reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny można dołączyć?? ja już prawie miesiąc na Dukanie i nawet jakos idzie :-)

ale ostatnio jakoś potrzebuje wsparcia... :-(

ja aktualnie jestem w fazie Ii i idę rytmem 1/1

reklama
uuu, musisz być twarda:-D:-D:-D karton chipsów:laugh2::laugh2::laugh2: nie wiem czy bym dała radę się oprzeć:-):-)
Sto lat dla świętującej dziś Ninci!!

Gosiagra pisałam wcześniej ale mi post wcieło :angry: oczywiście wszystkiego najlepszego takze dla Majeczki :-D no ja sama nie wiem jak dam radę tym chipsom :-D strasznie mnie motywuje jak widze ile zrzuciłaś kg :) która to już faze u Ciebie? U mnie dopiero dzień 3 I fazy i własnie stanęłam na wadze jest o 1,5 kg mniej hurrra!!!

No to ja wam powiem ze wczoraj na noc zjadłam całą tabliczkę czekolady a w weekend najadłam się gniazdek wiedeńskich i jakoś waga w góre nie idzie co mnie bardzo cieszy :tak::tak::tak:

Ale wy tu kusicie... ja bym bardzo chętnie zjadła coś tak pysznego jak czekolada :-)

Iwcik28 - dołączamy bo tez chcemy być szczupłe i piękne :-D

Ostatnia edycja:
Kaczucha witamy i do boju nie poddawac sie ja ciagne dukana juz od polowy stycznia i jest git haaaaa no czasem zgrzesze ale to tak jakos upssssss heeeeeeeeeeee zycze wytrwałosci bo ta dieta chwilami daje popalic ze ma sie ochote tym rzucic w kąt:tak::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ale trzymajmy sie w kupie i nie dajmy sie dupie:-D:-D:-D:-D

Kreatorka my tu wszystkie przeciez jestesmy piekne i mlode no a szczupłe to juz za niedługo tez :-D:-D:-D:-Dno i wtedy panie na wybieg:-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wróciłam dziewczyny ! :-)
Od dzisiaj jestem znowu na Dukanie i musze zrzucić te moje 15kg bo nie moge na siebie patrzeć a do tego mężowi chyba też przestałam się podobać ...

Iwcia no tak tak :D na wybieg . :)

Dziewczyny a co z brzuchem ? Jak się go pozbyć? Czy dam rade kiedyś mieć jeszcze płaski ? :> ;D

Alusia na brzuch niestety nic innego ci nie pomoże jak ćwiczenia i to regularne :baffled::baffled:
Kreatorka zobaczysz że z czasem i ty będziesz sobie mogła pozwolić na grzeszki :tak::tak::tak: zauważyłam że jak już ktoś dłużej na dukanie jest to nawet jak raz na jakiś czas podje coś niedozwolonego i wiadomo ze w ilości normalnej lub małej to nadal chudnie albo ma mały zastój tak więc nie jest źle :tak::tak:

Dziewczyny a co z brzuchem ? Jak się go pozbyć? Czy dam rade kiedyś mieć jeszcze płaski ? :> ;D

na brzuszek polecam ćwiczenia A6W, ja już raz próbowałam, ale padłam na 27 dniu, ale efekty były, teraz znowu do nich wróciłam i tym razem mam nadzieję uda mi się skończyć

Gosiagro ja niestety A6W nie dam rady robić bo mam endometrioze co powoduje ból brzucha przy tych ćwiczeniach ;/

Anaconda a bieganie i hula-hop wystarczy ?
Kurcze moge malo jesc ale najgorsze te ćwiczenia ;/

ja Was podziwiam za A6W... ja jestem leń śmierdzący i nie wytrzymuje na tym długo:wściekła/y::-( kondycha totalne zero !!

za to mam Zumbe na płycie... raz spróbowałam i kurde po 10 min lalo sie ze mnie :-D muszę się do niej przyłożyć, ale chęci brak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Domyślam się, że czasem trzeba zjeść coś niedozwolonego dla poprawienia nastroju :-D tylko, ze ja jak zacznę to nie mogę przestać :-p ale widzę, że warto, bo efekty są naprawdę fajne z tego co przejrzałam w internecie :-)

No pewnie, że na wybieg :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.