reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
u mnie dziś z rana -1,6 kg mniej:tak: straciłam ten przybrany kg i jeszcze ciut więcej ;-)

Madzix a jak tam twój wynik ;-):confused:

Gosiu a nie mówiłam, że dasz radę!;-) Idziesz jak burza, naprawdę rewelacyjnie Ci idzie:tak: Trzymam kciuki za dalsze sukcesy:tak:

Agusia dawaj, dawaj... dasz radę!:tak: Nie ma to jak rada kogoś, kto sam się nie może zebrać już od dawna:sorry2:

Madzix i Tycia a Wy jak tam?:-)

chyba nie wejdę...szło Oki;-) ale teraz mam @ i wole nie pogorszyć swego stanu psychicznego nadmiarem kg(fałszywym;-))
gratuluje Gosiu
Wolfia nie pękaj i dołącz:-)

Wolfia no to kiedy startujesz ?????może od niedzieli bo mi niedzielne ważenie najbardziej pasuje ;) umawiamy się na -1kg do następnej niedzieli ? ;) :p

czekam na potwierdzenie tak czy nie ;) bo Madzix coś nie pisze i mi motywacja znowu spadła jak jestem z tym sama ;)

weszłam na wagę dopiero wczoraj ...dobiłam w końcu do 76(zeszły te 3 kg nadmiaru w końcu) a nawet lepiej 75:cool2: jestem ciekawa czy waga po świetach bedzie taka sama :rofl2:

przymierzyłam spodnie z przed odchudzania....szok :szok::szok: mieszczę się w jedna nogawke...jak sie odwaze to zrobie zdjęcie

reklama
Agusia gratki ja kurde zaszalałam pokazuj zdjęcie pokazuj na pewno mnie to zmotywuje ;) ja też mam zdjęcie w starych spodniach no ale w jedną nogawkę by wejść jeszcze mi dużo brakuje ;)

Do góry