reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny
Czy ja moge do Was dołączyć?
Od jutra zaczynam diete Dukana, dzisiaj sobie kupie książke i będe się stosować :D
Wg. testu wychodzi że na pierwsze fazie mam być 2 dni a na drugiej 89 ... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedyny jaki mam problem to jest moje uzależnienie od kawy z cukrem i mlekiem i słodyczy. Ciekawe jak ja przeżyje ;(

cześć Alusia:-D:-D:-D chyba skądś się znamy:-D:-D;-);-);-)

mi z testu też wyszło tylko 2 dni uderzeniowej fazy, ale ja zrobiłam sobie 5 dni w czasie których schudłam 2,3 kg:-)

To ja się pochwalę że mimo moich grzeszków weekendowych waga pokazała dzisiaj 57kg :tak::tak::tak: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/B]

super:-):-) chciałabym mieć taka wagę (pomarzyć można;-))

reklama
No jak patrzę na twój suwaczek z wagą to ja bym pierwszą fazę pociagnęła 5-7dni najkrócej a możesz na niej schudnąć 4kg spokojnie jeśli tyle ją pociągniesz oczywiście bo po 2 dniach to 1-2kg maksimum :tak::tak: a na pierwszej fazie możesz bardzo sobie słodkościami dogadzać tylko oczywiście z produktów dozwolonych :tak::tak::tak:

Gosiagro znamy się :) znamy :) widziałam właśnie że się odchudzasz i szukałam jakiegoś wątku motywującego i znalazłam ten i Ciebie ;))

Anaconda dzięki za podpowiedz. Tak więc od jutra przechodze na diete na 7 dni i zobaczymy :) a Ty kręcisz dalej hula - hop ? Daje jakieś efekty? Bo ja nie moge już patrzeć na swój obwisły brzuch i ogromne boczki.

Gosiagro znamy się :) znamy :) widziałam właśnie że się odchudzasz i szukałam jakiegoś wątku motywującego i znalazłam ten i Ciebie ;))

Anaconda dzięki za podpowiedz. Tak więc od jutra przechodze na diete na 7 dni i zobaczymy :) a Ty kręcisz dalej hula - hop ? Daje jakieś efekty? Bo ja nie moge już patrzeć na swój obwisły brzuch i ogromne boczki.

:-):-):-):-) to trzymam kciuki!!!

A co tam u Ciebie nie piszesz nic na czerwcówkach:-( jak dzieciaczki??

Alusia kręcę dalej hula hop i na boczki działa cuda ale brzuch niestety jaki był taki jest więc teraz dodałam brzuszki i nożyce ale widzę że kondycja u mnie równa zero i jak na razie na dużo pozwolić sobie nie mogę :-D:-D

Gosiagro nie moge się jakoś wdrążyć w Czerwiec ;) Wy strasznie dużo piszecie ... A pewnie teraz już żadna mnie nie pamięta więc zostane niezauważona :D a dzieciaczki zdrowe. Jasio już duży facet a Olek dzwiga się na kolana przy meblach a potem staje ale na paluszkach ;/

Anaconda no ja też kręce tym hula hop z wypustkami since mam straszne do tego a6w i 8 minut legs ;) zobaczymy :) mam cel zrzucić to wszystko do 8 czerwca. Bo wtedy mam roczek i musze wyglądać olśniewająco ;D

Alusia boczki po kręceniu stracisz a siniaki też z czasem będą się coraz rzadziej pokazywać, u mnie już wcale nie ma i mogę ci poradzić żebyś w pasie poporodowym na początku kręciła, wtedy tak nie boli :tak::tak::tak:

Gosiagro nie moge się jakoś wdrążyć w Czerwiec ;) Wy strasznie dużo piszecie ... A pewnie teraz już żadna mnie nie pamięta więc zostane niezauważona :D a dzieciaczki zdrowe. Jasio już duży facet a Olek dzwiga się na kolana przy meblach a potem staje ale na paluszkach ;/

Anaconda no ja też kręce tym hula hop z wypustkami since mam straszne do tego a6w i 8 minut legs ;) zobaczymy :) mam cel zrzucić to wszystko do 8 czerwca. Bo wtedy mam roczek i musze wyglądać olśniewająco ;D

ee tam, pisz śmiało, je chętnie poczytam co tam u was:tak:
ja jeszcze przed Dukanem ćwiczyłam A6W, ale dotrwałam do 27 dnia chyba, ale pamiętam ze brzuszek już ładniej wyglądał trzeba by było zabrać się znowu ale tak się nie chce:-D:-D

Anaconda ja mam wysoki próg ból więc mnie nie boli tylko teraz mój brzuch wygląda okropnie z tymi siniakami i jeszcze jak mi mówisz ze to na brzuch nic nie dajeee... eh :((

Gosiagro tylko ze ja slyszalam że ten a6w dziala nma górna częśc brzuch a ja mam taką oponke ale na dole ;/

reklama
No właśnie Alusia kręcenie na brzuch zbytnio nie wpływa, ja też mam wystający brzuch ale na dole pod pępkiem i ostatnio wyczytałam ze na te partie brzucha to najlepsze zwykłe brzuszki, nożyce i podnoszenia nóg :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.