reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba mamy ten sam problem :) to chyba zaczne robić zwykłe brzuszki do tego :D heh :p za chwile braknie mi czasu na te wszystkie ćwiczenia :D
Na nogi, na gorną partie brzucha, na dolną partie brzucha i na boczki :D ale mam nadzieje że dieta mi pomoże zrzucić tego troszke :D

reklama
witajcie mamusie!

u mnie dzis drugi dzien na diecie,jak na razie jest spoko;-)
na sniadanie miałam owsianke,na obiad udko z piekarnika(oczywiście bez skórki)a na kolację zjem jajecznicę z szynką:-p

ja sie dzis nie mogę ruszyć po wczorajszych ćwiczeniach mam straszne zakwasy:shocked2:brzuch mnie tak boli że nie mogę sie smiać ani zakaszlec.
chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:eek:

alusia-witaj i powodzenia na diecie życzę:tak:

anaconda-matko jak ja bym chciała tyle ważyc co ty:tak:
ak ty to zrobiłaś??????
taka chudziutka jesteś i jeszce masz dietę.

Lidka no gruba nie jestem ale mi osobiście jeszcze te 3 nadprogramowe kg przeszkadzają :tak::tak:

Co tu taka cisza od rana?
Ja od dzisiaj jestem na dukanie ;D masakra. Zjadłam już makrele, 3 jajka i pije kefir 0% o smaku żurawiny ;D
A i jeszcze wypiłam już chyba z litr wody :D :D

Aż się boje jak dalej bedzie to wyglądać bo szczerze to mam dośc makreli heh ... ale musze coś jesc bo głodna jestem :D
Na obiad zrobie sobie pierś z kurczaka :D :)

A u Was jak tam ? :)

Ja zjadłam dziś sałatkę z tuńczyka a teraz pije shake waniliowego oczywiście dietetycznego:-D

A u mnie na śniadanie bułeczka dukanowska z drobiową wędlinką i jogurcik, a na obiad szykuję udko z kurczaka w ziołach :tak::tak: a co do makreli to ja też mam już jej dosyć i na razie dałam sobie z nią spokój :crazy::crazy:

Anaconda daj przepis na to udko :D;)
Ja mam dzisiaj pierś z kurczaka i nie wiem co mam z nią zrobić :))

A bułeczki... właśnie też mnie kuszą i to bardzo ale musze otręby wreszcie kupić ;)

Alusia otręby musisz koniecznie zakupić i zacząć jeść bo będziesz miała inaczej problemy z wypróżnianiem się :tak::tak:
Ja pierś kurczaka bardzo lubię pieczoną w folii aluminiowej posypaną ziołami i przyprawami, wtedy taka sucha nie jest, polecam :tak::tak::tak: a udko nic wielkiego, najpierw ugotowałam potem natarłam ziołami typu oregano, bazylia, majeranek i wsadziłam do piekarnika :-D:-D:-D

A ile piec tą pierś z kurczaka? Zrobie sobie dzisiaj w takim razie :) a rozbić ja tak jak na kotlety? ;))

A jeszcze powiedzcie mi dziewczyny ... musze zjeść coś słodkiego ;)) macie przepis na coś dobrego ? :D

reklama
Alusia ja nie rozbijam a piekę jakieś 40min w zależności czy to duża czy mała pierś
A chęć na coś słodkiego - polecam ptasie mleczko albo batoniki musli (tylko do nich musisz mieć otręby), wpisz sobie w google oczywiście z dopiskiem wg dukana to ci wyskoczą :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.