reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

-27:-) w prawdzie brakuje do tego wyniku 100g ale co tam
Pięknie Gosiu:-):-):-) Gratuluję i życzę kolejnych -20kg:tak::tak::tak: Mam już kolejną idolkę w odchudzaniu;-)

mi zostało jeszcze 4 kilo do wagi z przed ciązy.
Takiej to dobrze:sorry::happy:

Agusiu Ty jesteś przykładem, że jeśli się bardzo chce, to można:tak: Ja nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić takiej utraty wagi, a jednak to możliwe:tak: Ogromnie Cię podziwiam:-)

reklama
dziękuje za miłe słowa :)

przyznam szczerze że boje się powrotu do pracy i widoku tych słodyczy ....dziś siostra rogale Marcińskie przyniosła skusiłam się na 1/3 rogalika ;) ale zgagę taką dostałam że więcej mi się odechciało hehe ;)

Hej dziewczyny, dlaczego tak tu cicho? Moja waga ani drgnie, więc potrzebuję jakiegoś dodatkowego mobilizatora...;-)Tycia? Gosia?Podzielcie się efektami:tak:

heh a u mnie kiepsko w pracy nabawiłam się 1kg na plusie wiec muszę zacząć działać ....słodkie kusi oj kusi może mi się w końcu opatrzy i przestanie ;)

od poniedziałku gadam że się za siebie porządnie biorę i jakoś nie mogę :/

ale piszę tu oficjalnie że od jutra do kolejnej środy mam zamiar pozbyć się tego kg ! jak się nie uda to poruta mi będzie wiec może bardziej sie pilnować będę ;) także za tydzień zdaję relację jak mi poszło :D !

Madzix to może taka motywacja umawiamy się że do kolejnej środy gubimy 1kg ok ? ;)

Aguś gratki !

AGUSIA gratki!!!!!!!!!!!!!!!!

GOSIA JESTES SILNA, poradzisz sobie!
MADZIX trzymam kciuki

i podziwiam WAS bo w zimie sama widze zeb waga raczej do gory leci a nie na dol

Ja też dziewczyny chylę czoła i trzymam kciuki, bo mi w zimie zawsze w górę waga leci...

reklama
Do góry