reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie,

my już po wekendzie u rodziców i teściów, nagrzeszyło się:zawstydzona/y:

Alusia - i jak tam?? ile jeszcze na uderzeniówce będziesz??

misiaula - co tam??:-):-)

patrycja - to kiedy zaczynasz?;-)

Iwcik
- już niedługo i 6 z przodu tez będzie:-) ładny masz rezultat jak do tej pory!

lidka_r - gratuluje 4 kg mniej i zdrówka!

reklama
Witam i ja :-):-)
Oczywiście w weekend grzeszki były, bo i cukierki czekoladowe i faworki :tak::tak:
ale waga stoi więc źle nie jest a od dzisiaj jeszcze na same P przechodzę to już całkiem źle nie jest, no i może wreszcie w tym tyg @ się doczekam :confused::confused: bo tabsy się skończyły :tak::tak::tak:
A co do Dukana to ja razem z nim chcę się nauczyć jedzenia pełnych posiłków bez podjadania, myślę że to pomoże mi na przyszłość uniknąć problemów związanych z przybieraniem na wadze :tak::tak:

Jestem

Chce dunkanowac dalej, dzieki temu blogowi Jasminy !!
No normalnie masaakra!!
Kupa dobrej roboty!!!

Tylko musze sie narazie uporac z kilkoma sprawami i chudne dalej:)
Pozdrawiam

hej laski

no jak tam wasza dietka bo ja moge pochwalic sie niestety nadal tylko 10 kg spadkiem niestety przez ostatnie dni przez chorobe nagrzeszyłam i waga sie zbuntowała mam jakis przestoj czy co .......wkurzajacy no ale trudno....goraczka katar kaszel moj i synka mnie dobijał no i grzeszyło sie z nerwów :(((((((((((( no ale jutro zaczynam proteinki wiec mam nadzieje ze waga ruszy znowu i przeprosi sie ze mna heeeeeeee:)))))))))))
a u was jak dziewczyny pochwalcie sie:))))))))

U mnie tez waga stoi, czym winie ciagle chorobska ostatnio.
Naszczescie lato idzie(tu w szkocji) wiec chyba przestane wreszcie chorowac hihi
No ale troszkę pogrzeszylam.
Ale obiecuje juz jestem na dobrej drodze:)

Cześć Dziewczyny
Przepraszam za chwilową nieobecność ale zmarł mi najukochańszy wujek no i 3 dni był w Jeleniej Górze m.in na pogrzebie.
Niestety z dukana musiałam zrezygnować ale od dzisiaj znowu zaczynam i teraz mam zamiar wytrwać bo kurcze spojrzeć na siebie nie moge w lustrze.

Gosiagro co tam u Ciebie? :)
Anaconda a jak u Ciebie ? ;)
Justyna a u Ciebie?

Iwcia , misialula zdrówka Wam życze :)

cześć dziewczyny,

no u mnie tez stoi:baffled::baffled: ale jak się człowiek w weekend objadał to teraz będę stać tydzień:shocked2::shocked2::dry::dry::baffled: dziś zaczynam proteinki może się ruszy!

czesc dziewczyny dostalam namiary od Iwcik i chcialabym sie do Was przylaczyc wprawdzie jeszcze nie jestem na diecie na razie robie przymiarki od 9 marca czyli dokladnie wtedy kiedy moja mala skonczy rok zaczynam Diukana jestem bojowo nastawiona i moj ambitny plan to -15 kg mysle ze mi sie uda i Wy mi troszke w tym pomozecie w grupie zawsze razniej...mam nadzieje ze bede mogla liczyc na Wasza pomoc i wsparcie:tak::tak::tak:

pozdrawiam;-);-)

No to ja też się odzywam, waga wynosi 56,8kg ale dzisiaj pofolgowałam na maksa zjadłam 2 pączki, tackę faworków i kilka ciastek kokosowych, do tego po 2 m-cach @ zawitała tak więc u mnie chyba będzie teraz miesięczny zastój :szok::szok::-D:-D

reklama
No to ja też się odzywam, waga wynosi 56,8kg ale dzisiaj pofolgowałam na maksa zjadłam 2 pączki, tackę faworków i kilka ciastek kokosowych, do tego po 2 m-cach @ zawitała tak więc u mnie chyba będzie teraz miesięczny zastój :szok::szok::-D:-D

ja też sobie dzisiaj na pączki pozwoliłam:-D:-D:zawstydzona/y:

czesc dziewczyny dostalam namiary od Iwcik i chcialabym sie do Was przylaczyc wprawdzie jeszcze nie jestem na diecie na razie robie przymiarki od 9 marca czyli dokladnie wtedy kiedy moja mala skonczy rok zaczynam Diukana jestem bojowo nastawiona i moj ambitny plan to -15 kg mysle ze mi sie uda i Wy mi troszke w tym pomozecie w grupie zawsze razniej...mam nadzieje ze bede mogla liczyc na Wasza pomoc i wsparcie:tak::tak::tak:

pozdrawiam;-);-)

witaj, pewnie w grupie raźniej! Trzymam kciuki za powodzenie! To planujesz schudnąć tyle co ja:-), ja już w połowie drogi;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.