reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje za pomoc :)) zaraz bede rpobić naleśniki dla rodzinki to sobie zrobie pierś :D mmmm :D już mam straszną ochote :D:))

reklama
Cześć !!
l
Ja jestem na dunkanie 3 miesiace, i 10 kilo mniej:-):-):-)
Wiec warto dziewczyny!!!

Co prawda do celu mam jeszcze 8kg, ale juz ciezko jest sie zywic tak 3 miesiace, chce mi sie tego czy tamtego ,ale kilogramy w gore nie ida.
musze wlasnie zaczac troche cwiczyc bo zamiast brzucha mam flaczka!!:zawstydzona/y:

Wytrwałosści zyczę!!

hej laski

u mnie mimo grzeszków sobotnich to waga leci nadal w dół:-)
witam nowe panie które dołaczyły do nas odchudzajacych sie:-):-)
POlecam ptasie mleczko dukanowskie jako słodycze ratuja zycie :tak::tak::tak:
Misialula 3 miechy i tylko 10kg:eek: grzeszyłas duzo czy jak ??????/pytam bo ja jestem na dukanie prawie 1.5 miesiaca i mam prawie 9kg mniej :tak: na i do doskonalosci brakuje mi jeszcze zgubic 8kg:tak:

Czesc dziewczyny :)
No ja mam dzisiaj drugi dzień :) i na wadze wyskoczyło mi 1,5 kg mniej. Czy to jest możliwe?
A ptasie mleczko sobie zrobiłam wczoraj :D mąż stwierdziłł że mdłe ... może troszke ale mi ssmakuje ;D

Alusia możliwe :tak::tak:, pisałam ci że właśnie na pierwszej fazie najwięcej spadasz i to strasznie motywuje :tak::tak::tak:
A ja dzisiaj na śniadanie naleśniczki z serem będę robiła bo już od wczoraj za mną chodzą :tak::tak: no i dzisiaj pierwszy dzień P+W czyli waga będzie stała :crazy::crazy:
A ciekawe co tam u naszej siostry przełożonej Justynki :confused2::confused2:;-);-)

hej laski
Misialula 3 miechy i tylko 10kg:eek: grzeszyłas duzo czy jak ??????/pytam bo ja jestem na dukanie prawie 1.5 miesiaca i mam prawie 9kg mniej :tak: na i do doskonalosci brakuje mi jeszcze zgubic 8kg:tak:

to chyba konsekwentnie trzymasz się diety;-) brawo:tak: ja jestem niecałe 2 m-ce na Dukanie i mam tylko ponad 7 kg mniej, no ale u mnie luty to same grzechy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny :)
No ja mam dzisiaj drugi dzień :) i na wadze wyskoczyło mi 1,5 kg mniej. Czy to jest możliwe?

możliwe, w pierwszej fazie waga leci jak szalona:-), najpierw pozbywasz się wody

Gasiako no wsumie to ja konsekwentna chociaz zdazyło mi sie raz zjadłam jednego placka ziemniaczanego no i ostatnia sobota bylam w kinie i zjadłam popkorn :-D:-D no ale trudno waga skoczyła troszeczke w góre ale zaraz po dwóch dniach wqrociła na własciwy tor:-D:-D
Kurcze narobilyscie smaka na nalesniki wwiec chyba i ja dziisaj zrobie heeeeeee

Jestem, jestem... żyję.

Brak internetu, ferie oraz choróbsko sprawiło , że 2 tygodnie zleciało niczym z bicza strzelił.

Mimo ,iż dietowałam naprzemiennie z ucztami , na wyświetlaczu wagi 58 kg.

Z nabraniem sił po chorobie i nowym łączem do internetu znowu witam się z wami ,pełna nowych pomysłów, motywacji, chęci do dalszej walki.

Od rana stoję w kuchni. Uwielbiam to! Jutro wkleję nowe, sprawdzone przepisy. A tymczasem witam nowo przybyłe mamuśki i wszystkie was pozdrawiam .

Justa :) witaj.

Mam pytanko dziewczyny.
Wczoraj weszłam na wage i pokazała 72 dzisiaj rano 70,5 a teraz 72,6 !! No przecież jem zgodnie z dietą ;(( ;(( w takich momentach nie chce mi się odchudzać i mam ochote na ciastko z czekoladą :(

reklama
justa - welcome back:-):-)

Justa :) witaj.

Mam pytanko dziewczyny.
Wczoraj weszłam na wage i pokazała 72 dzisiaj rano 70,5 a teraz 72,6 !! No przecież jem zgodnie z dietą ;(( ;(( w takich momentach nie chce mi się odchudzać i mam ochote na ciastko z czekoladą :(

Alusia nie powinnaś się tak często ważyć, przecież waga waha się nawet w ciągu dnia, pewnie wypiłaś dzisiaj dużo wody i stąd ta wyższa waga;-) spokojnie;-) porzuć myśli o ciasteczku:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.