- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A
Alusia8989
Gość
Gosiagro tak ;D prawą )
Dziewczyny kopnijcie mnie zebym wziela sie za siebie, bo wygladam jak wieloryb a nie mam siły sie odchudzac buu...
Dziewczyny kopnijcie mnie zebym wziela sie za siebie, bo wygladam jak wieloryb a nie mam siły sie odchudzac buu...
Witajcie.
Alusia8989 o matko ! Szczęście , że to tylko ręka.
Witam nowe mamusie.
Już wyjaśniam sprawę bloga.
Dorwałam "fuchę" - domową pracę , i nie mam czasu na prowadzenie bloga , stąd decyzja o zamknięciu go. Samolub ze mnie ( wstydzi się).
Do tego skończył nam się transfer ( za dużo ściągania filmów w tym miesiącu) i dostanie się na BB , czy gdziekolwiek graniczy z cudem. Dlatego przepraszam, że nie odpisywałam.
Transfer doładują nam dopiero 19 / 20 ... Tak więc dostęp do bloga będzie możliwy dopiero od przyszłego tygodnia.
Trzymajcie się dukanki !
Pozdrawiam.
Alusia8989 o matko ! Szczęście , że to tylko ręka.
Witam nowe mamusie.
Już wyjaśniam sprawę bloga.
Dorwałam "fuchę" - domową pracę , i nie mam czasu na prowadzenie bloga , stąd decyzja o zamknięciu go. Samolub ze mnie ( wstydzi się).
Do tego skończył nam się transfer ( za dużo ściągania filmów w tym miesiącu) i dostanie się na BB , czy gdziekolwiek graniczy z cudem. Dlatego przepraszam, że nie odpisywałam.
Transfer doładują nam dopiero 19 / 20 ... Tak więc dostęp do bloga będzie możliwy dopiero od przyszłego tygodnia.
Trzymajcie się dukanki !
Pozdrawiam.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
wreszcie poszlam na fitness. dwie dodziny zaliczone..waga juz do 62 zbila...teraz chce sie ujedrniac i odbudowac miesnie... wiecej chudnac nie chce bo juz twarz nie taka promienna...i juz po tym razie jestem uzalezniona!!! mam mega chec cwiczyc...
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i też chciałabym się przyłączyć.Jestem po 2 dniu I fazy i jak na razie takie jedzonko mi odpowiada, mam okazję nadrobić produkty nabiałowe bo do tej pory trochę za mało ich jadłam,mimo że lubię. Przepisy są super i z przyjemnością przygotowuję sobie obiadki. Teraz ważę 63kg a chciałabym 55,ewentualnie 50;-).
Mam też 1 pytanko: czy jakieś dukanowskie deserki można zrobić na I fazie czy dopiero na II P+W? Mam na myśli jakieś ciasto lub trufelki.
Jestem tu nowa i też chciałabym się przyłączyć.Jestem po 2 dniu I fazy i jak na razie takie jedzonko mi odpowiada, mam okazję nadrobić produkty nabiałowe bo do tej pory trochę za mało ich jadłam,mimo że lubię. Przepisy są super i z przyjemnością przygotowuję sobie obiadki. Teraz ważę 63kg a chciałabym 55,ewentualnie 50;-).
Mam też 1 pytanko: czy jakieś dukanowskie deserki można zrobić na I fazie czy dopiero na II P+W? Mam na myśli jakieś ciasto lub trufelki.
Gosiulinka jeśli deser składa się z dozwolonych produktów na I fazę , to czemu nie
Ostrzegam jedynie przed kakao , które u niektórych powoduje zastój.
Ja na zaspokojenie wcinałam danio i chudłam.
Z danio także robiłam ptasie mleczko, naleśniki z serem białym i danio... Pycha.
Polecam blogi:
- Mama_na_diecie
- dieta dukana i ja
- Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Dziewczyny mój blog został odblokowany, jakby któraś miała ochotę... zapraszam
Ostrzegam jedynie przed kakao , które u niektórych powoduje zastój.
Ja na zaspokojenie wcinałam danio i chudłam.
Z danio także robiłam ptasie mleczko, naleśniki z serem białym i danio... Pycha.
Polecam blogi:
- Mama_na_diecie
- dieta dukana i ja
- Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Dziewczyny mój blog został odblokowany, jakby któraś miała ochotę... zapraszam
Ostatnia edycja:
Zastanawiam się czy są jakieś ograniczenia spożycia dziennego placuszków owsianych. Mogłabym je jeść bez przerwy i ze wszystkim, tak zamiast pieczywa. Może to nie dobrze ze względu na ilości jajek,ale ciekawa jestem czy udałyby się np z samym białkiem?
reklama
Zastanawiam się czy są jakieś ograniczenia spożycia dziennego placuszków owsianych. Mogłabym je jeść bez przerwy i ze wszystkim, tak zamiast pieczywa. Może to nie dobrze ze względu na ilości jajek,ale ciekawa jestem czy udałyby się np z samym białkiem?
witaj:-)
tu nie chodzi o ilość jajek, tylko o otręby, powinnaś ich jeść 3 łyżki dziennie, powyżej tej ilości zawierają już one za duże wartości kaloryczne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.