reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

Agusia mega gratulacje dla Ciebie! Masz Mistrzostwo Świata;-)

Gosiu a Ty jak tam teraz? Do przodu na minusie?;-)

Wolfia nie pękaj i dołącz:-)

Wolfia no to kiedy startujesz ?????
Eh jakoś brak mi sił i motywacji:baffled: Ale może się ogarnę i wstawię sobie jutro suwaczek, zrobię jakiś plan, poszukam dietetycznych przepisów i się wezmę za siebie, bo czas najwyższy:tak:
A Wy co stosujecie? Ćwiczycie?

reklama
mobilizuje Wolfia
znów mi ubyło w czasie @ i w pełnej odzieży (jeansy i reszta ciuchów) ważę 74,5kg )pewnie mnie zjada stres tym razem bo na diecie nie jestem żadnej)

Dzięki agusia:happy2: Ja za to czekam na swój @ już od dobrych 3 miesięcy:dry: Zrobiłam w tym czasie z 6 testów i nic... brzuch mnie tylko ostatnio boli:sorry2:
Ja znowu jak się stresuje to jem:baffled: I to mega ilości niestety:wściekła/y:

Agusia gratki tylko szkoda że to z nerwów :sorry:no i kiedy zdjęcie pokażesz?

Wolfia mam to samo zajadam stres :sorry:co do mojej walki to przybrałam 3 kg :cool:wychodzi znowu słodkie w pracy ten weekend jeszcze sie objadłam bo impreza w domu tort bigosik gołąbeczki i pewnie z kolejne 2kg na plusie :eek: ale nie ważę się bo właśnie mam @ dostać może jutro lub pojutrze ...

to od kiedy zaczynasz Wolfia dietę coś dla siebie znalazłaś ? może zaczniemy razem bo mi znowu brakuje mobilizacji :cool::zawstydzona/y:

no i ja nie ćwiczę nie mam kiedy bo ciągle coś innego mam do robienia :zawstydzona/y:no chyba że autobus mi ucieka to wtedy trenuję biegi :-D

Gosiu to kiedy zaczynamy? Po Twojej @? Prawdę mówiąc, to ja staram się już od dawna, ale kiepsko mi idzie:dry: Chciałam się zapisać na ZUMBA Fitness, ale finansów brak:sorry2: Ogólnie to brak mi do wszystkiego motywacji ostatnio:ninja2:

reklama
Gosiu to kiedy zaczynamy? Po Twojej @? Prawdę mówiąc, to ja staram się już od dawna, ale kiepsko mi idzie:dry: Chciałam się zapisać na ZUMBA Fitness, ale finansów brak:sorry2: Ogólnie to brak mi do wszystkiego motywacji ostatnio:ninja2:
ja dopiero dziś @ dostałam :/ tak że od poniedziałku zacznę :)

Do góry