reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie:-D:-D

a u mnie pokazała się szóstka z przodu na wadze <yupiiii><yupiiii>:-D:-D:cool::cool: kiedy ja osttanio sześć z przodu na wadze widziałam:sorry::sorry::eek::eek:
tylko niestety na weekend jedziemy do rodziców, więc pewnie jakiś grzeszek się przytrafi:zawstydzona/y:

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Gosiu to gratulacje :) a jaki masz wzrost ? :) Chyba dążymy do podobnych wymiarów ;D

A ja dzisiaj 70,6 ale nie sugeruje się poki co tym tak bardzo. Zobacze w poniedziałek. Wtedy też przechodze na drugą faze, bo I będe już miała 5 dni. Wystarczy czy jeszcze ją pociągnąć? Tylko że już mam dość tych serków, jogurtów i jajek heh :D:)
ale dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki z serem białym 0% do tego sos czosnkowy z czerwoną papryczką(przyprawa) było super ostre.
Dzisiaj na obiad zrobie sobie mintaja... Można tak wogóle? ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny mam jeszcze jeden problem a więc ... zaparcia ;/ straszneee ... Co mam zrobić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny :)

Gosiu to gratulacje :) a jaki masz wzrost ? :) Chyba dążymy do podobnych wymiarów ;D

A ja dzisiaj 70,6 ale nie sugeruje się poki co tym tak bardzo. Zobacze w poniedziałek. Wtedy też przechodze na drugą faze, bo I będe już miała 5 dni. Wystarczy czy jeszcze ją pociągnąć? Tylko że już mam dość tych serków, jogurtów i jajek heh :D:)
ale dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki z serem białym 0% do tego sos czosnkowy z czerwoną papryczką(przyprawa) było super ostre.
Dzisiaj na obiad zrobie sobie mintaja... Można tak wogóle? ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny mam jeszcze jeden problem a więc ... zaparcia ;/ straszneee ... Co mam zrobić?

ja mierzę 164 cm
czytałaś książkę?? ryby możesz jeść wszystkie, a jeżeli chodzi o te w puszce to tylko w wodzie, nie w oleju
A jesz otręby?? Jedz otręby i pij duuuużo wody. Pewnie to jest taka pierwsza reakcja na dietę, potem powinien się organizm przyzwyczaić;-):tak:

Czytałam książke, czytałam :)
Jem otręby... 3 łyżki dziennie.
Ta dieta chyba nie dla mnie. Jakieś zawahania mam ... ;/

Mam ochote zjeśc szynke tylko że nigdzie nie moge znaleść takiej light ;/ mam ochote na chleb, na banana ;(

Czytałam książke, czytałam :)
Jem otręby... 3 łyżki dziennie.
Ta dieta chyba nie dla mnie. Jakieś zawahania mam ... ;/

Mam ochote zjeśc szynke tylko że nigdzie nie moge znaleść takiej light ;/ mam ochote na chleb, na banana ;(

no niestety żadna dieta nie jest łatwa i wymaga często wielu wyrzeczeń;-), chlebek możesz dukanowy upiec, mi wcale chleba nie brakuje ani ziemniaków i tego podobnych rzeczy mi najbardziej brakuje słodyczy:-D:-D dobrze, że sa te dukanowe, bo inaczej to bym w ogóle nie wytrzymała

Anakonda cóż za radość. :szok: Jaka tęsknota.:szok: Też się cieszę.:-p

To prawda, do wszystkiego idzie się przyzwyczaić.:tak:
Ja też nie zauważam braku białego pieczywa ( zastępuję go plackami Dukana :-p) czy ziemniaków.:no: No, ale słodycze... to chyba słabość każdej z nas.:sorry:

Ostatnio mam szał naleśnikowy . Patrzcie ile rzeczy można z nich wyczarować. :-D:-D;-) Od nadziewanych serem białym na słodko , po zapiekanki.;-) Jasmina na dukanie.blog

Justa dziękuje za stronke do Twojego bloga :)
Zaraz będe coś z niej czarować :D

Gosiagro słodycze to bardzo ciężki dla mnie temat :D ratuje się tym ptasim mleczkiem ;)

Od rana mam dobry humor bo waga mi pokazała 6 z przodu :D :-D Gosiagro teraz idziemy łeb w łeb ;D wzajemnie się możemy motywować :D

Hej dziewczyny...chyba zaczne z Wami tego Dukana..bo jak czytam ze jecie i chudniecie to mnie szlak trafia ze ja sie ograniczam i ciagle glodna i i tak praktycznie marne rezultaty...wiec sprobuje pociagnac z dwa miesiace i zobacze jak na mnie to dziala :)

Alusia ja tez bede szczesliwa kiedy mi 6 z przodu wyskoczy :-D:-Dgratuluje

a u mnie wkoncu 10kg mniej wyskoczyło z 81kg zrobiło sie 71:-):-):-) no i teraz P+W wiec znowu waga sie zatrzyma:eek: no ale mam nadzieje ze najpuzniej za 2 tygodnie bede miec 6 z przodu napewno sie pochwale jak taki dzien nastanie:-D:-D:-D
superrrrrrr ale sie ciesze oby jeszcze kilka kg spadlo i bedzie bogatoooo:-D:-D:-D:-D tylko coraz trudniej z ta dieta wytrzyac no ale zobaczymy jak to dalej bedzie szlo:tak::tak::tak:oby tylko nie przytyc:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc laseczki!!!
witam sie i ja po przerwie.
ja od srody byłam chora i nie mialam sily na nic(dopadła mnie angina ropna)ale teraz juz jest dobrze i postaram sie być na bieżąco.
z racji tego że maiłam angine to od srody do piątku prawie nic nie jadłam bo mnie tak gardlo bolało,cieżko mi było pić a co dopiero coś jesc.ale cały czas jestem na diecie od wczoraj PW.no i musze sie wam pochwalić że jestem -4kg lżejsza.oby tak dalej!!!!!!!!

wczoraj miałam lekki kryzys na słodkie ale zrobłam sobie budyn dukana i zaspokoiłam moją chęc na coś słodkiego.

aha i gratuluje wszystkim mamusią zrzuconych kg.oby nam tak dalej szło:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.