reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

Kasiad, Gosia trzymam za Was kciuki i życzę mega wytrwałości!!!:tak:
Ja coś nie mogę ruszyć z tym odchudzaniem, bo ostatnio dzieciaki chore i jestem już mega zmęczona, mimo że mam O. do pomocy:sorry2:
Tak czytam o tym Dunkanie i się zastanawiam czy nie spróbować, tylko muszę się zorganizować najpierw, zaplanować jadłospis, poszukać przepisów itp. No i w przyszłym miesiącu, jak tylko odbijemy się trochę finansowo, chcę sobie wykupić karnet na basen, bo wiem, że brakuje mi jakiejś aktywności fizycznej:tak: O bieganiu z obecną wagą, to wolę nie myśleć, bo pewnie stawy sobie zajadę:sorry2: No i pogoda mnie zupełnie nie nastraja do wychodzenia na dwór:sorry2:

reklama
A dla mnie Dukan się nie nadaje nie potrafię wytrzymać nawet jednego dnia na nim czuję się wiecznie głodna nawet jak ciągle jem i brakuje mi strasznie dużo rzeczy które są w nim zakazane

A dla mnie Dukan się nie nadaje nie potrafię wytrzymać nawet jednego dnia na nim czuję się wiecznie głodna nawet jak ciągle jem i brakuje mi strasznie dużo rzeczy które są w nim zakazane

No widzisz Gosiu, jednak każdy inaczej reaguje. Dla mnie to jedyna dieta właśnie, na której nie odczuwam głodu. Produkty mi smakują, potrawy tak przygotowuję i urozmaicam że nie mam właściwie poczucia, że czegoś mi brakuje (no może poza owocami i serem żółtym, ale bez nich mogę wytrzymać te parę miesięcy). No i codziennie łykam tabletkę z witaminami i minerałami.

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki dziewczyny za was:tak:
Póki co w materii odchudzania, to poprzestałam na ćwiczeniach na orbitreku,
który dostałam od męża na urodziny. Jak zwykle na zimę coś mi tam przybyło, ale nie jest źle, cieszę się z tego jak wyglądam;-)

Aga to może teraz warto obrać nowy cel;-) Tylko czy Ty masz się jeszcze z czego odchudzać?:rofl2:

Gosia jak Ci idzie, bo ja to schudłam 2kg i przybrałam 1.5kg:sorry: Coś mi nie idzie:wściekła/y:

Tyciu a Ty jak tam?

Madzix chyba też się odchudzała, o ile dobrze pamietam:happy:

Kasiad wracasz do Dukana? Możesz wrzucić w wolniejszej chwili sprawdzone linki z przepisami czy innymi ważnymi informacjami odnośnie tej diety? Będę bardzo wdzięczna:tak:

reklama
Do góry