reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ho, hej ho jest tam kto:-D:-D:-D
u mnie w końcu coś się ruszyło, minimalnie, ale zawsze;-);-)

Alusia
- o matko:szok::szok: masz teraz rękę w gipsie??

reklama
Hey
U mnie przeprowadzkowo, wiec nie mam zabardzo czasu.
ja mam dzis warzywka:)

Czy ktoś dostał haslo do bloga??
Kurcze, taki fajny a nie mozna skorzystac.

Gosiagro tak ;D prawą :))
Dziewczyny kopnijcie mnie zebym wziela sie za siebie, bo wygladam jak wieloryb a nie mam siły sie odchudzac buu...

Witajcie.
Alusia8989 o matko ! Szczęście , że to tylko ręka.

Witam nowe mamusie.

Już wyjaśniam sprawę bloga.

Dorwałam "fuchę" - domową pracę , i nie mam czasu na prowadzenie bloga , stąd decyzja o zamknięciu go. Samolub ze mnie ( wstydzi się).
Do tego skończył nam się transfer ( za dużo ściągania filmów w tym miesiącu) i dostanie się na BB , czy gdziekolwiek graniczy z cudem. Dlatego przepraszam, że nie odpisywałam.
Transfer doładują nam dopiero 19 / 20 ... Tak więc dostęp do bloga będzie możliwy dopiero od przyszłego tygodnia.
Trzymajcie się dukanki !
Pozdrawiam.

ja dziś kończę proteinki i przez te 5 dni waga ładnie poleciała:tak:;-)

justa - witaj, dawno cię nie było;-)

wreszcie poszlam na fitness. dwie dodziny zaliczone..waga juz do 62 zbila...teraz chce sie ujedrniac i odbudowac miesnie... wiecej chudnac nie chce bo juz twarz nie taka promienna...i juz po tym razie jestem uzalezniona!!! mam mega chec cwiczyc... :)

Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i też chciałabym się przyłączyć.Jestem po 2 dniu I fazy i jak na razie takie jedzonko mi odpowiada, mam okazję nadrobić produkty nabiałowe bo do tej pory trochę za mało ich jadłam,mimo że lubię. Przepisy są super i z przyjemnością przygotowuję sobie obiadki. Teraz ważę 63kg a chciałabym 55,ewentualnie 50;-).
Mam też 1 pytanko: czy jakieś dukanowskie deserki można zrobić na I fazie czy dopiero na II P+W? Mam na myśli jakieś ciasto lub trufelki.

Gosiulinka jeśli deser składa się z dozwolonych produktów na I fazę , to czemu nie ;)
Ostrzegam jedynie przed kakao , które u niektórych powoduje zastój.

Ja na zaspokojenie wcinałam danio i chudłam. ;)
Z danio także robiłam ptasie mleczko, naleśniki z serem białym i danio... Pycha.

Polecam blogi:
- Mama_na_diecie
- dieta dukana i ja
- Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.

Dziewczyny mój blog został odblokowany, jakby któraś miała ochotę... zapraszam ;)

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się czy są jakieś ograniczenia spożycia dziennego placuszków owsianych. Mogłabym je jeść bez przerwy i ze wszystkim:zawstydzona/y:, tak zamiast pieczywa. Może to nie dobrze ze względu na ilości jajek,ale ciekawa jestem czy udałyby się np z samym białkiem?

reklama
Zastanawiam się czy są jakieś ograniczenia spożycia dziennego placuszków owsianych. Mogłabym je jeść bez przerwy i ze wszystkim:zawstydzona/y:, tak zamiast pieczywa. Może to nie dobrze ze względu na ilości jajek,ale ciekawa jestem czy udałyby się np z samym białkiem?

witaj:-)
tu nie chodzi o ilość jajek, tylko o otręby, powinnaś ich jeść 3 łyżki dziennie, powyżej tej ilości zawierają już one za duże wartości kaloryczne

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.