reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny
Czy ja moge do Was dołączyć?
Od jutra zaczynam diete Dukana, dzisiaj sobie kupie książke i będe się stosować :D
Wg. testu wychodzi że na pierwsze fazie mam być 2 dni a na drugiej 89 ... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedyny jaki mam problem to jest moje uzależnienie od kawy z cukrem i mlekiem i słodyczy. Ciekawe jak ja przeżyje ;(

cześć Alusia:-D:-D:-D chyba skądś się znamy:-D:-D;-);-);-)

mi z testu też wyszło tylko 2 dni uderzeniowej fazy, ale ja zrobiłam sobie 5 dni w czasie których schudłam 2,3 kg:-)

To ja się pochwalę że mimo moich grzeszków weekendowych waga pokazała dzisiaj 57kg :tak::tak::tak: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/B]

super:-):-) chciałabym mieć taka wagę (pomarzyć można;-))

reklama
No jak patrzę na twój suwaczek z wagą to ja bym pierwszą fazę pociagnęła 5-7dni najkrócej a możesz na niej schudnąć 4kg spokojnie jeśli tyle ją pociągniesz oczywiście bo po 2 dniach to 1-2kg maksimum :tak::tak: a na pierwszej fazie możesz bardzo sobie słodkościami dogadzać tylko oczywiście z produktów dozwolonych :tak::tak::tak:

Gosiagro znamy się :) znamy :) widziałam właśnie że się odchudzasz i szukałam jakiegoś wątku motywującego i znalazłam ten i Ciebie ;))

Anaconda dzięki za podpowiedz. Tak więc od jutra przechodze na diete na 7 dni i zobaczymy :) a Ty kręcisz dalej hula - hop ? Daje jakieś efekty? Bo ja nie moge już patrzeć na swój obwisły brzuch i ogromne boczki.

Gosiagro znamy się :) znamy :) widziałam właśnie że się odchudzasz i szukałam jakiegoś wątku motywującego i znalazłam ten i Ciebie ;))

Anaconda dzięki za podpowiedz. Tak więc od jutra przechodze na diete na 7 dni i zobaczymy :) a Ty kręcisz dalej hula - hop ? Daje jakieś efekty? Bo ja nie moge już patrzeć na swój obwisły brzuch i ogromne boczki.

:-):-):-):-) to trzymam kciuki!!!

A co tam u Ciebie nie piszesz nic na czerwcówkach:-( jak dzieciaczki??

Alusia kręcę dalej hula hop i na boczki działa cuda ale brzuch niestety jaki był taki jest więc teraz dodałam brzuszki i nożyce ale widzę że kondycja u mnie równa zero i jak na razie na dużo pozwolić sobie nie mogę :-D:-D

Gosiagro nie moge się jakoś wdrążyć w Czerwiec ;) Wy strasznie dużo piszecie ... A pewnie teraz już żadna mnie nie pamięta więc zostane niezauważona :D a dzieciaczki zdrowe. Jasio już duży facet a Olek dzwiga się na kolana przy meblach a potem staje ale na paluszkach ;/

Anaconda no ja też kręce tym hula hop z wypustkami since mam straszne do tego a6w i 8 minut legs ;) zobaczymy :) mam cel zrzucić to wszystko do 8 czerwca. Bo wtedy mam roczek i musze wyglądać olśniewająco ;D

Alusia boczki po kręceniu stracisz a siniaki też z czasem będą się coraz rzadziej pokazywać, u mnie już wcale nie ma i mogę ci poradzić żebyś w pasie poporodowym na początku kręciła, wtedy tak nie boli :tak::tak::tak:

Gosiagro nie moge się jakoś wdrążyć w Czerwiec ;) Wy strasznie dużo piszecie ... A pewnie teraz już żadna mnie nie pamięta więc zostane niezauważona :D a dzieciaczki zdrowe. Jasio już duży facet a Olek dzwiga się na kolana przy meblach a potem staje ale na paluszkach ;/

Anaconda no ja też kręce tym hula hop z wypustkami since mam straszne do tego a6w i 8 minut legs ;) zobaczymy :) mam cel zrzucić to wszystko do 8 czerwca. Bo wtedy mam roczek i musze wyglądać olśniewająco ;D

ee tam, pisz śmiało, je chętnie poczytam co tam u was:tak:
ja jeszcze przed Dukanem ćwiczyłam A6W, ale dotrwałam do 27 dnia chyba, ale pamiętam ze brzuszek już ładniej wyglądał trzeba by było zabrać się znowu ale tak się nie chce:-D:-D

Anaconda ja mam wysoki próg ból więc mnie nie boli tylko teraz mój brzuch wygląda okropnie z tymi siniakami i jeszcze jak mi mówisz ze to na brzuch nic nie dajeee... eh :((

Gosiagro tylko ze ja slyszalam że ten a6w dziala nma górna częśc brzuch a ja mam taką oponke ale na dole ;/

reklama
No właśnie Alusia kręcenie na brzuch zbytnio nie wpływa, ja też mam wystający brzuch ale na dole pod pępkiem i ostatnio wyczytałam ze na te partie brzucha to najlepsze zwykłe brzuszki, nożyce i podnoszenia nóg :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.