?;-)

Wolfia nie pękaj i dołącz:-)

Wolfia no to kiedy startujesz ?????
Eh jakoś brak mi sił i motywacji:baffled: Ale może się ogarnę i wstawię sobie jutro suwaczek, zrobię jakiś plan, poszukam dietetycznych przepisów i się wezmę za siebie, bo czas najwyższy:tak:
A Wy co stosujecie? Ćwiczycie?

reklama
mobilizuje Wolfia
znów mi ubyło w czasie @ i w pełnej odzieży (jeansy i reszta ciuchów) ważę 74,5kg )pewnie mnie zjada stres tym razem bo na diecie nie jestem żadnej)

Dzięki agusia:happy2: Ja za to czekam na swój @ już od dobrych 3 miesięcy:dry: Zrobiłam w tym czasie z 6 testów i nic... brzuch mnie tylko ostatnio boli:sorry2:
Ja znowu jak się stresuje to jem:baffled: I to mega ilości niestety:wściekła/y:

Agusia gratki tylko szkoda że to z nerwów :sorry:no i kiedy zdjęcie pokażesz?

Wolfia mam to samo zajadam stres :sorry:co do mojej walki to przybrałam 3 kg :cool:wychodzi znowu słodkie w pracy ten weekend jeszcze sie objadłam bo impreza w domu tort bigosik gołąbeczki i pewnie z kolejne 2kg na plusie :eek: ale nie ważę się bo właśnie mam @ dostać może jutro lub pojutrze ...

to od kiedy zaczynasz Wolfia dietę coś dla siebie znalazłaś ? może zaczniemy razem bo mi znowu brakuje mobilizacji :cool::zawstydzona/y:

no i ja nie ćwiczę nie mam kiedy bo ciągle coś innego mam do robienia :zawstydzona/y:no chyba że autobus mi ucieka to wtedy trenuję biegi :-D

Gosiu to kiedy zaczynamy? Po Twojej @? Prawdę mówiąc, to ja staram się już od dawna, ale kiepsko mi idzie:dry: Chciałam się zapisać na ZUMBA Fitness, ale finansów brak:sorry2: Ogólnie to brak mi do wszystkiego motywacji ostatnio:ninja2:

reklama
Gosiu to kiedy zaczynamy? Po Twojej @? Prawdę mówiąc, to ja staram się już od dawna, ale kiepsko mi idzie:dry: Chciałam się zapisać na ZUMBA Fitness, ale finansów brak:sorry2: Ogólnie to brak mi do wszystkiego motywacji ostatnio:ninja2:
ja dopiero dziś @ dostałam :/ tak że od poniedziałku zacznę :)

Do góry