reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Ja po tym jak przytyłam do 58kg, znowu spadłam do 56kg i to w ubraniach:-) No a i za dietę się zabieram, bo wesele za dwa miechy i jakoś się nie widzę inaczej niż w super czerwonej sukience z odkrytymi plecami - no oczywiście dopasowanej :tak::tak: już tylko ryż z warzywami, pierś gotowaną, jogurty, pieczywo razowe, ale z masełkiem -bo inaczej nie zjem, chuda wędlinka,ogóreczki, pomidorki,same nisko tłuszczowe rzeczy, no i wszystko w średnich ilościach...a na podjadanie mam jabłka i pomarańcze ;-) Poprzednio takim sposobem straciłam 8,5 kg w 4 miesiące...teraz starczy mi tak 3-4kg..na gimnastykę siłową nie bardzo jeszcze pora, ale chyba zacznę chodzić na basen...:cool2: nie mogę sie już oprzeć pokusie wodnego szaleństwa

ja waze 57 kg i coraz blizej moich wymarzonych 55 gdyby nie te slodycze to pewnie szybciutko bym ta wage osiagnela:-) ale nalog moj jakim sa czekoladki jest silniejszy:baffled:

a ja nie mam wagi....:baffled: chyba musze sobie kupic...
poki co mnie tez slodkosci gubia, do tego odkrylam ze w naroznej piekarence robia super herbatniczki, ktore same rozplywaja sie w ustach...slaba jestem....;-)

madzix i joasiek witajcie w klubie.Co ja bym dała żeby chociasz te 10kg zgubić:-:)-(.Oj nie mam już siły nawt o tym mysleć:wściekła/y: waga jak staneła tak nic ruszyć nie chce:wściekła/y:,a przeciesz jestem cały czas na diecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Koszmar,a tu lato za pasem...:-(

A ja mam wrażenie że tyję po tym Cerazette:no: Biore teraz drugie opakowanie i czuję sie strasznie napompowana. I mam wrażenie, że brzuch mi urósł...

reklama
Do góry