reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
siema
cos mnie choroba bierze...zle sie czuje,juz w lozku leze..

oj grzeszki grzeszki, po nich chociaz mamy lepsza motywacje...hee
ja od dzisiaj na nowo jade,,pierwszy dzien protein....a robie 3.....

pozdr

reklama
Ewcia zdrowka...

U mnie wszystko diabli wzieli!!!!zjadlam kilka cukierkow i dupa-wrocilam do punktu wyjscia... no skadal jakis!!! :-D
Od dzisiaj zero cukiereczkow...marchew bede jadla :/

heja
ja mam dwa dni wolnego,bylam u lekarza,mamzec,zeby mnie nie rozlozylo..

patrycja ja tez dzisiaj zjadlam pare platkow malego tzn nesquikow....hyh,,grzeszki.....

sniadanko -beztlusczowy serek z dzemem niskoslodzonym...obiad salatka...deser owoce... kolacja-salatka ;)

hej laski
no to u mnie po grzeszku tylko 100 gr wróciło wiec nie jest tak zle:-)ale i tak zła byłam na siebie bo tyle juz udało mi sie zrzucic :-)a tu taki grymas na placka :wściekła/y: niegrzeczna dziewczynka:-D:-D:-D:-D no nie zartuje czase trzeba zgrzeszyc:-D:-D:-D

ja wczoraj sie wazyłam i z 81 zgubiłam juz na 73.600:-)wiec ciesze :-)sie mimo iz 6 miałam miec mies:-)iacz:-)ke a do dzisiaj jeszcze nie dostałam chyba cos sie poprzestawiało z moimi hormonami przez dietke zreszta przed 8 stanela waga w miejscu przez kilka dni i myslałam ze dostane a tu lipa ale za to waga zaczeła znów leciec w dół:-):-):-):-)

powodzenia dziewczyny no i chorowitka zdrówka zycze:tak::tak::tak:

Iwcik -gratuluje!!!! oby tak dalej...a ten okres to moze na fasolke??? ;))))

u mnie do zrzucenia z 65kg.na 59... jestem na 64,8 :-D a bylam juz na 63,5...teraz mi sie przypomialo ze ja przeciez wino jeszcze pilam...buuuuuu...byle do wiosny :-D mam nadzieje ze u mnie cos sie ruszy na wiosne...wiecej spacerw,hormony szczescia sie obudza... ;) no nadzieja... :-D

hehe na fasolke mówisz :-D:-D:-Dakurat tego to jestem pewna ze nie:-D:-D
wiem ze dieta dukana miesza w hormonach i nie jedna ma problem z miesiaczka wiec jestem spokojna :tak::tak::tak:a ja jeszcze zaczełam diete jak dostałam pierwsze krwawienie po 5 miesiacach po cesarce i z dniem ukonczenia miesiaczki zaczełam diete wiec moglo cos sie popieprzyc Justa mi pisala ze mogłam poczekac az dostałabym druga miesiaczke po cesarce ale ja z tych niecierpliwych i dodatkowe kg po ciąży mnie wkurzaly wiec trzebabyło odrazu sie wziąść za nie :tak::tak::tak:
a twoja waga to dla mnie idealna nie wiem czemu ty sie odchu:tak:dzasz jak ja bym chciała wazyc 65kg :-):-)a ile ty masz wzrostu :confused::confused::confused:

wzrostu ma 168cm. ale wiesz falda na brzuchu...cellulit postepuje...6 kg.nadprogramowych...ciuchy za male...tzn.spodnie w szczegolnosci...wyobraz sobie ze tak mi sie dupa rozlazla ze brakuje mi w spodniach z lata 4-5 cm.zeby sie guzik zapial..no swiat sie pomylil!!!! :-Di przepraszam czy ja mam walczyc z kg.czy lepiej garderobe zmienic na wieksza i pograzyc sie w rozpaczy? w sumie dla niektorych 5-6 kg.to nic...ale u mnie to nawet jak mam 3 kg mniej czy wicej zaraz widac...jak juz np.waze 56-57-8 to kazdy mi choroby wmawia...a jak mialam 60kg.to normalnie komplementy mi sie zaczely nudzic ;)

hej wam
Iwcik to nadrobilas i odrobilas,hee,,byle do przodu szlo w dol..
patrycja ja tez mam 168cm i chce dobic do 56kg,,a najlepeij do 54kg na lato....ale czy mi sie uda...hee

ja w domu dalej,,ale jutro do tyry na 6,,masakra,,,,
wiecie co ja jestem taka domowniczka,ze sozk,zebym miala jakas prace w domu,,to wogole bym sie nie ruszala z chaty...

reklama
No tak kazdy chce schudnac tyle na ile dobrze sie czuje we własnej skórze :-) ja bede zadowolona z 65kg ale nie mówie ze na tym sie zatrzymam bo jak dam rade to bede ciagła do 60 :-):-):-) wiec jeszcze prze demna długa droga do sukcesu:-):-):-)

ja dzisiaj zaczynam P+W z rana ugotowalam ale zupke i juz pojadłam na sniadanie:-D:-D jak ja lubie zupyyyyyyyy :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.