reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja również witam wszystkie nowe Dukanki;-).Życzę wytrwałości i szybkiego gubienia tłuszczyku.
Ja na razie -4kg, ale po dwóch tygodniach to nie jest zle. I efekty już są, w biodrach 2cm, a w talii 3cm mniej. Ciągnę dietkę nadal,chociaż jakims cudem juz zmiesciłam sie w sukienke w której byłam na weselu brata tuz przed zajsciem w ciaze. Ta kiecka jest moim motorem działania i musze jeszcze w niej swobodnie głeboko złapac powietrza:-D.

reklama
witam
ja mam pytanko jak moge zrzucic dodatkowe kg karmiac piersia niestety nadal mam z 7 kg za duzo :( zle sie czuje z moim wygladem
pozdrawiam serdecznie

witam
ja mam pytanko jak moge zrzucic dodatkowe kg karmiac piersia niestety nadal mam z 7 kg za duzo :( zle sie czuje z moim wygladem
pozdrawiam serdecznie
ja też nadal karmię, a miałam sporo do zrzucenia i się udało. Nie jadłam słodyczy, smażonego i ogólnie tłustych, ciężkostrawnych rzeczy. Jak już mogłam to ćwiczyłam, bardzo dużo spacerowałam z wózkiem :-) Tobie też się uda, wystarczy chcieć :-) powodzenia!

agulek dzieki mam nadzieje ze sie uda a duzo schudlas?? i czy nie zanikl Ci pokarm????
Nadal karmię, więc o pokarm się nie martw. Oczywiście odzywiam się zdrowo i nie ma mowy o jakiejś diecie ;-) teraz już dałam sobie trochę na wstrzymanie ale nadal kontroluję swoją wagę aby nie poszła za dużo w górę...pytasz ile schudłam, mianowicie 28 kg.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.