reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Wolfia wiadomo od poniedz startujemy ! ja w niedzielę wyprawiam roczek D wiec musze na tort się skusić hehe potem już koniec rozpusty ;)

Wolfia mi też marnie :/ u domu u nas chorubsko ja leżałam z gorączką i dreszczami i nie myślałam o diecie teraz niby lepiej się czuję wiec będę się bardziej pilnować jakoś pogoda mnie dołuje i nie mam pomysłów a już w ogóle czasu na zrobienie sobie obiadu do pracy i jem tam coś na szybko typu bułka :/

Agusia gratki choć się powtórzę szkoda że przy okazji jakiegoś stresu Ci te kg lecą w dół
ja raczej w stresie jem słodkie

ale muszę się w końcu zmobilizować nie ma teraz tłumaczeń :p choć przyznam że zupki na szybko w pracy lub uszykować bułkę mi łatwiej w pracy i to moje lenistwo jest ze w domu sobie nie uszykuję i nie zabiorę ale postanowiłam że będę teraz tak robić i nie zajdać nic na szybko a najbardziej słodkiego :/ tylko zrobię sobie obiad w domu i zabiorę

Agusia, wielkie brawa, szok, tak dużo zgubiłaś, normalnie połowa Ciebie :szok::tak:

Gosia, WolfiA - trzymam za Was kciuki i dołączam :sorry: Miałam ostatnio trochę zawirowań i straciłam znów kontrolę :zawstydzona/y: Efekt opłakany - wróciły mi prawie wszystkie kilogramy :hmm: Tak więc podejmuję walkę na nowo, od zeszłego tygodnia znów na dukanie. Narazie zeszły 4 kg, wiem wiem, że to woda, ale od tego się zaczyna :rofl2:

Kasiad powiedzenia !

ja właśnie się boję tego powrotu kg już mi 5kg przybyło :/ masakra tak się znowu zapuściłam wiec wolę za w czasu na nowo się za siebie zabrać :zawstydzona/y:

reklama
Do góry