- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i moja dieta ucierpiala bo zjadłam popcorn w kinie i w domu wypoilam lampke wina no ale za taki wieczór spedzony z mezem to nie załuje bo po kinie bylismy na dyskotece :-):-):-):-)wiec zobaczymy co jutro pokaze mi waga pewnie bedzie kara za grzeszki
czesc dziewczynki!!!
i ja postanowiłam dołączyć do was i zaczełam dzisiaj diete dukana.
ja już na tej diecie byłam 2x ma nadzieje ze tym razem wytrwam dłużej i że będe ważyc tyle ile chcę.
witaj:-):-) i powodzenia tym razem a powiedz co poprzednimi razami poszło nie tak?? monotonia?? czy siła pokus?
witaj:-):-) i powodzenia tym razem a powiedz co poprzednimi razami poszło nie tak?? monotonia?? czy siła pokus?
wiesz co....???chyba jedno i drugie.
ja należę do tych osób co nie na widza spędzać czasu w kuchni i kombinować z jedzeniem(a w tej diecie trzeba wymyslać różne posiłki)a druga sprawa to taka że ja kocham słodycze i moja silna wola nie wytrwała długo.
mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej i schudnę .
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczyny-wieki mnie nei było. Waga sobie spada, spadła już na 48,5 więc jest bosko, bo chciałam do 48dobć. Wygladam fajniusio-przynajmniej sobei się podobam, hehe. Bo mężowy chyba mniej zadowolony. No i grzesze sobie czasem, kilka czekoladek z bomboniery nie zepsuło mi wagi, ale kochane-nie ważę się codziennie tylko raz w tygodniu.
A tu, nie iwmem czy znacie - przepis na przepyszny-najpyszniejszy jaki dotąd piekłam chlebek na Dukana.
1 paczka otrąb owsianych
1 mały jogurt nat 0%
1 łyżeczka soli
1 słodzik
0,5 opakowania drożdży
3 żółtka
0,5 szkl skrobi kukurydzianej
( sezam, mak od III Fazy )
Otręby w jogurt, wymieszać na 10 min do lodówki
Drożdże rozpuścić w niespełna szkalnce wody ciepłej, wsypać skrobię, odstawić w ciepłe miejsce.
Do otrębów dodac żółtka, sól, słodzik, sezam, drożdże z mąą. Wymieszać, wlac do formy ( podłużna, nie za duża) , odstawić w ciepłe miejsce ( ja wkłądam do piekarnika na 30 minut na 30* )
Piec 10 min w 230*
10 min w 200*
35 min w 180*
otworzyć jak szeroko piekarnik , posmarowac wierzch białkiem, posypać skromnie makiem.
Smacznego!
A tu, nie iwmem czy znacie - przepis na przepyszny-najpyszniejszy jaki dotąd piekłam chlebek na Dukana.
1 paczka otrąb owsianych
1 mały jogurt nat 0%
1 łyżeczka soli
1 słodzik
0,5 opakowania drożdży
3 żółtka
0,5 szkl skrobi kukurydzianej
( sezam, mak od III Fazy )
Otręby w jogurt, wymieszać na 10 min do lodówki
Drożdże rozpuścić w niespełna szkalnce wody ciepłej, wsypać skrobię, odstawić w ciepłe miejsce.
Do otrębów dodac żółtka, sól, słodzik, sezam, drożdże z mąą. Wymieszać, wlac do formy ( podłużna, nie za duża) , odstawić w ciepłe miejsce ( ja wkłądam do piekarnika na 30 minut na 30* )
Piec 10 min w 230*
10 min w 200*
35 min w 180*
otworzyć jak szeroko piekarnik , posmarowac wierzch białkiem, posypać skromnie makiem.
Smacznego!
a druga sprawa to taka że ja kocham słodycze i moja silna wola nie wytrwała długo.
mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej i schudnę .
ja tez je uwielbiam i jak w pierwszym miesiącu szło świetnie to teraz grzech za grzechem
Hej dziewczyny-wieki mnie nei było. Waga sobie spada, spadła już na 48,5 więc jest bosko, bo chciałam do 48dobć. Wygladam fajniusio-przynajmniej sobei się podobam, hehe. Bo mężowy chyba mniej zadowolony. No i grzesze sobie czasem, kilka czekoladek z bomboniery nie zepsuło mi wagi, ale kochane-nie ważę się codziennie tylko raz w tygodniu.
woow, super, to teraz będziesz przechodzić na stabilizacje?
A
Alusia8989
Gość
Cześć Dziewczyny
Czy ja moge do Was dołączyć?
Od jutra zaczynam diete Dukana, dzisiaj sobie kupie książke i będe się stosować
Wg. testu wychodzi że na pierwsze fazie mam być 2 dni a na drugiej 89 ... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedyny jaki mam problem to jest moje uzależnienie od kawy z cukrem i mlekiem i słodyczy. Ciekawe jak ja przeżyje ;(
Czy ja moge do Was dołączyć?
Od jutra zaczynam diete Dukana, dzisiaj sobie kupie książke i będe się stosować
Wg. testu wychodzi że na pierwsze fazie mam być 2 dni a na drugiej 89 ... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedyny jaki mam problem to jest moje uzależnienie od kawy z cukrem i mlekiem i słodyczy. Ciekawe jak ja przeżyje ;(
anaconda27
styczniówka2006
Alusia mimo że na teście ci wyszła pierwsza faza tylko 2 dni to ja na twoim miejscu bym ja dłużej potrzymała, wtedy najszybciej chudniesz a co za tym idzie motywacja wzrasta, a co do kawy to będziesz piła ze słodzikiem i mlekiem, a słodycze to też musisz słodzikiem zastąpić, jest wiele słodkich potraw które możesz jeść
To ja się pochwalę że mimo moich grzeszków weekendowych waga pokazała dzisiaj 57kg jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
To ja się pochwalę że mimo moich grzeszków weekendowych waga pokazała dzisiaj 57kg jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
reklama
A
Alusia8989
Gość
No właśnie... Tylko ile moge zrzucić w czasie pierwszej fazy? No i ile ją mam prowadzić?
Słodkie rzeczy na I fazie? Ooooo ...
Słodkie rzeczy na I fazie? Ooooo ...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.