reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
czesc kobietki, z braku internetu oraz kasy zawiesilam dietke. aktualnie jestesmy z mezem na mini glodowce bo na jedzenie nie mamy :D to nie zart.
do dietki wroce po przeprowadzce na nowe mieszkanko czyli 29 grudnia. do tego czasu musze jakos wytrzymac.
mam nadzieje ze Wam idzie dobrze i chudniecie.

AZA777- laska z Ciebie dalej, ze hoho:tak:
martolinka no wiem, ze musze sprobowac ale chyba dalej jeszcze troche pojade na proteinkach tylko, zebym nie przegiela bo to 11 dzien juz,warzyw prawie w ogole nie jem a juz chyba powinnam ale wczoraj weszlam na wage i znowu kilo mniej wiec jest motywacja:) jakie to mile jak spodnie leca z du...:p
wyjatkowaonaa - no swietne zdjecie, nie ma co ;)
a ja wlasnie czekam na porzadna wage bo zamowilam na necie i dzisiaj ma przyjsc:-)

Polaa zaraz w te chuda du... dostaniesz:tak: zmuś się do warzyw bo źle sie to skończy:tak:obowiazkowo do kazdego posiłku , bo to jedyne źródło błonnika , witamin i mikroelementów , o weglowodanach potrzebnych mimo wszystko nie wspomne:tak:

Dziewczyny ale laski jestescie NADAL!!!!!!

Ja nie mowie bo sama gdy spojrze na swoje zdjecia sprzed 2 lat to az mi galy wychodza i nie dowierzam ze kiedys taka szczupla szprycha bylam no ale troszke kobiecego cialka tez potrzeba ;-)

A ja witam sie znowu na dietkach i wracam do Was. Niestety ale ostatnio przegielam ze slodyczami i pieczywem co pokazala moja niezawodna waga :dry: jestem na diecie ale nie calkiem dukanowej bo bym zwariowala. Zrezygnowalam z pieczywa, slodyczy i zmniejszylam ilosc ziemniakow ryzu czy makaronu. Nie jem po godzinie 19 i od 4 dni sa juz efekty ;-) Narazie dietke pociagne do swiat, wtedy napewno zjem co nieco ale po swietach znowu wroce ;-) Obiadki jem normalne choc nie smaze na oleju aaa no i nie uzywam cukru na rzecz slodziku ;-)

trzymam za Was kciuki.

Martolinka dalas czadu!!!!! ;-)

Klaudzia dziękuję i Tobie życzę powodzenia:tak: ja dziś robię sobie ucztę . Zamawiamy pizze(oczywiscie całej nie zjem , ale pół czemu nie:-p), do tego kremówka i kubek grzanego wina:tak: kocham Dukana za te uczty. Zauwazylam , ze po uczcie waga wzrasta około 300 g , ale po 2 dniach juz nie ma sladu

reklama
Martolinka, Polaa dzięki ale dietka mi potrzebna :)) Niestety lustro nie kłamie hehe... Może od poniedziałku przejdziemy na Dukana bo i ja ii mój mąż mamy 10 kg za dużo... Spróbowac trzeba ;))) Wam widze ładnie waga schodziła na tej diecie :))) A powiedzcie ten chlebek co się robi samemu w mikrofali to można go jeść w każdym etapie?

Do góry