reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
u mnie dziś z rana -1,6 kg mniej:tak: straciłam ten przybrany kg i jeszcze ciut więcej ;-)

Madzix a jak tam twój wynik ;-):confused:

Gosiu a nie mówiłam, że dasz radę!;-) Idziesz jak burza, naprawdę rewelacyjnie Ci idzie:tak: Trzymam kciuki za dalsze sukcesy:tak:

Agusia dawaj, dawaj... dasz radę!:tak: Nie ma to jak rada kogoś, kto sam się nie może zebrać już od dawna:sorry2:

Madzix i Tycia a Wy jak tam?:-)

chyba nie wejdę...szło Oki;-) ale teraz mam @ i wole nie pogorszyć swego stanu psychicznego nadmiarem kg(fałszywym;-))
gratuluje Gosiu
Wolfia nie pękaj i dołącz:-)

Wolfia no to kiedy startujesz ?????może od niedzieli bo mi niedzielne ważenie najbardziej pasuje ;) umawiamy się na -1kg do następnej niedzieli ? ;) :p

czekam na potwierdzenie tak czy nie ;) bo Madzix coś nie pisze i mi motywacja znowu spadła jak jestem z tym sama ;)

weszłam na wagę dopiero wczoraj ...dobiłam w końcu do 76(zeszły te 3 kg nadmiaru w końcu) a nawet lepiej 75:cool2: jestem ciekawa czy waga po świetach bedzie taka sama :rofl2:

przymierzyłam spodnie z przed odchudzania....szok :szok::szok: mieszczę się w jedna nogawke...jak sie odwaze to zrobie zdjęcie

reklama
Agusia gratki ja kurde zaszalałam pokazuj zdjęcie pokazuj na pewno mnie to zmotywuje ;) ja też mam zdjęcie w starych spodniach no ale w jedną nogawkę by wejść jeszcze mi dużo brakuje ;)

Do góry