reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie:-D:-D

a u mnie pokazała się szóstka z przodu na wadze <yupiiii><yupiiii>:-D:-D:cool::cool: kiedy ja osttanio sześć z przodu na wadze widziałam:sorry::sorry::eek::eek:
tylko niestety na weekend jedziemy do rodziców, więc pewnie jakiś grzeszek się przytrafi:zawstydzona/y:

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Gosiu to gratulacje :) a jaki masz wzrost ? :) Chyba dążymy do podobnych wymiarów ;D

A ja dzisiaj 70,6 ale nie sugeruje się poki co tym tak bardzo. Zobacze w poniedziałek. Wtedy też przechodze na drugą faze, bo I będe już miała 5 dni. Wystarczy czy jeszcze ją pociągnąć? Tylko że już mam dość tych serków, jogurtów i jajek heh :D:)
ale dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki z serem białym 0% do tego sos czosnkowy z czerwoną papryczką(przyprawa) było super ostre.
Dzisiaj na obiad zrobie sobie mintaja... Można tak wogóle? ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny mam jeszcze jeden problem a więc ... zaparcia ;/ straszneee ... Co mam zrobić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny :)

Gosiu to gratulacje :) a jaki masz wzrost ? :) Chyba dążymy do podobnych wymiarów ;D

A ja dzisiaj 70,6 ale nie sugeruje się poki co tym tak bardzo. Zobacze w poniedziałek. Wtedy też przechodze na drugą faze, bo I będe już miała 5 dni. Wystarczy czy jeszcze ją pociągnąć? Tylko że już mam dość tych serków, jogurtów i jajek heh :D:)
ale dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki z serem białym 0% do tego sos czosnkowy z czerwoną papryczką(przyprawa) było super ostre.
Dzisiaj na obiad zrobie sobie mintaja... Można tak wogóle? ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny mam jeszcze jeden problem a więc ... zaparcia ;/ straszneee ... Co mam zrobić?

ja mierzę 164 cm
czytałaś książkę?? ryby możesz jeść wszystkie, a jeżeli chodzi o te w puszce to tylko w wodzie, nie w oleju
A jesz otręby?? Jedz otręby i pij duuuużo wody. Pewnie to jest taka pierwsza reakcja na dietę, potem powinien się organizm przyzwyczaić;-):tak:

Czytałam książke, czytałam :)
Jem otręby... 3 łyżki dziennie.
Ta dieta chyba nie dla mnie. Jakieś zawahania mam ... ;/

Mam ochote zjeśc szynke tylko że nigdzie nie moge znaleść takiej light ;/ mam ochote na chleb, na banana ;(

Czytałam książke, czytałam :)
Jem otręby... 3 łyżki dziennie.
Ta dieta chyba nie dla mnie. Jakieś zawahania mam ... ;/

Mam ochote zjeśc szynke tylko że nigdzie nie moge znaleść takiej light ;/ mam ochote na chleb, na banana ;(

no niestety żadna dieta nie jest łatwa i wymaga często wielu wyrzeczeń;-), chlebek możesz dukanowy upiec, mi wcale chleba nie brakuje ani ziemniaków i tego podobnych rzeczy mi najbardziej brakuje słodyczy:-D:-D dobrze, że sa te dukanowe, bo inaczej to bym w ogóle nie wytrzymała

Anakonda cóż za radość. :szok: Jaka tęsknota.:szok: Też się cieszę.:-p

To prawda, do wszystkiego idzie się przyzwyczaić.:tak:
Ja też nie zauważam braku białego pieczywa ( zastępuję go plackami Dukana :-p) czy ziemniaków.:no: No, ale słodycze... to chyba słabość każdej z nas.:sorry:

Ostatnio mam szał naleśnikowy . Patrzcie ile rzeczy można z nich wyczarować. :-D:-D;-) Od nadziewanych serem białym na słodko , po zapiekanki.;-) Jasmina na dukanie.blog

Justa dziękuje za stronke do Twojego bloga :)
Zaraz będe coś z niej czarować :D

Gosiagro słodycze to bardzo ciężki dla mnie temat :D ratuje się tym ptasim mleczkiem ;)

Od rana mam dobry humor bo waga mi pokazała 6 z przodu :D :-D Gosiagro teraz idziemy łeb w łeb ;D wzajemnie się możemy motywować :D

Hej dziewczyny...chyba zaczne z Wami tego Dukana..bo jak czytam ze jecie i chudniecie to mnie szlak trafia ze ja sie ograniczam i ciagle glodna i i tak praktycznie marne rezultaty...wiec sprobuje pociagnac z dwa miesiace i zobacze jak na mnie to dziala :)

Alusia ja tez bede szczesliwa kiedy mi 6 z przodu wyskoczy :-D:-Dgratuluje

a u mnie wkoncu 10kg mniej wyskoczyło z 81kg zrobiło sie 71:-):-):-) no i teraz P+W wiec znowu waga sie zatrzyma:eek: no ale mam nadzieje ze najpuzniej za 2 tygodnie bede miec 6 z przodu napewno sie pochwale jak taki dzien nastanie:-D:-D:-D
superrrrrrr ale sie ciesze oby jeszcze kilka kg spadlo i bedzie bogatoooo:-D:-D:-D:-D tylko coraz trudniej z ta dieta wytrzyac no ale zobaczymy jak to dalej bedzie szlo:tak::tak::tak:oby tylko nie przytyc:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc laseczki!!!
witam sie i ja po przerwie.
ja od srody byłam chora i nie mialam sily na nic(dopadła mnie angina ropna)ale teraz juz jest dobrze i postaram sie być na bieżąco.
z racji tego że maiłam angine to od srody do piątku prawie nic nie jadłam bo mnie tak gardlo bolało,cieżko mi było pić a co dopiero coś jesc.ale cały czas jestem na diecie od wczoraj PW.no i musze sie wam pochwalić że jestem -4kg lżejsza.oby tak dalej!!!!!!!!

wczoraj miałam lekki kryzys na słodkie ale zrobłam sobie budyn dukana i zaspokoiłam moją chęc na coś słodkiego.

aha i gratuluje wszystkim mamusią zrzuconych kg.oby nam tak dalej szło:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.