reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny, ja od jutra zaczynam Dukana, to moje 2 podejście, za pierwszym razem szło mi świetnie. czas to powtórzyć.
mam na koncie - 16 kg jeszcze 15 i byłoby super. zapasy zrobione na kilka dni :D

CZeść Dziewczyny! jestem na Dukanie juz tydz. Teraz faza naprzemienna, obecnie z warzywami. Mam pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi, dlatego zwracam sie do WAs z prosba. Moze wiecie czy na tej diecie mozna jesc owczy ser???? wiadomo nie w wielkich ilosciach, ale moze, moglabym taki plasterek polozyc na pomidora i do piekarnika?
prosze o odpowiedz :)
i dziekuje :)

Hej :-) ja wczoraj zaczęłam dietę dr Dukana i jakoś nie czuję się ciągle najedzona :-D brakuje mi chipsów i czekolady, które zawsze zjadałam w dużych ilościach, chcę wrócic do wagi sprzed ciąży 54 kg, więc mam do zrzucenia 16 kg.. strasznie dużo i nie wiem czy dam radę, ale motywację mam wielką :-D
Co prawda zaczęłam mając @ i boję się, że stając na wagę po fazie I nie zobaczę żadnego spadku wagi po tym co tu przeczytałam :confused: ale skoro już zaczęłam to wytrwam! Może w II fazie się polepszy :-D

ile tu nowych świezynek;-) witamy i zapraszamy:tak:

cześć kreatorka:-):-):-) wielki buziak dla Niny:tak:

Witam Gosiu :-D widzę po suwaczku, że ta dietka naprawdę działa! Gratuluję super efektów! :-)
A mi dziś jak na złość kurier przywiózł karton lays'ow :baffled: wrrr heh :-D ale nie wezme ani jednego malego chipsa!

Witam Gosiu :-D widzę po suwaczku, że ta dietka naprawdę działa! Gratuluję super efektów! :-)
A mi dziś jak na złość kurier przywiózł karton lays'ow :baffled: wrrr heh :-D ale nie wezme ani jednego malego chipsa!

uuu, musisz być twarda:-D:-D:-D karton chipsów:laugh2::laugh2::laugh2: nie wiem czy bym dała radę się oprzeć:-):-)
Sto lat dla świętującej dziś Ninci!!

No to ja wam powiem ze wczoraj na noc zjadłam całą tabliczkę czekolady a w weekend najadłam się gniazdek wiedeńskich i jakoś waga w góre nie idzie co mnie bardzo cieszy :tak::tak::tak:

reklama
o witam nowe mamuski odchudzajace sie sporo was tu sie dołaczyło no i ja tez sie pochwale ze zjadłam 6szt cukierkow tiki taków i kasztanków heeeeeeee no ale waga i tak spadła o 200gram haaaaa co mnie cieszy bo ostatnio zaprzestalam dietki bo bylam chora i słaba i chycilam sie chlebka zeby nabrac sily:-)
no ale od jutra znów wracam na własciwe jedzonko

a co do tego serka to laska mysle ze jak zjesz lasterek to sie nic nie stanie ja czesto zjadałam plaster zółtego sera z tez jest zakazany i jakos schudlam 14kg no i jeszcze troche przedemna do zrzucenia :-D:-D:-Dale i tak cieszy mnie efekt juz teraz bo maz zaczał do mnie wolac chuda dupa haaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.