reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gosia no to u ciebie tez juz sporo poszło , od kiedy ty zaczełas ??/ , ja suwaczka nie robie bo wpisujac wage od jakiej zaczełam to az strach bierze hee

Lidka kurcze jak ja bym chciala wazyc te 56kg i napewno juz bym sie nie odchudzala , ty chyba oszalałas co ty chcesz miec niedowage, czy co????? ja prawidlowo powinnam wazyc 60kg i jak osiagne wage 65 to juz bede skakac z radosci a ponizej to zobacze jaka bedzie moja motywacja heeeeeeee ciekawe jak dlugo jeszcze pociagne bo idzie do lata a wiadomo lody hmmmmmm kto se je odmówi haaaaaaaaaaaa

reklama
Gosia no to u ciebie tez juz sporo poszło , od kiedy ty zaczełas ??/ , ja suwaczka nie robie bo wpisujac wage od jakiej zaczełam to az strach bierze hee

ja na diecie już 2 m-ce i zaczynam trzeci, ogólnie zadowolona jestem, a to że waga stoi to już wina moich grzeszków:zawstydzona/y:

też bym chciała 56 ważyć <marzy>

hej laski u mnie waga znów stoi od wczoraj PW sie zaczeło no i do bani :-(nie lubie jak waga sie zatrzymuje jak spada to jest oki no i jeszcze zblizajaca sie @ wkurza mnie :wściekła/y:

hej laski u mnie waga znów stoi od wczoraj PW sie zaczeło no i do bani :-(nie lubie jak waga sie zatrzymuje jak spada to jest oki no i jeszcze zblizajaca sie @ wkurza mnie :wściekła/y:

ja też na PW i stoi, stoi, stoi:wściekła/y::wściekła/y:

hej, dziewczyny dołanczam się do was - podobno w grupie łatwiej :)

witaj:-D
napisz coś więcej:) jak długo już jesteś na diecie i ile chcesz schudnąć?

Hej dziewczyny :) ja odpadam z dukana..to nie dla mnie..poczytalam i obciaza ona watrobe oraz nerki...a ja je potrzebuje...wybieram nadal moja diete...walcze..nie poddaje sie...raz spada,potem wraca ale najwazniejsze ze nie przekraczam granicy ;-) :-D zakupilma wczoraj zapas wody niegazowanej w butelkach 2 litry-cel wypijac jedna dziennie ;) no i wdze ze jak przebywam wiecej poza domem to mniej jem i mniej jestem glodna...a wiec teraz postaram sie szybciej wykonywac prace i wiecej czasu spedzac z corka poza domem ;)))) pozdrawiam

Witam i ja :-):-):-)
A u mnie pomału w dół, ważę już 56,5kg a teraz jestem na P+W więc waga stanęła ale jestem dobrej myśli :tak::tak::tak:

Hey
Przepraszam was, ale nie mam jak nadrobic, a i czasu brak na napisanie posta.

U mnie przeprowadzkowo z dzieciatkiem, urwiskiem malym.

co sie stało z blogiem jasminy??
moge poprosic haslo?
please

pozdrawiam dunkanki!

Witajcie!
Jakiś czas temu pojawiłam się tutaj z zamiarem odchudzenia męża. Udało się mu zrzucić 7 kg. Niestety,ze względu na stan jego zdrowia musiał zrezygnować z tej diety:-(.
Ale za to JA w końcu zaczęłam się dietować. Skończyłam karmienie piersią, najadłam sie wszystkich "grzesznych" frykasów i rozpoczęłam moją przygodę z Dukanem.
Obecnie jestem w II fazie(dzisiaj jest mój ostatni dzień PW). W I fazie schudłam... 4 kg. Nie wiem,czy to dużo,czy nie. Teraz przez 5 dni waga stoi. Jutro zaczynam 5 dni protein,to może znów się coś ruszy:-).
Startowałam z 70 kg,a moim marzeniem jest 55 kg.
Justa wszystkie tak chwalą Twojego bloga.... Mogę mieć do niego dostęp? Będę wdzięczna...

reklama
Cześć Dziewczyny.
Wróciłam po tygodniu nieobecności i nie trzymaniu się diety.
Miałam mały wypadek... spadłam ze schodów i złamałam sobie ręke i miałam wstrząs mózgu ale już żyje ;)

Od dzisiaj wróce na dobra drogee ;)
I tez poprosze dostep na blog ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.