reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwcik ja tez uwilebiam zupy....i dobrze,ze mozna je jesc dowoli..........

reklama
hej laski

u mnie dzisiaj bigosik jupiiiiiii :-):-)cholera dostałam wczoraj @ i leje sie ze mnie jak z kaczki:-D:-D:-Dno i waga znów stanęła szlak by to trafil złosci mnie jak ani grama nie gubie przez noc no ale cóz uroki diet raz w góre raz w dół jakos trzeba przetrwac i cholernie cos słodkiego mi sie chce chyba ide zrobic cos dukanowskiego bo inaczej zgrzesze zawsze tak mam przy @ ze slodycze bym cały dzien jadła apóznij idzie w dupke i bocz:-(ki:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik ty chociaż @ dostałaś a ja nadal nic :szok::szok:
A ja wczoraj na noc ptasie mleczko robiłam bo też coś słodkiego za mną chodzi do tego waga też stoi w miejscu a jeszcze dzisiaj P+W więc nawet nie liczę że cokolwiek spadnie przez następne 3 dni :crazy::crazy:
Szkoda że schudnąć jest tak trudno a przytyć tak łatwo :-D:-D:-D

Anakonda ty nadal nie masz @:szok: do mnie przyszła z tygodniowym opuznieniem i brzuch napitala ze szok:wściekła/y:
Ja tez zrobiłam ptasie mleczko dukanowskie:-D:-D:-Dmigdałowe:-D:-D:-D bo chyba bym zwariowała :tak: a i ja tez teraz na P+W i nie licze na spadek wiec nawet sie nie waze bo maz kupil mi nowa wage z dokładnoscia do 100gr wiec nie chce sie załamac :-D:-D:-Dno i fakt jakos ociazale ida te kg w dół a w gore raz dwa lecą:-:)-:)-(alez to nie sprawiedliwe:-:)-(

Iwcik a ty grzeszysz czy trzymasz się kurczowo diety? I ile spadasz kg na tydzień, bo u mnie to dość marnie to ile ale fakt ja ciągle coś zjadam czego nie wolno :crazy::crazy: A @ niestety nadal nie mam :crazy::crazy:

Jaa sie zabije-mowie Wam :-D
Wczoraj rano na wadze bylo 63,3...zawsze waze sie rano a potem wieczorem... ale na bieliznie... no i widze ze jak mam na wieczor te 65 to spoko...rano bedzie znowu cos na minus..a jak mam 66 ponad to wiem ze placz z rana bedzie...no i wczoraj nie wiem chyba z nudow zjadlam orzeszki w czekoladzie i co? jajooo :-D 64,8!!! az kichnelam :-D i zas od nowa...a na sobote to mi sie takie obzarstwo szykuje ze chyba tyle nie jadlam prezz caly tydzien...jade z moja Noemi na noc do kolezanki i juz zesmy wczoraj obmyslaly czego to my nie zjemy :-D napewno beda mega tuczace nachos zapiekane z serem... a i cos slyszalam o zupce kartoflanej z podpiekanym bekonem... no i wiaderko kurczaczkow z kfc do tego ich puree z sosem i pycha surowka :-) wiecej grzechow nie wymieniam ;)))))

Hej dziewczyny ,mogę do was???

Ja walczę z kilosami od zawsze:-D:rofl2:

MAM 176 CM WZROSTU I WAŻE 77KILO
a marzę o 70 chociaż idzie mi jak krew z nosa,tzn chodzę na siłownię 3 razy w tygodniu ,figura jak mówi mój m mi sie rzeżbi ,ale waga ani drgnie,mój brzuch mnie dołuj,marzy mi się bardziej płaski ,zdaję sobie sprawe,ze muszę zmodyfikować dietę ,ale jakoś nie potrafie ,może z wami pójdzie mi lepiej:tak:

Madziulanatasza-ja tez ostatnio z wiatrakami walcze :-D marzy mi sie i brzuch plaski ,reka chudsza(bo jakos taka wielka sie zrobila :-D ..i w biodrach ciut mniej...reszta moze byc...no i cellulit won niech idzie ;)))) jeden pozytyw piersi dostalam jak trzeba ;))))))) lubie na nie z gory patrzec :-D

cześć dziewczyny,

grzeszki, coś o tym wiem:zawstydzona/y: ale od dziś muszę się zawziąć:tak: w pierwszym miesiącu tak ładnie szło, a teraz jak po grudzie:crazy:

miłego weekendu!

reklama
hej laski

Anakonda no ja trzymam sie kurczowo diety jak narazie to tylko raz zgrzeszylam i zjadłam jednego placka ziemniaczanego a tak to jakos mi sie udaje powstrzymywac no i zaczełam z waga 81 a po miesiacu diety mam 73kg w dniu dzisiejszym:-) teraz tak do1kg na tydzien z tego co widze tylko ze ja na fazie uderzeniowej 10dniowej szybko kg mi lecialy :tak:ale i tak u mnie jeszcze kolejne 8kg trzeba zgubic :-(niedawno miałam przestój wagowy ze wzgladu na @ ale teraz znów schodzi w dół no i nie ma co ukrywac ze na P+W waga leci pomalutku nawet i tylko 500gr a na samym P szybciej leci w dół:tak::tak::tak: mysle ze jeszcze miesiac i bede wazyc 65 a pózniej zobacze jak dam rade to bede chciala na 60 wskoczyc i bede happy i na 3 faze przejde:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.