reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Tycia, Gosia, Wolfia powodzenia.

Tyciu i Gosiu ladnie juz schudlyscie. Gosiu Twoje 25kg mnie powala. Brawo.

Rosmerta, ja na razie przytylam 3 kg. Chociaz na samym poczatku ciazy przywalilam 5 kg w dwa tygodnie i bylam przerazona, tym, bardziej ze akurat wtedy nie moglam jesc tak mnie mdlilo. ALe gin mnie uspokoila i powiedziala ze to woda. No i faktycznie po jakims czasie 2kg bylo w dol. Tylko ze ja juz startuje z nadwaga i az boje sie do ilu dojde. Mam nadzieje ze nie ,,zaszaleje,, zbytnio z kilogramami.

reklama
-27:-) w prawdzie brakuje do tego wyniku 100g ale co tam ;-):-D

zamówiłam sobie na zimę 3 pary getrów ocieplanych (2 dała mi do tego mama bo jej za małe ;-)) wiec mam 5 ;-)bo ze spodniami nie daję rady może chociaż ich zmniejszać nie będę musiała ;-)

spoko nie zniknę jeszcze bym chciała 20kg zgubić ;) potem jeszcze ciutkę ale na pewno -20kg będę super zadowolona ;) mam nadzieje że wytrwamjak Agusia .....bo Agusia to moja idolka hehe ;)

reklama
Do góry