reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
Wolfia wiadomo od poniedz startujemy ! ja w niedzielę wyprawiam roczek D wiec musze na tort się skusić hehe potem już koniec rozpusty ;)

Wolfia mi też marnie :/ u domu u nas chorubsko ja leżałam z gorączką i dreszczami i nie myślałam o diecie teraz niby lepiej się czuję wiec będę się bardziej pilnować jakoś pogoda mnie dołuje i nie mam pomysłów a już w ogóle czasu na zrobienie sobie obiadu do pracy i jem tam coś na szybko typu bułka :/

Agusia gratki choć się powtórzę szkoda że przy okazji jakiegoś stresu Ci te kg lecą w dół
ja raczej w stresie jem słodkie

ale muszę się w końcu zmobilizować nie ma teraz tłumaczeń :p choć przyznam że zupki na szybko w pracy lub uszykować bułkę mi łatwiej w pracy i to moje lenistwo jest ze w domu sobie nie uszykuję i nie zabiorę ale postanowiłam że będę teraz tak robić i nie zajdać nic na szybko a najbardziej słodkiego :/ tylko zrobię sobie obiad w domu i zabiorę

Agusia, wielkie brawa, szok, tak dużo zgubiłaś, normalnie połowa Ciebie :szok::tak:

Gosia, WolfiA - trzymam za Was kciuki i dołączam :sorry: Miałam ostatnio trochę zawirowań i straciłam znów kontrolę :zawstydzona/y: Efekt opłakany - wróciły mi prawie wszystkie kilogramy :hmm: Tak więc podejmuję walkę na nowo, od zeszłego tygodnia znów na dukanie. Narazie zeszły 4 kg, wiem wiem, że to woda, ale od tego się zaczyna :rofl2:

Kasiad powiedzenia !

ja właśnie się boję tego powrotu kg już mi 5kg przybyło :/ masakra tak się znowu zapuściłam wiec wolę za w czasu na nowo się za siebie zabrać :zawstydzona/y:

reklama
Do góry