reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Joasiek, ale masz czarny humor :-D Ja cały czas w strachu, bo niby się zabezpieczam, ale caly czas jest niepewnosc, a drugiej miesiączki ani widu ani słychu, choc juz minęło półótorej miesiąca.
A co do odchudzania, to u mnie zastój kompletny :wściekła/y: Na dodatek sama jestem temu winna, bo apetyt mam niestety za duży. Dziś wrąbałam pół paczki chipsów i teraz mam wyrzuty sumienia.

Kasiad, widze ze to tak jak u mnie:-D siedze w domku i sie okropnie nudze<po mimo dziecka:-p > i zjadam wszystko co mi w łapki wpadnie:wściekła/y: a pozniej zdziwiona ze brzuszek rosnie:wściekła/y: :baffled: :szok:

dziewczyny bedzie dobrze!!!! :-) na pewno wrocicie do formy i to szybciej niz Wam sie wydaje!!!! a drakonskich diet robic nie mozemy bo karmimi, no nie? wiec nalezy nam sie odrobina lakoci...no wlasnie, odrobina, a ktore ciastko juz wcinam?:baffled: ;-)

w ogole to widzialam dzis 2 programy o ciazy. irtasia moze widzialas na Pro7? o 14.00 i o 15.00.
w pierwszym pokazywali porod i tak z mezem ogladalismy i sie az oboje poplakalismy przypominajac sobie wydarzenie sprzed 10 tygodni i 3 dni.... i wiecie ja chyba jakas nienormalna jestem, bo stwierdzilam ze chcialabym wkrotce znow doswiadczyc porodu....no nie od razu ale nie za 3 czy wiecej lat lecz za mniej....

drugi program moj zapal radykalnie ostudzil:szok: , pokazywali kobiete 27letnia po dwoch ciazach ktora schudla 50!!!!!kg i jej brzuch wygladal okropnie...no ale sobie operacje plastyczna zrobila...

wiec boje sie zajsc w ciaze na razie....

Joasiek, chyba bym się załamała gdybym była...Ale raczej mało preawdopodobne to jest. Jakoś okazji na seks i chęci jest niewiele...:-)
Pewnie to ta woda...

Susumali ja znowu przegapilam fajny program:baffled:
ale bodajze na rtl leci Mein Maby i to czesto ogladam a co do ciazy i porodu to mi wystarczy chociaz w ciazy lubialam byc:tak:

reklama
irtasia ja w ciazy ogladalam Mein Baby ( czyli dla niewtajemniczonych codzienny pol godzinny reportaz oporodach) codziennie, teraz od czasu do czasu tez ogladam, nawet jak lezalam 3w szpitalu juz z Lailusia to sobie obejrzalam az sasiadka z lozka obok patrzyla na mnie jak na wariatke.....

a co do libido....to powiem tylko ze od porodu mialam tylko ten pierwszy raz po.....

Do góry