reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Kasiad, Gosia trzymam za Was kciuki i życzę mega wytrwałości!!!:tak:
Ja coś nie mogę ruszyć z tym odchudzaniem, bo ostatnio dzieciaki chore i jestem już mega zmęczona, mimo że mam O. do pomocy:sorry2:
Tak czytam o tym Dunkanie i się zastanawiam czy nie spróbować, tylko muszę się zorganizować najpierw, zaplanować jadłospis, poszukać przepisów itp. No i w przyszłym miesiącu, jak tylko odbijemy się trochę finansowo, chcę sobie wykupić karnet na basen, bo wiem, że brakuje mi jakiejś aktywności fizycznej:tak: O bieganiu z obecną wagą, to wolę nie myśleć, bo pewnie stawy sobie zajadę:sorry2: No i pogoda mnie zupełnie nie nastraja do wychodzenia na dwór:sorry2:

reklama
A dla mnie Dukan się nie nadaje nie potrafię wytrzymać nawet jednego dnia na nim czuję się wiecznie głodna nawet jak ciągle jem i brakuje mi strasznie dużo rzeczy które są w nim zakazane

A dla mnie Dukan się nie nadaje nie potrafię wytrzymać nawet jednego dnia na nim czuję się wiecznie głodna nawet jak ciągle jem i brakuje mi strasznie dużo rzeczy które są w nim zakazane

No widzisz Gosiu, jednak każdy inaczej reaguje. Dla mnie to jedyna dieta właśnie, na której nie odczuwam głodu. Produkty mi smakują, potrawy tak przygotowuję i urozmaicam że nie mam właściwie poczucia, że czegoś mi brakuje (no może poza owocami i serem żółtym, ale bez nich mogę wytrzymać te parę miesięcy). No i codziennie łykam tabletkę z witaminami i minerałami.

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki dziewczyny za was:tak:
Póki co w materii odchudzania, to poprzestałam na ćwiczeniach na orbitreku,
który dostałam od męża na urodziny. Jak zwykle na zimę coś mi tam przybyło, ale nie jest źle, cieszę się z tego jak wyglądam;-)

Aga to może teraz warto obrać nowy cel;-) Tylko czy Ty masz się jeszcze z czego odchudzać?:rofl2:

Gosia jak Ci idzie, bo ja to schudłam 2kg i przybrałam 1.5kg:sorry: Coś mi nie idzie:wściekła/y:

Tyciu a Ty jak tam?

Madzix chyba też się odchudzała, o ile dobrze pamietam:happy:

Kasiad wracasz do Dukana? Możesz wrzucić w wolniejszej chwili sprawdzone linki z przepisami czy innymi ważnymi informacjami odnośnie tej diety? Będę bardzo wdzięczna:tak:

reklama
Do góry