reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje za pomoc :)) zaraz bede rpobić naleśniki dla rodzinki to sobie zrobie pierś :D mmmm :D już mam straszną ochote :D:))

reklama
Cześć !!
l
Ja jestem na dunkanie 3 miesiace, i 10 kilo mniej:-):-):-)
Wiec warto dziewczyny!!!

Co prawda do celu mam jeszcze 8kg, ale juz ciezko jest sie zywic tak 3 miesiace, chce mi sie tego czy tamtego ,ale kilogramy w gore nie ida.
musze wlasnie zaczac troche cwiczyc bo zamiast brzucha mam flaczka!!:zawstydzona/y:

Wytrwałosści zyczę!!

hej laski

u mnie mimo grzeszków sobotnich to waga leci nadal w dół:-)
witam nowe panie które dołaczyły do nas odchudzajacych sie:-):-)
POlecam ptasie mleczko dukanowskie jako słodycze ratuja zycie :tak::tak::tak:
Misialula 3 miechy i tylko 10kg:eek: grzeszyłas duzo czy jak ??????/pytam bo ja jestem na dukanie prawie 1.5 miesiaca i mam prawie 9kg mniej :tak: na i do doskonalosci brakuje mi jeszcze zgubic 8kg:tak:

Czesc dziewczyny :)
No ja mam dzisiaj drugi dzień :) i na wadze wyskoczyło mi 1,5 kg mniej. Czy to jest możliwe?
A ptasie mleczko sobie zrobiłam wczoraj :D mąż stwierdziłł że mdłe ... może troszke ale mi ssmakuje ;D

Alusia możliwe :tak::tak:, pisałam ci że właśnie na pierwszej fazie najwięcej spadasz i to strasznie motywuje :tak::tak::tak:
A ja dzisiaj na śniadanie naleśniczki z serem będę robiła bo już od wczoraj za mną chodzą :tak::tak: no i dzisiaj pierwszy dzień P+W czyli waga będzie stała :crazy::crazy:
A ciekawe co tam u naszej siostry przełożonej Justynki :confused2::confused2:;-);-)

hej laski
Misialula 3 miechy i tylko 10kg:eek: grzeszyłas duzo czy jak ??????/pytam bo ja jestem na dukanie prawie 1.5 miesiaca i mam prawie 9kg mniej :tak: na i do doskonalosci brakuje mi jeszcze zgubic 8kg:tak:

to chyba konsekwentnie trzymasz się diety;-) brawo:tak: ja jestem niecałe 2 m-ce na Dukanie i mam tylko ponad 7 kg mniej, no ale u mnie luty to same grzechy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny :)
No ja mam dzisiaj drugi dzień :) i na wadze wyskoczyło mi 1,5 kg mniej. Czy to jest możliwe?

możliwe, w pierwszej fazie waga leci jak szalona:-), najpierw pozbywasz się wody

Gasiako no wsumie to ja konsekwentna chociaz zdazyło mi sie raz zjadłam jednego placka ziemniaczanego no i ostatnia sobota bylam w kinie i zjadłam popkorn :-D:-D no ale trudno waga skoczyła troszeczke w góre ale zaraz po dwóch dniach wqrociła na własciwy tor:-D:-D
Kurcze narobilyscie smaka na nalesniki wwiec chyba i ja dziisaj zrobie heeeeeee

Jestem, jestem... żyję.

Brak internetu, ferie oraz choróbsko sprawiło , że 2 tygodnie zleciało niczym z bicza strzelił.

Mimo ,iż dietowałam naprzemiennie z ucztami , na wyświetlaczu wagi 58 kg.

Z nabraniem sił po chorobie i nowym łączem do internetu znowu witam się z wami ,pełna nowych pomysłów, motywacji, chęci do dalszej walki.

Od rana stoję w kuchni. Uwielbiam to! Jutro wkleję nowe, sprawdzone przepisy. A tymczasem witam nowo przybyłe mamuśki i wszystkie was pozdrawiam .

Justa :) witaj.

Mam pytanko dziewczyny.
Wczoraj weszłam na wage i pokazała 72 dzisiaj rano 70,5 a teraz 72,6 !! No przecież jem zgodnie z dietą ;(( ;(( w takich momentach nie chce mi się odchudzać i mam ochote na ciastko z czekoladą :(

reklama
justa - welcome back:-):-)

Justa :) witaj.

Mam pytanko dziewczyny.
Wczoraj weszłam na wage i pokazała 72 dzisiaj rano 70,5 a teraz 72,6 !! No przecież jem zgodnie z dietą ;(( ;(( w takich momentach nie chce mi się odchudzać i mam ochote na ciastko z czekoladą :(

Alusia nie powinnaś się tak często ważyć, przecież waga waha się nawet w ciągu dnia, pewnie wypiłaś dzisiaj dużo wody i stąd ta wyższa waga;-) spokojnie;-) porzuć myśli o ciasteczku:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.