reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam nowa dukankę :tak::tak::tak:
Ja tez wcinam danio waniliowe i chudne a co najlepsze to kupuje tez deser santino waniliowe lub czekoladowe 0%tłuszczu i 0%cukru i nie przeszkadza to wogóle mojej diecie jestem na 2 fazie i weszłam własnie od dzisiaj w same proteinki:tak::tak:a to lubie bo waga zaczyna sie wtedy ruszac a po urodzinach meża to poszalałam :-D:-D:-Dnpo i waga sie zemscila ale co tam odbije sobie ha:-Daaaaaaaaaaa

A nie pochwaliłam sie ze wkoncu waga pokazuje mi 6,...6....6.... z przodu:-):-):-):-):-)wkoncu bo juz myslałam ze nigdy nie zobacze na tej wadze 6 z przodu:-D:-D:-D:-D bo ta 8 to mnie straszyła po nocach haaaaaaaaa:-D:-D:-D

Gosiulinka zycze wytrwalosci no i własnie chodzi o otreby a nie jajka bo jak przesadzisz z otrebami to bedziesz miała problem w wc :))))))

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie z Wami:-D:-D zagladam do Was ale nie ma czasu nic napisac...

melduje ze ja juz 2tyg i 2 dni na Dukanie i calkiem dobrze mi idzie wybralam rytm 1/1 bo ja od zawsze mam problemy z zaparciami w I fazie myslalam ze umre a tak zero problemu no i co drugi dzien moje ulubione warzywka:-D:-D:-D

startowalam z waga 75kg teraz jest 72 kg troche malo ale mysle ze to za sprawa braku @ po prostu mi sie zatrzymala:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

aha co do slodkosci to ja sobie - jak to nazwal moj m - dogadzam serkiem homo. naturalnym odtluszczonym ze slodzikiem i aromatem np. cytrynowym:-D:-D:-D mniammmmmmmmm pyyyyyyyycha:-D:-D:-D:-D a na cieplo racuszkami z cynamonem i tez jakims aromatem:-D:-D:-D:-D i tez moglabym jej jesc calymi dniami:eek::eek::eek::eek: 2 razy skusilam sie na jogurt pitny z Bakomy 0% tluszczu i bez cukru z jakims aromatem owocowym nie wiem czy mozna?:eek::eek::eek:

trzymacie sie cieplutko pozdrawiam serdecznie:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny,chyba trochę nie do końca załapałam o co dokładnie chodzi z tymi otrębami,ale teraz jest już ok. Jak to dobrze tu być:tak::-)!!!
Ostatnio skręcało mnie na coś słodkiego i zrobiłam sobie dukanowskie trufelki. Normalnie pewnie bym nawet tego nie spróbowała, ale w takim przypadku myśli się ZUPEŁNIE inaczej i muszę przyznać że były całkiem niezłe. Aż sama sobie się dziwię,że daje radę, ja, z tak strasznie kiepską wolą.

Dziś weszłam na wagę i ... jestem załamana:sad: . Po 6 dniach na 1 fazie i jednym na P+W (chociaż zjadłam tylko trochę sałaty z jogurtem do kurczaka) z 63,9 zmieniło się na 64,6. Dlaczego! Daję sobie szansę jeszcze ten tydzień, jeśli nadal nic na wadze nie ubędzie to chyba z tym skończę:-( .

Gosiulinka może za mało białka zjadasz w ciągu dnia albo za mało pijesz albo @ ci się zbliża, coś musiałaś źle zrobić bo to nie możliwe :szok::szok:

Sama nie wiem co już robić:( . Tracę siły i nadzieje na schudnięcie, bo jak się nie załamać kiedy na wadze nie ma efektów. Jem raczej prawidłowo,tylko te produkty które są dozwolone, ogólnie jem nie za dużo,ale głodna nie chodzę. Piję 1,5-2l wody+ jakaś herbata. Mam właśnie @,ale nie chce mi się już wierzyć że gdy się skończy to uciekną jakieś kilogramy. Naprawdę mam wielkiego doła i zastanawiam się czy nie zabrać się za czekoladę.:-(

Gosiulinka to nie mozliwe:szok::szok::szok:czy ty jestes pewna ze twoja waga dobrze dziala???????????? a nie czujesz po ciuchach ze jest ciebie troche mniej , nie czujesz sie lzejsza ?????

Ja moge pochwalic sie 13 -nasto kg spadkiem wagi:-):-):-):-):-):-)superrrrrrrrrrr
tylko po wekendzie to masakra , odwiedził mnie mój tatus a ze jest bardzo zadkim gosciem u mnie no to sie chlapnelo i to cały weekend dalismy niezle nawet nie wchodze na wage bo nie chce widziec tych dodatnich kg :-D:-D:-D:-Dpoczekam troche jak zrobi mi sie lzej na żoładku tzn ze wszystko wraca do normy i wtedy sie zważe :-D:-D:-D:-D:-D

Re:-Dna no widze ze efekty sa oby tak dalej

Anakondzia a u ciebie jak ???????

A u mnie jak stanęło na 56kg tak stoi do dziś ale cały weekend normalnie jadłam to co wszyscy a do tego @ mi się zbliża więc też wagi jak na razie unikam :-D:-D:-D
Gosiulinka zwiększ ilość białka na dzień może wtedy coś ruszy :tak::tak: i nie poddawaj się my będziemy cię dopingować

Justa 82 ktory jest Twoj blog?
bo wczoraj gotowalam wlasnie to danie Piersi zapiekane pod beszamelem i bylo pycha... dzis robie krem z brokulow a na jutro szykuje to Curry z kurczaka podoba mi sie ta stronka :)))) mimo ze ja niedukanowa :) ale odchudzajaca sie...moze juz nie odchudzajaca a rzezbiaca i trzymajaca wage ;))))) z ptych przepisow napewno bede kozystala bo smaczne,zdrowe :) mojej familiadzie tez ta piers kurczaka smakowala w tym wydaniu :)

reklama
Ufff... cieszę się że wczoraj nie dobrałam się jednak do tej czekolady:no:. Dziś zobaczyłam prawie 3kg mniej. I rzeczywiście po sobie widzę juz malutkie efekty. Jednak trochę jestem zdezorientowana bo przed chwilą zauważyłam że w zależności gdzie postawię wagę to inaczej ważę:confused:. Muszę chyba zdecydować się na jedno stałe miejsce.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.