reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

No wlasnie o to...:baffled: niby jest wszystko ok, ale jak bylam ostatnio z mezem na "tancach" to odchorowalam to potem caly nastepny dzien:sick: tak bardzo mnie brzuch w srodku bolal:eek:

podobno dopiero po 6 miesiacach mozna zaczac intensywne cwiczenia:wściekła/y:

reklama
No ja też ostatnio zauważyłam,ze jak sobie pozwolę na większy wysiłek, z użyciem mięśni brzuszka to mnie później boli cały w środku..i to mnie martwi, bo też już bym chciała zacząć palić kcal...:baffled::baffled:

A ja ważę 48 kg zaczełam ćwiczyc ale tylko po to zeby troszke przybrac masy miesniowej :happy: i popracować nad miesniami brzuszka takimi jak sprzed ciąży, a jak pojde do gina to wezme tabletki ciekawe czy po nich troszke przytyje czy ktoras z Was juz bierze?

Oliwieczka ja tabletki hormonalne brałam przez dłuuuugie lata przed ciążą. I były to różne tabletki i nigdy po żadnych nie tyłam, więc nie obawiaj się :happy:

Mnie też się to nie zdarzyło, a nawet powiem więcej - w pewnym czasie to nawet z wagi spadałam...:tak::tak: i teraz też chce "szprycować" sie tabletkami, bo następne maleństwo nie wcześniej niż za 4-5 lat, wpadka nie wchodzi w grę :no::no::no:

Oliwieczka, mam pytanie dotyczace tych tabletek. Napisz prosze jakie Ci lekasz zapisal bo ja bylam wczoraj i dostalam recepte na cerezette i jestem ciekawa czy wszystkie karmiace je dostaja.

reklama
Do góry