reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rena super ze do nas dołączylas:tak::tak::tak:no i zycze powodzenia:tak::tak:

Anakonda no wkoncu zawitala moze nie bedzie tak zle a wage masz superrrrr:tak::tak:

Alusia przykro mi z powodu wujka no a tobie kochana powodzenia do trzech razy sztuka moze sie uda za drugim razem:tak::tak::tak:

no i u mnie grzeszki dzisiaj :-:)-:)-(ale to przez mojego męża bo wracajac z pracy kupił 10 pączków i powiedział ze dosc tej diety dzisiaj tłusty czwartek i co tradycja to tradycja i musze zjesc no i zjadłam dwa pąćzki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witajcie dziewczyny. Moge do WAs dołączyć. Zamierzam spróbować Dunkana od poniedziałku.
Po ciazy zostało mi jeszcze 15 kg a w lecie próbuje startować w drugą ciązę wiec musze zbić te nadprogramowe kilosy. Cwicze duzo ale mysle że bez diety to nic nie wskuram.
Dajcie mi jaies rady na poczatek na co zwrócic uwagę .

Witajcie dziewczyny. Moge do WAs dołączyć. Zamierzam spróbować Dunkana od poniedziałku.
Po ciazy zostało mi jeszcze 15 kg a w lecie próbuje startować w drugą ciązę wiec musze zbić te nadprogramowe kilosy. Cwicze duzo ale mysle że bez diety to nic nie wskuram.
Dajcie mi jaies rady na poczatek na co zwrócic uwagę .

Na to by nie chodzić głodną , bo wtedy w kilka sekund człowiek rzuca się na lodówkę i chwyta co popadnie.
Ogólnie nie ma granic w jedzeniu. Jesteś głodna jesz, ale tylko produkty dozwolone w I f.
Z pośród wymienionych produktów z I strony możesz do woli wcinać wszystko co białkowe, łączyć ze sobą, kombinować...

Witajcie .:-)
Nie odzywam się, bo w sumie jestem na IV f. , a tam nic ciekawego. :-p Wszyscy w koło pytają czy chora nie jestem , bo bardzo wychudłam. Tłumaczę, że macierzyństwo mi służy.:-p Dam im się przyzwyczaić do swojego "nowego" wyglądu, a potem zobaczy się.;-)
O i tak leci dzień za dniem...

Czytam o Waszych rezultatach i Gratuluję każdej z osobna ! :tak::-)

hej laski!!!
to i ja sie z wami witam i sie muszę pochwalić że ja wczoraj sie nie skusilam na ani jednego pączka:szok:nie powiem,ciezko było ale sie udało,nawet nie wiedziałam ze mam tak silną wole.:tak:
od wczoraj jestem na samych proteinach i mam nadzieje ze waga będzie leciec szybciej w dół.
teraz waże 57kg.

dzis zrobiłam sobie na obiad racuszki na słodko-palce lizać:-ppyszne były.

rena-witaj kochana,fajnie ze dołączyłaś do nas.w grupie razniej:tak:

nikoma-pewnie ze mozesz dołączyć:tak:witaj!!!

iwicik-kochana gdybym ja schudła 10kg to też bym sobie pozwoliła na takie grzeszki:tak:na bank Ci te dwa pączki nie zaszkodzą.

witam nowe mamy na dietce:tak:o my biedne wiecznie musimy sie odchudzac :-D:-D
no a ja w sobote poszłam na całość :-D:-D:-Drobilam w domu impreze wkoncu ostatki no i to były ostatki:-D:-Dposzalalam:-D:-D:-D:-D:-Ddo dzisiaj głowa mnie boli:-D:-D:-D
a na wage nie wchodze bo sie bym tylko zdenerwowała:tak::tak::tak::tak:

hej!!!
melduje sie ze ja dalej jestem na diecie.
ale nie mam pojęcia jak długo jeszcze wtrzymam bo strasznie a to strasznie brakuje mi słodyczy(ale takich ze sklepu)i teraz mam jakiś przestój z wagą bo stoje cały czas w miejscu i to powoli też mnie zaczyna wkurzać i nie mam mobilizacji do dalszej walki z kg.:zawstydzona/y::-(

hej!!!
melduje sie ze ja dalej jestem na diecie.
ale nie mam pojęcia jak długo jeszcze wtrzymam bo strasznie a to strasznie brakuje mi słodyczy(ale takich ze sklepu)i teraz mam jakiś przestój z wagą bo stoje cały czas w miejscu i to powoli też mnie zaczyna wkurzać i nie mam mobilizacji do dalszej walki z kg.:zawstydzona/y::-(

ja tez mam teraz zastój w wadze i chwile zwątpienia się zdarzają, ale musimy dać rade!!!! Ja walczę dalej:tak:

Laski co z wami do bojuuuuuuuu:-D:-D:-Dmaly zastój w wadze i co poddac sie chcecie :no:o nieeeee , ja po ostatkach niestety przecholowalam i wiecie co zważylam sie i mam prawie kg :no:do przodu:wściekła/y:ale co tam nie poddaje sie było minelo i lece dalej zgubie go w dwa dni :-D:-D:-Dwiec laski wysylam fluidy obyscie sie nie poddały :-D:-D

LIDKA ty chudzino moze juz nie masz z czego schud:-Dnąć:-D:-D ile ty ważysz???

Gossia a twoj suwaczek z kg jest aktualny?????????//

Laski co z wami do bojuuuuuuuu:-D:-D:-Dmaly zastój w wadze i co poddac sie chcecie :no:o nieeeee , ja po ostatkach niestety przecholowalam i wiecie co zważylam sie i mam prawie kg :no:do przodu:wściekła/y:ale co tam nie poddaje sie było minelo i lece dalej zgubie go w dwa dni :-D:-D:-Dwiec laski wysylam fluidy obyscie sie nie poddały :-D:-D

ja się nie poddaje:-D:-D
tak, niestety aktualny:-(

reklama

oj kochana mam z czego chudnąc(niestety)
a ważę 56kg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.